Zakupy

09 lutego 2014 22:54 / 2 osobom podoba się ten post
a przy okazji mniej kasy wydasz :):):) ew. dokupisz coś jeszcze :):):)
09 lutego 2014 22:55 / 1 osobie podoba się ten post
O Boże ,jak dobrze,ze to forum jest juz dostałas odpowiedź,bo ja zaczęłam Ci szukac...
Dzięki Scarlet:)
09 lutego 2014 22:55 / 2 osobom podoba się ten post
A szczególnie w tej kominiarce bedzie ci twarzowo :):)
09 lutego 2014 22:59 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

a przy okazji mniej kasy wydasz :):):) ew. dokupisz coś jeszcze :):):)

Nien musi dokupywac,gratis dostanie pana na Harleyu Dvidsonie:;D;D;D;D;D;D;D
09 lutego 2014 23:03 / 2 osobom podoba się ten post
To może jakiś wspólny napad obmyślimy? Ja se usztrykuję kominiarkę, zaoszczędzę na starcie:))
09 lutego 2014 23:14 / 3 osobom podoba się ten post
A sztrykuj se sztrykuj i tak się wyda, kominiarka nic nie pomoze, ha, ha, ha:):):):)
Sorki, że tak wlazlam, ale pośmiać mi się chce przed spaniem, to i temat znalazłam.
Dobranocka
09 lutego 2014 23:17 / 1 osobie podoba się ten post
lwica

A sztrykuj se sztrykuj i tak się wyda, kominiarka nic nie pomoze, ha, ha, ha:):):):)
Sorki, że tak wlazlam, ale pośmiać mi się chce przed spaniem, to i temat znalazłam.
Dobranocka

Akurat mam wełnę ino drutów nie mam. Ale może pdp zapytam i mi pożyczy?
09 lutego 2014 23:25 / 2 osobom podoba się ten post
No ja mosz recht :) Ino musza kuknąć do szranku hahahah :)) A jak sie obudzi i pomyśli że Geld jej podprowadzają w nocy? I narobi larma?
10 lutego 2014 11:04 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

To może jakiś wspólny napad obmyślimy? Ja se usztrykuję kominiarkę, zaoszczędzę na starcie:))

A czy nie wydaje Ci się,że rajstopy są bardziej twarzowe?;-)))).
10 lutego 2014 14:57 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

A czy nie wydaje Ci się,że rajstopy są bardziej twarzowe?;-)))).

Dobry pomysł. I nie bede traciś czasu na sztrykowanie. Można od razu plan napadu obmyślać :) Co dwie głowy to nie jedna hahahah
10 lutego 2014 21:53 / 2 osobom podoba się ten post
Poszłam po obiedzie na spacer a że zimno było to łaziłam po sklepach i "polowałam". No i wróciłam do chaty z .... oczywiście z następnymi butami !!! PDP jak mnie zobaczył to buchnął śmiechem. Znowu trafiłam na super okazję !! Powalają mnie te ichniejsze przeceny "ostatnich" par : 2 x 30% !! No to jak nie kupić ?? Kurde, jak ja do domu wrócę ?? Jeszcze 2 miesiące ;-//
13 lutego 2014 08:40
Jadę jutro do tego OUTLETU Uli Popken , zobaczę co tam jest.Tam są ponoc tylko rozmiary ab 42 , no ale ta rozmiarówka , warto popatrzeć bo może akurat :)
13 lutego 2014 09:21 / 2 osobom podoba się ten post
aniananowo

Jadę jutro do tego OUTLETU Uli Popken , zobaczę co tam jest.Tam są ponoc tylko rozmiary ab 42 , no ale ta rozmiarówka , warto popatrzeć bo może akurat :)

Weszłam kiedy do Ulli P.w PL -  chodzę ,chodzę ,same szmaciochy paskudne ,chałaty takie od 50 w górę,naprawdę nic ciekawego-pani podchodzi i pyta w czym pomóc ,a ja mówię ,że nic tu poza workami z ładnymi guzikami nie macie!!!!!!!Jedyna rzecz jak mi sie podoba to  letni kapelusz na manekinie:):):) A ona na to-to prosze kupić kapelusz:):)
13 lutego 2014 09:25
kasia63

Weszłam kiedy do Ulli P.w PL -  chodzę ,chodzę ,same szmaciochy paskudne ,chałaty takie od 50 w górę,naprawdę nic ciekawego-pani podchodzi i pyta w czym pomóc ,a ja mówię ,że nic tu poza workami z ładnymi guzikami nie macie!!!!!!!Jedyna rzecz jak mi sie podoba to  letni kapelusz na manekinie:):):) A ona na to-to prosze kupić kapelusz:):)

hahahahaha

13 lutego 2014 09:26
aniananowo

Właśnie przez te rozmiary chciałabym tam się udać, ale autobusem ode mnie to potrzebuję ok 4h:) niestety