O kurczę. To muszę popatrzeć.
A co to znaczy, że w Aldiku niebieskim? To są jakieś różne rodzaje Aldi?
No, u mnie jest Aldi Nord, i logo jest biało-niebieskie, a jest jeszcze Aldi Süd i logo jest żółto-niebieskie. Tego nie mam blisko, a daleko z buta to mnie się na zakupy latać nie chce, więc nie wiem czy w tamtym też to jest. Asortymenty i czas jego rozłożenia nie pokrywają się ze sobą.
No, u mnie jest Aldi Nord, i logo jest biało-niebieskie, a jest jeszcze Aldi Süd i logo jest żółto-niebieskie. Tego nie mam blisko, a daleko z buta to mnie się na zakupy latać nie chce, więc nie wiem czy w tamtym też to jest. Asortymenty i czas jego rozłożenia nie pokrywają się ze sobą.
No to u mnie d....a, jest tylko aldi sud, ale zrobię sobie spacer jutro jak nie będzie padać, bo to pół godziny z buta w jedną stronę, ale co tam, trochę trzeba się ruszyć, bo za dużo ciałka przybędzie.
A gdzie jesteś?
Sprawdzić możesz, bo tak jak mówię - ja w Süd nie byłam. Może jutro podjadę jeśli pogoda będzie do zniesienia, bo w deszczu to nawet tramwajem mnie nie poniesie...
jestem w Erlangen, pod Norymbergą, wg mapy google, nie ma ani jednego aldika nord.
No jak to tak, ani zdjęcia, ani linku. Też chcę kupić i też oglądałam w C&A
Na południu Niemiec są Aldi nord ana północy Niemiec są Aldi sud zalożyli je dwaj bracia jeden z nich niedawno zmarł i był najbogatrzym Niemcem
Generalnie ja mam tak samo,ale jak zwykle,jest kilka wyjątków.
Buty marki Arla zawsze sa dobre,wygodne,dopasowane.Te mogę w ciemno kupować.Z innymi już tak nie mam.
Ubrania za nic w świecie nie kupię,bo zwyczajnie nie lubie,nie umiem-tak na "niewidzianego"Choć i tu zrobiłam niedawno wyjątek.Zakupiłam spodnie z katalogu Mona i powiem tak-po raz pierwszy w życiu mam spodnie prawie idealnie dopasowane w pasie (bo zazwyczaj to zbyt obszerne sa w stosunku do bioder(u mnie różnica ok 30 cm jest).Nogawki nieco za krótkie-ale tego nie sprawdziłam kupując-moja wina.One są normalnie długie,ale ja wolę nieco dłuższe..
Tak więc generalnie zakupy to ja wole w sklepie,na "żywo",choć zdarza mi się je popełnić i online.