Chyba właśnie tak się nazywały. Ale jeszcze się u koleżanki upewnię.
Swoją drogą fajnie z bliźniakami - też bym chciała tak z grubej rury - od razu dwa:)
Chyba właśnie tak się nazywały. Ale jeszcze się u koleżanki upewnię.
Swoją drogą fajnie z bliźniakami - też bym chciała tak z grubej rury - od razu dwa:)
U mnie niestety bliźniaków w rodzinie brak:(
to jest środek na kolki - jaka różnica czy dla bliżniaków , czy dla jednej/jednego !!?????????
A ja wczoraj ruszyłam do apteki po darmową gazetkę z programem a wylazłam bez gazetki ale z 20 tabletkami musującego magnezu za bagatela 12 euro. Niech no tylko mi spróbują łydki drętwieć
Mi go poleciła koleżanka i chyba też na forum był tutaj polecany, więc się skusiłam.
A tak z innej beczki. Siostra spodziewa się malucha i chciałabym coś dla niego kupić, ale że jestem zielona w temacie, to nie wiem co. Myślałam o kosmetykach (do kąpieli, oliwka itp), ale nie wiem, czy może takie same i może nawet tańsze są w Polsce. Na razie widziałam firmy Penaten, Hipp i Babylove (ten ostatni chyba tylko dla DM produkowany). Warto to kupić? I może znacie coś, co jest fajne, a czego w Polsce nie ma? Wiem, ze są takie kropelki chyba na kolki, których u nas nie ma, a które świetnie działają. Kupowałam już koleżance, to jej się zapytam o nazwę, ale poza tym to nie wiem nic:) Temat mnie przerasta:)
to jest środek na kolki - jaka różnica czy dla bliżniaków , czy dla jednej/jednego !!?????????
Wiesz co?Mi sie wydaje ,że kupić ciuszki jest lepeiej-kosmetyki każda mama dobiera sama dla maluszka,to że niemieckie nie znaczy że będa dla tego akurat dzidziusia dobre.Ciszki kupisz odrobinke na wyrost a jakośc tych tutaj jest nieporównywalna.Kolezanki moje co juz babcie są kupują w FAMILII ,co środa są przeceny i śpioszki ,koszulki,spodenki po 2-3 euro,po prostu tony tego nazbierają przez caly pobyt:):):)Ja się tez powoli do tych zakupów zaczynam przymierzać-lipiec i wrzesień bedę babcia jak dobrze pójdzie:)Kosmetyki czy inne rzeczy poza ciuszkami to bym raczej na konkretne zamówienie mamy kupowała.
I mówisz, że w Familii dobra jakość jest? Bo tak ciuszki ze supermarketu to bym nie była przekonana.
No ale że mam ten sklep niedaleko, to i się rozejrzę:)
A ja wczoraj ruszyłam do apteki po darmową gazetkę z programem a wylazłam bez gazetki ale z 20 tabletkami musującego magnezu za bagatela 12 euro. Niech no tylko mi spróbują łydki drętwieć
Tu jest zabawa w ogródkach piwnych,na róznych festynach itd,a dom to dom,to moja 'twierdza'.Mnie to akurat odpowiada,nie cierpie niezapowiedzianych wizyt,oraz szwędaczy zagladajacych we wszystkie moje kąty
ojej !!! a czemu w aptece kupujesz ´???
Ja kupuje w Penny lub edece - cena niecale 1€. biore 3 tablteki musujace na raz i mi pomaga! a mam skurcze lydek, stop , i troche w dloniach .
napisz mi sklad tych swoich za 12€ , bitte