Zakupy

23 listopada 2013 22:03 / 1 osobie podoba się ten post
aniananowo

A ja dzisiaj zaszalałam.W Takko wyprzedaż ozdóbek , świecidelek , więc trochę sobie pokupilam , będą dodatkami do świątecznych prezentów.Trzy stojaki z ozdobami , po 2 euro.

no to zaszalalas ha ha 2 euro !!!! sie Pani powodzi hihi
Poszukaj w takko lub w Aldiku pudelka z ozdobami na choinke z drewna.Trafiaja sie naprawde sliczne i to chyba z 5 euro a jest ich tam z 15 - 20 szt
23 listopada 2013 22:10
ORIM

Poszukaj w takko lub w Aldiku pudelka z ozdobami na choinke z drewna.Trafiaja sie naprawde sliczne i to chyba z 5 euro a jest ich tam z 15 - 20 szt

Oj, wez kurde, przestan - kazdy tak kupuje, jak moze.
A w Takko czesto takie piedoly wlasnie po 2 euro fajne sie trafiaja !!
Ozdoby - targalam w ubieglym roku - trafilam na slomiane, w slomianym tez pudelku i jest ich baaardzo duzo. U nas pasuja, do chaty "za wsia".

24 listopada 2013 10:10
ORIM

Jeszcze się wybiorę do TAKKO , może Tobie Orimku coć kupię:)).Tak zaszalałam, a takie rzeczy kupuję tylko na wyprzedażach :))
24 listopada 2013 10:17
mozah aM

A ja przywoziłam z DE wino moselskie - uwielbiam i takie kadzidełka o wspaniałych świątecznych nutach . One są w kształcie małych stożków , ok 20 szt w pudełeczku.Są dla mnie częścią tej świątecznej atmosfery . Gdy wracałam po świetach a w domu była jeszcze choinka zapalałam taką świeczuszkę , włączałam światełka i wyobrażałam sobie że byłam tu cały czas . Czasem pomagało .

Kochana,gdzie te kadzidełka kupujesz? Masz może fotkę jak to wyglądają te pachnące stożki/kadzidełka?
24 listopada 2013 10:38
aniananowo

Jeszcze się wybiorę do TAKKO , może Tobie Orimku coć kupię:)).Tak zaszalałam, a takie rzeczy kupuję tylko na wyprzedażach :))

Bede bardzo milo zaskoczony jak mi cos kupisz.Odbiore w Wałbrzychu ( kiedys ) i postaram sie nie pozostac dluzny. 
Kupuj wszystko co ci przyniesie radosc i ozdobi Twoj dom.Po to zarabiamy i po to sa swieta aby bylo przyjemnie,nastrojowo i tak po domowemu. Tylko my "tułacze" wiemy jakie to jest mile i jak mam potrzebne po pracy na zleceniach.Nie wazne gdzie kupione i za ile.Ma byc i juz
24 listopada 2013 10:58
ORIM

Bede bardzo milo zaskoczony jak mi cos kupisz.Odbiore w Wałbrzychu ( kiedys ) i postaram sie nie pozostac dluzny. 
Kupuj wszystko co ci przyniesie radosc i ozdobi Twoj dom.Po to zarabiamy i po to sa swieta aby bylo przyjemnie,nastrojowo i tak po domowemu. Tylko my "tułacze" wiemy jakie to jest mile i jak mam potrzebne po pracy na zleceniach.Nie wazne gdzie kupione i za ile.Ma byc i juz

Orimku widac , że nie wiesz co to TAKKO .TAKKO to sklep z ciuchami , a więc zdobi mnie i dodaje uroku moim ciuszkom:))
24 listopada 2013 15:27 / 1 osobie podoba się ten post
wiem co to za sklep(ciuchy: Pakistan,Wietnam,Indonezja,Chiny).W tych wiekszych maja tez taka klamociarnie wystawiona w koszykach.
24 listopada 2013 15:30
ORIM

wiem co to za sklep(ciuchy: Pakistan,Wietnam,Indonezja,Chiny).W tych wiekszych maja tez taka klamociarnie wystawiona w koszykach.

No to nie wiesz. To jest trochę jak C&A czy takiego typu sklepy.To nie jest jak KIK:))
24 listopada 2013 15:36 / 1 osobie podoba się ten post
aniananowo

No to nie wiesz. To jest trochę jak C&A czy takiego typu sklepy.To nie jest jak KIK:))

Aniu, nie ma jak KIK, ja tam szmaty robocze tylko w kiczku kupuje, pierze to sie dobrze(bo na dobre gatunkowo trafic mozna tez), tanio. A wiesz jak ciuchy w pracy "ida"? Pierze sie to, to prawie co dzien, od ciaglego latania przy naszych starszaczkach w kroku czesto przetarcia, no ..... kik jest super.
24 listopada 2013 15:42 / 1 osobie podoba się ten post
ja przedwczoraj w Takko kupiłam piękny pulower za...2,99e.I pomyślałam,żebym miała w nim sprzątać, to za taką cene warto.Często są przeceny.W KIK też- leginsy dają już 2 mc radę ;-)
24 listopada 2013 15:46 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Aniu, nie ma jak KIK, ja tam szmaty robocze tylko w kiczku kupuje, pierze to sie dobrze(bo na dobre gatunkowo trafic mozna tez), tanio. A wiesz jak ciuchy w pracy "ida"? Pierze sie to, to prawie co dzien, od ciaglego latania przy naszych starszaczkach w kroku czesto przetarcia, no ..... kik jest super.

Chciałam tylko przybliżyc koledze:))bo to chopak to może nie chodzi po sklepach.
24 listopada 2013 15:47 / 1 osobie podoba się ten post
Polneta

ja przedwczoraj w Takko kupiłam piękny pulower za...2,99e.I pomyślałam,żebym miała w nim sprzątać, to za taką cene warto.Często są przeceny.W KIK też- leginsy dają już 2 mc radę ;-)

Ja w TAKKO kupiłam sporo rzeczy. Są niedrogie i wydaja sie dobre gatunkowo.Zobaczmy jak dalej
24 listopada 2013 15:57
aniananowo

OK To co mi kupisz ???? ha ha
24 listopada 2013 16:13 / 1 osobie podoba się ten post
Polneta

W KIKu często kupuje podkoszulki ,takie zwykłe po 3-4euro,sluża nadzwyczaj długo i nic sie z nimi nie dzieje:)ostatnio kupiłam bluze z polaru rozpinaną za 6 euro,cieniutką jak chciałam ale b ciepłą-tu gdzie jestem innych sklepów nie ma blisko ,a i KIK jest ok 3km stąd.Więc nie bardzo jest wybor.
24 listopada 2013 16:14 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

OK To co mi kupisz ???? ha ha

Orim.....? moze jakies foliowe stringi meskie? Przez takie moze ten odorek cebulowo-serowy nie wydostanie sie, he?