Zakupy

16 grudnia 2013 22:20 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

To prezent na moje urodziny - zaszalałam :D ale to nic - zapłaciłam rachunki ,oddałam kase i kupilam dwie paczki fajek - zostalo mi coś około 50 euro a jeszcze paczke do Polski musze wyslać za 20 ero ( przelot dhl) a w środku slodyczy za około 60 euro :D 
Nie tych tanich :P

No jak przyslowiowa zydowka:)Trza kombinowac,zeby nie zwariowac:)

17 grudnia 2013 14:50 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

Kupiłam tablet ale niestety pojechałam go zwrócic bo nie był integralny z klawiaturą. Koszt- 88 tablet -49 klawiatura z bluetoothem. Tak powiedzial pan w sklepie że tablet ma blue a nie mial :/ pojechałam zwrócić wszystko i wzięłam sam tablet za 149 euro :D Z bluetothem ;) teraz siedzie ze znajomym i ustawiamy dostep do netu , bo nie chce mi czytać modemu z Playa, a za cholere nie wiem jak go zmusić do tego :D Pokombinuje,moze da rade ;D A i kupilam sobie myszje bezprzewodową - nigdy nie uzywałam zawsze na toutch padzie :D Kulawo troche ale coż :)

Sory to nie ten temat :D :D :D :D :D :D 

Tablet nie ma nic wspolnego z ciuchami hahahhahaahhahaaha 

Ale zakup !!!! Tak jak Hogata pisze.Zakupy to nie tylko ciuchy.Ja dzis kupilem grila elektrycznego.Tak wlasciwie to nie wiem po co ale niech bedzie.Jedno co ma fajne to kamienna plyte do grilowania.Profilaktycznie tez dokupilem brendy.Zawsze mozna dodac do marynaty.Miesko wtedy dobrze smakuje ha ha
17 grudnia 2013 15:39
Cala flaszka do marynaty nie idzie( tylko 50 ml) a jak otwarta to po co procenty maja uciekac ha ha
17 grudnia 2013 15:43
Ja tez dzisiaj kupilam w prezencie męzowi swojemu jedynemu Malteserkreuz.

Kto wie jak to sie spozywa?Dziasiaj w promocji z kubelkiem styropianowym.Kto wie po co ten kubelek?
17 grudnia 2013 16:10 / 2 osobom podoba się ten post
Znam ten alkohol.To czysta wódka produkowana wg duńskiej chyba receptury, z delikatnym posmakiem- jakby cień zapachu anyżu lub czegoś podobnego , nadający takie wrażenie chłodnej świeżości (?) Na mniej więej 2 godz przed spożyciem daje się ją do zamrażarki razem z kieliszkami . Ma być lodowato zimna - do minus kilkunastu stopni . Styropianowy kubelek ma na celu izolację - aby się wódka nie ogrzała. Zacny trunek !
17 grudnia 2013 16:13
mozah aM

Znam ten alkohol.To czysta wódka produkowana wg duńskiej chyba receptury, z delikatnym posmakiem- jakby cień zapachu anyżu lub czegoś podobnego , nadający takie wrażenie chłodnej świeżości (?) Na mniej więej 2 godz przed spożyciem daje się ją do zamrażarki razem z kieliszkami . Ma być lodowato zimna - do minus kilkunastu stopni . Styropianowy kubelek ma na celu izolację - aby się wódka nie ogrzała. Zacny trunek !

Jawhol,jawhol ich liebe alkohol.
17 grudnia 2013 16:21
Ten dokladnie - ich geniesse !!
17 grudnia 2013 18:42
mleczko47

Jawhol,jawhol ich liebe alkohol.

wyglada ciekawie.Nie pilem ale chyba poszukam i sie skusze
17 grudnia 2013 18:44
ORIM

wyglada ciekawie.Nie pilem ale chyba poszukam i sie skusze

w Edece .
17 grudnia 2013 18:45
mleczko47

w Edece .

dzieki jutro lece do sklepu
17 grudnia 2013 18:47
ORIM

dzieki jutro lece do sklepu

lec nisko i powoli.
17 grudnia 2013 19:17
wlasnie odebralam nowe okulary szkla progresywne oprawki calvin klein pierunsko drogie ale jaki swiat piekny jak przez nie patrze.
17 grudnia 2013 19:23
ania52

wlasnie odebralam nowe okulary szkla progresywne oprawki calvin klein pierunsko drogie ale jaki swiat piekny jak przez nie patrze.

Hej,powiedz coś bliżej,też się zastanawiam nad takimi szkłami ale podobno nie każdy umie przez nie patrzeć,ciekawe,że góra że dół.
17 grudnia 2013 19:23
ania52

Hej,powiedz coś bliżej,też się zastanawiam nad takimi szkłami ale podobno nie każdy umie przez nie patrzeć,ciekawe,że góra że dół.
17 grudnia 2013 19:32
Malina

tez myslalam tak jak ty ale ubralam na nos u optyka i tak jakbym miala je zawsze.innny swiat dobrze widze do dali i cztyac moge tez normalnie.dotychczas mialam normalne szkla to widzialam z daleka ale czytanie to masakra byla komputer tez.