No i chłopakom po koszulce za 6E
No i chłopakom po koszulce za 6E
W Luksemburgu kupilam fajna rzecz-gabke pachnaca;pachnie w calej lazience,fantazja.Mam nadzieje,ze jak pojade znowu to uda mi sie kupic dla calej rodzinki
A ja polecam tez Japanischeol mozna go dostac w DM ja stosowalam jak sobie wykrecilam noge w biodrze i kolanie daje uczucie zimna ma w sobie miete dosc ciekawy specyfik bole reumatyczne przechodza i przeziebienia katary .dziala na migreny w jakis sposob dobry na stres...mozna robic inchalacje i kosztuje niecale 1,70 e warty sprobowania ja bez niego sie nie ruszam w polsce nie spotkalam pozdrawiam
Też taką chceeeee!
Kupiłaś w drogerii? Mydlarni? Perfumerii?
przepraszam.ze tak pozno,ale dopiero usiadlam;kupilam we francuskiej drogeri za 0,90 jako zwykla gabke,dopiero jak przyszlam do domu i ja rozpakowalam to czulam kwiaty;piekny intesywny zapach i narazie nie znika
cho....era nie patrzylam,ale napewno pojade jeszcze to wam zdam relacje co to;zakladajac,ze znajde
napewno znajdziesz bo ty bystrzach jestres;- napisz
ostatnio moja bystrosc troche sie przytepila i stwierdzilam ze stare miasto w Luksemburgu bede zwiedzac z takaaaaaaaa dlugaaaaaaaaaa nitka bo tam nie mam zadnego azymutu
Nie taka nowinka - nawet w Ikei od 2 gdzieś lat te noże są:)
Dzisiaj siostra dziadka - kobitka 95 lat - pokazała mi swoje zakupy z targu - i fajowe ciuchy sobie pokupiła. A jeszcze ładniejsze dla córki wybrała. I szale takie moderne. Muszę się na targ wybrać:)