Zakupy

19 listopada 2013 18:40 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Przez internet nie m tej przyjemności łażenia, oglądania i przymierzania. 

Tyz prawda, takie wyprawy, nie zawsze wracam z zakupami, cuda na zly humor robia !
19 listopada 2013 18:44
A mnie sie marzy kuchenka w stylu retro do kuchni - taka jakbym chciała kosztuje ok 5 tys.zł,gazowa:(:(:(Oj,niepredko ja bede mieć:(
19 listopada 2013 18:49
kasia63

A mnie sie marzy kuchenka w stylu retro do kuchni - taka jakbym chciała kosztuje ok 5 tys.zł,gazowa:(:(:(Oj,niepredko ja bede mieć:(

Kasia,a widziałaś termokuchnię?Centralne mozna do tego podłączyć ,gotować i dom ogrzać.Widziałam w handlu takie do powierzchni 220 metrów kwadratowych,no i piękne w stylu retro własnie.
19 listopada 2013 18:52
tina 100%

Kasia,a widziałaś termokuchnię?Centralne mozna do tego podłączyć ,gotować i dom ogrzać.Widziałam w handlu takie do powierzchni 220 metrów kwadratowych,no i piękne w stylu retro własnie.

Ja mam gaz butlowy, a CO nie,  tylko kominek ,zwykły,bez rozprowadzenia Ale pooglądać pooglądam oczywiscie:)
20 listopada 2013 10:39
Jadę dzisiaj na zakupy ,kupię sobie jakąś kieckę:)
20 listopada 2013 14:39
Dyśka..

Jadę dzisiaj na zakupy ,kupię sobie jakąś kieckę:)

Napisz czy trafiłaś coś fajnego ;-))
20 listopada 2013 16:24 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Napisz czy trafiłaś coś fajnego ;-))

Sukienki co prawda nie kupiłam ,ale pocieszyłam się bluzeczką:)
20 listopada 2013 16:32 / 1 osobie podoba się ten post
Ja jak teraz mam nową torbę to mogę jeszcze trochę zaszaleć.A co raz się żyje hahahha:))
20 listopada 2013 16:41 / 1 osobie podoba się ten post
aniananowo

Ja jak teraz mam nową torbę to mogę jeszcze trochę zaszaleć.A co raz się żyje hahahha:))

Przeczytałam wcześniej,że dokupiłaś torbę i miałam Ci właśnie poradzić,że możesz coś jeszcze dokupić :)
20 listopada 2013 16:46
ivanilia40

Przeczytałam wcześniej,że dokupiłaś torbę i miałam Ci właśnie poradzić,że możesz coś jeszcze dokupić :)

I tak będzie w moją ostatnią tu sobotę  czyli za 3 dni.Zapraszałam na szaleństwo zakupowe Iwunię , ale twierdzi że za daleko :))
20 listopada 2013 17:05
A ja jutro szaleje w Aldiku :) Kupuje żelazko za całe 20 euro! Takie elektroniczne. Juz prasowałam nim bo Anja ma takie samo. Bomba! A 28go w Aldiku bedzie można nabyć twardy dysk za 60 euro 1TB. To tak dla informacji. :))
20 listopada 2013 17:27
Asik

A ja jutro szaleje w Aldiku :) Kupuje żelazko za całe 20 euro! Takie elektroniczne. Juz prasowałam nim bo Anja ma takie samo. Bomba! A 28go w Aldiku bedzie można nabyć twardy dysk za 60 euro 1TB. To tak dla informacji. :))

Jaki ten dysk? zewnętrzny czy wewnętrzny i SATA 2 czy SATA 3 ?
20 listopada 2013 18:11 / 4 osobom podoba się ten post
Asik

Asik,a co to za zelazko?jakies udogodnienia ma? ja bym chciala takie kupic, na ktorym jest napis" tylko dla mezczyzn".
20 listopada 2013 19:30 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Asik,a co to za zelazko?jakies udogodnienia ma? ja bym chciala takie kupic, na ktorym jest napis" tylko dla mezczyzn".

No takie własnie żelazko miala moja demencyjna PDP. Tam można bylo tak ustawic temperature że mogła sobie "prasowac" (bardzo to lubila) i nie popazyć sie ani nie spalic niczego. Ono samo sie wyłacza jak jakis czas stoi bez ruchu :) Ale nie wiem czy to takie samo.
20 listopada 2013 19:31
ivanilia40

Jaki ten dysk? zewnętrzny czy wewnętrzny i SATA 2 czy SATA 3 ?

Dysk zewanętrzny Medion. ja mam tej firmy ale 500GB...ale i tak dużo filmów sie zmiesci :)