Zakupy

18 grudnia 2013 19:26 / 2 osobom podoba się ten post
Macie rację dziewczyny, jakąś przyjemność z tej pracy trzeba mieć. Wszystko jedno po której stronie granicy a najlepiej po obu stronach ;-)))
27 grudnia 2013 15:43 / 1 osobie podoba się ten post
chcialam kupic wałek do ciasta silikonowy jest o tyle wygodny,że ciasto do niego sie nie przykleja i mniej boli jak sie przywali.Nie widziałyście gdzies w sprzedazy?
27 grudnia 2013 17:11 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko- to może kupić dwa - silikonowy do kuchni a drewniany do innego użytku .
27 grudnia 2013 17:26
mleczko47

chcialam kupic wałek do ciasta silikonowy jest o tyle wygodny,że ciasto do niego sie nie przykleja i mniej boli jak sie przywali.Nie widziałyście gdzies w sprzedazy?

dla meza ?? mniej bedzie bolalo .....hahaha
27 grudnia 2013 17:36 / 1 osobie podoba się ten post
85marzena

dla meza ?? mniej bedzie bolalo .....hahaha

To ja dostaje wałkiem.Jak makaron nie wyjdzie.
27 grudnia 2013 17:50
mleczko47

to koniecznie go poszukaj - juz dawno to powinnas zrobic :)
27 grudnia 2013 17:50
mleczko47

Mleczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27 grudnia 2013 17:56
mleczko47

Hi,hi Mleczko ja dostaję jak za grubo pokroję,bo makaron robi mój mąż,hi,hi.
27 grudnia 2013 18:02
85marzena

to koniecznie go poszukaj - juz dawno to powinnas zrobic :)

a skad wiesz?robie bardzo dobry makaron.
19 stycznia 2014 15:58
Teraz czas WIELKICH WYPRZ ,czy robił ktoś zakupy w ZALANDO ?:)Tam jest również duża promocja, wyprzedażowa.
22 stycznia 2014 20:26 / 2 osobom podoba się ten post
Całkiem mi padło chyba na mózg !! Byłam dzisiaj w "Rumpelkammern" ( tak to się chyba pisze ) i za 3 euro kupiłam sobie takie coś

owszem szukałam czegoś w tym stylu ale żeby to z DE targać !! Jakoś będę musiała skoro kupiłam ..... hahaha
22 stycznia 2014 21:44
No zaszalałaś.... ale z drugiej strony to u nas takich rumtopfów nie widziałam, a on ci i ładny i tani. I pewnie ciężki:)
23 stycznia 2014 09:09 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

No zaszalałaś.... ale z drugiej strony to u nas takich rumtopfów nie widziałam, a on ci i ładny i tani. I pewnie ciężki:)

Z ciężarem nie jest tak źle. Wczoraj się dowiedziałam o tym "sklepiku" i coś czuję że będę tam częstym gościem. Lubię stare graty. Szukam fajnego młynka, jeszcze nie wiem jak ma wyglądać - hahaha - ale będę szukała. Takie zakupy rzędu 3-6 euro, toż można szaleć to woli ;-)))
Dobrze że nie jestem tutaj autem ;-)))
26 stycznia 2014 16:21 / 2 osobom podoba się ten post
W Mulheim sa sklepiki -butiki i nie tylko ,ale ceny w nich powalaja z nog .Widzialam sweterki z kaszmiru po 300 e i wiecej , spodnie jeans po ok.200 e , kurkti 300-400 e . No nie wiem czy tu taki bogaty narod mieszka ? Czy to tylko dla nielicznych wybrancow!
Bylam na spacerze i na flomarku tam bylo roznosci ,najrozniejszych i mlynek dla Myszki tez byl :) Widzialam na wlasne oczy :)
26 stycznia 2014 17:11 / 1 osobie podoba się ten post
Ja mam nadzieję, że jakiś młynek ( zgodny z moimi bliżej nieokreślonymi wymaganiami - hahaha ) mi się trafi. W sumie oglądając takie "graty" odprężam się, lepiej niż na spacerze.