A ja jutro szaleje w Aldiku :) Kupuje żelazko za całe 20 euro! Takie elektroniczne. Juz prasowałam nim bo Anja ma takie samo. Bomba! A 28go w Aldiku bedzie można nabyć twardy dysk za 60 euro 1TB. To tak dla informacji. :))
A ja jutro szaleje w Aldiku :) Kupuje żelazko za całe 20 euro! Takie elektroniczne. Juz prasowałam nim bo Anja ma takie samo. Bomba! A 28go w Aldiku bedzie można nabyć twardy dysk za 60 euro 1TB. To tak dla informacji. :))
I tak będzie w moją ostatnią tu sobotę czyli za 3 dni.Zapraszałam na szaleństwo zakupowe Iwunię , ale twierdzi że za daleko :))
No daleko kurde!!!! Ewentualnie na naszej polskiej ziemi możemy sie spotkać na zakupach, heheheheh!!!!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj usiłowałam kupić sobie czapkę.No i nie kupiłam,bo albo była za mała,albo spadała mi na oczy.Czy jest tu taki mały wybór,czy ja jakaś nieforemna jestem,he,he.Ale nic to,dzisiaj zapędzę się dalej w poszukiwaniach.
Bo Ty masz Polska glowe,a Niemieckie glowy sa inne.Polskie sa zdecydowanie lepsze hihihihihihihi:)
Wczoraj usiłowałam kupić sobie czapkę.No i nie kupiłam,bo albo była za mała,albo spadała mi na oczy.Czy jest tu taki mały wybór,czy ja jakaś nieforemna jestem,he,he.Ale nic to,dzisiaj zapędzę się dalej w poszukiwaniach.
O,no to teraz kamień spadł mi z serca,toż oni kwadratowe głowy mają he,he:)
Nie kwadratowe tylko pod hełm dopasowane na wrazie "W" ha ha