Zakupy

20 listopada 2013 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
a ja dzisiaj kupiłam dwa bałwany, hehe.........:):):)
20 listopada 2013 23:01
Asik

A ja jutro szaleje w Aldiku :) Kupuje żelazko za całe 20 euro! Takie elektroniczne. Juz prasowałam nim bo Anja ma takie samo. Bomba! A 28go w Aldiku bedzie można nabyć twardy dysk za 60 euro 1TB. To tak dla informacji. :))

Asik,
1 TB to ile na chłopski rozum?
21 listopada 2013 07:40
Ja mam 500 GB czyli połowe mniejszy i na moim zmieści sie ok 400 filmów. To na 1TB możesz ok 800 filmów zmiescic.
21 listopada 2013 08:06
aniananowo

I tak będzie w moją ostatnią tu sobotę  czyli za 3 dni.Zapraszałam na szaleństwo zakupowe Iwunię , ale twierdzi że za daleko :))

No daleko kurde!!!! Ewentualnie na naszej polskiej ziemi możemy sie spotkać na zakupach, heheheheh!!!!!!!!!!!!!!!!
21 listopada 2013 09:13
iwunia

No daleko kurde!!!! Ewentualnie na naszej polskiej ziemi możemy sie spotkać na zakupach, heheheheh!!!!!!!!!!!!!!!!

no trochę daleko , daleko.Możemy się spotkac , w końcu tak bardzo daleko od siebie nie mieszkamy :))
21 listopada 2013 12:21
Wczoraj usiłowałam kupić sobie czapkę.No i nie kupiłam,bo albo była za mała,albo spadała mi na oczy.Czy jest tu taki mały wybór,czy ja jakaś nieforemna jestem,he,he.Ale nic to,dzisiaj zapędzę się dalej w poszukiwaniach.
21 listopada 2013 12:31 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Wczoraj usiłowałam kupić sobie czapkę.No i nie kupiłam,bo albo była za mała,albo spadała mi na oczy.Czy jest tu taki mały wybór,czy ja jakaś nieforemna jestem,he,he.Ale nic to,dzisiaj zapędzę się dalej w poszukiwaniach.

Bo Ty masz Polska glowe,a Niemieckie glowy sa inne.Polskie sa zdecydowanie lepsze hihihihihihihi:)
21 listopada 2013 12:33 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Bo Ty masz Polska glowe,a Niemieckie glowy sa inne.Polskie sa zdecydowanie lepsze hihihihihihihi:)

O,no to teraz kamień spadł mi z serca,toż oni kwadratowe głowy mają he,he:)
21 listopada 2013 15:33 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

No masz rację Tina,kupić tutaj fajną czapkę to raczej loteria,ja też szukałam i niestety-nima-jakieś takie niekształtne ufff dobrze ,że ty tez tak masz bo juz myślałam ,że mam jakiś garnek a nie głowę,,,,bede musiała chyba bez czapy chodzić narazie... 

21 listopada 2013 15:50 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, a na zdjęciu masz taką łądną czapeczkę czerwoną...
21 listopada 2013 17:12 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

O,no to teraz kamień spadł mi z serca,toż oni kwadratowe głowy mają he,he:)

Nie kwadratowe tylko pod hełm dopasowane na wrazie "W" ha ha
21 listopada 2013 17:14 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Nie kwadratowe tylko pod hełm dopasowane na wrazie "W" ha ha

To bardzo się nie pomyliłam;-)).
21 listopada 2013 17:42
tina 100%

A ja widziałam fajne czapeczki ( jak na tutejsze warunki ) na ichniejszym targu, jarmarku. 
21 listopada 2013 18:03 / 1 osobie podoba się ten post
A ja dzisiaj zaszalałam.W Takko wyprzedaż ozdóbek , świecidelek , więc trochę sobie pokupilam , będą dodatkami do świątecznych prezentów.Trzy stojaki z ozdobami , po 2 euro.
21 listopada 2013 18:15 / 3 osobom podoba się ten post
A ja przywoziłam z DE wino moselskie - uwielbiam i takie kadzidełka o wspaniałych świątecznych nutach . One są w kształcie małych stożków , ok 20 szt w pudełeczku.Są dla mnie częścią tej świątecznej atmosfery . Gdy wracałam po świetach a w domu była jeszcze choinka zapalałam taką świeczuszkę , włączałam światełka i wyobrażałam sobie że byłam tu cały czas . Czasem pomagało .