Przez internet nie m tej przyjemności łażenia, oglądania i przymierzania.
Przez internet nie m tej przyjemności łażenia, oglądania i przymierzania.
A mnie sie marzy kuchenka w stylu retro do kuchni - taka jakbym chciała kosztuje ok 5 tys.zł,gazowa:(:(:(Oj,niepredko ja bede mieć:(
Kasia,a widziałaś termokuchnię?Centralne mozna do tego podłączyć ,gotować i dom ogrzać.Widziałam w handlu takie do powierzchni 220 metrów kwadratowych,no i piękne w stylu retro własnie.
Jadę dzisiaj na zakupy ,kupię sobie jakąś kieckę:)
Napisz czy trafiłaś coś fajnego ;-))
Ja jak teraz mam nową torbę to mogę jeszcze trochę zaszaleć.A co raz się żyje hahahha:))
Przeczytałam wcześniej,że dokupiłaś torbę i miałam Ci właśnie poradzić,że możesz coś jeszcze dokupić :)
A ja jutro szaleje w Aldiku :) Kupuje żelazko za całe 20 euro! Takie elektroniczne. Juz prasowałam nim bo Anja ma takie samo. Bomba! A 28go w Aldiku bedzie można nabyć twardy dysk za 60 euro 1TB. To tak dla informacji. :))
A ja jutro szaleje w Aldiku :) Kupuje żelazko za całe 20 euro! Takie elektroniczne. Juz prasowałam nim bo Anja ma takie samo. Bomba! A 28go w Aldiku bedzie można nabyć twardy dysk za 60 euro 1TB. To tak dla informacji. :))
Asik,a co to za zelazko?jakies udogodnienia ma? ja bym chciala takie kupic, na ktorym jest napis" tylko dla mezczyzn".
Jaki ten dysk? zewnętrzny czy wewnętrzny i SATA 2 czy SATA 3 ?