Zakupy

17 czerwca 2014 19:07
nomka

No i chłopakom po koszulce za 6E

Ja swego czasu w NKD właśnie obkupowałam siebie i rodzinke w ciuchy , ale tu nie znalazłam tego sklepu bbbuuuu...... A w innych sklepach to ceny jak z kosmosu.
17 czerwca 2014 20:10
W Luksemburgu kupilam fajna rzecz-gabke pachnaca;pachnie w calej lazience,fantazja.Mam nadzieje,ze jak pojade znowu to uda mi sie kupic dla calej rodzinki
17 czerwca 2014 20:37
siwa

W Luksemburgu kupilam fajna rzecz-gabke pachnaca;pachnie w calej lazience,fantazja.Mam nadzieje,ze jak pojade znowu to uda mi sie kupic dla calej rodzinki

Też taką chceeeee!
Kupiłaś w drogerii? Mydlarni? Perfumerii?
17 czerwca 2014 20:46
justa

A ja polecam tez Japanischeol mozna go dostac w DM ja stosowalam jak sobie wykrecilam noge w biodrze i kolanie daje uczucie zimna ma w sobie miete dosc ciekawy specyfik bole reumatyczne przechodza i przeziebienia katary .dziala na migreny w jakis sposob dobry na stres...mozna robic inchalacje i kosztuje niecale 1,70 e warty sprobowania ja bez niego sie nie ruszam w polsce nie spotkalam pozdrawiam

a gdzie go szukać w DM bo byłam i nie mogłam znaleźć
17 czerwca 2014 21:53
lena7

Też taką chceeeee!
Kupiłaś w drogerii? Mydlarni? Perfumerii?

przepraszam.ze tak pozno,ale dopiero usiadlam;kupilam we francuskiej drogeri za 0,90 jako zwykla gabke,dopiero jak przyszlam do domu i ja rozpakowalam to czulam kwiaty;piekny intesywny zapach i narazie nie znika
17 czerwca 2014 21:55
Kurde, my mamy raczej nie po drodze do francuskiej drogerii... :((((
17 czerwca 2014 21:55
siwa

przepraszam.ze tak pozno,ale dopiero usiadlam;kupilam we francuskiej drogeri za 0,90 jako zwykla gabke,dopiero jak przyszlam do domu i ja rozpakowalam to czulam kwiaty;piekny intesywny zapach i narazie nie znika

to jakas siec siec ,,ma jakas nazwe ten sklep,;-
17 czerwca 2014 21:57
cho....era nie patrzylam,ale napewno pojade jeszcze to wam zdam relacje co to;zakladajac,ze znajde
17 czerwca 2014 22:01
siwa

cho....era nie patrzylam,ale napewno pojade jeszcze to wam zdam relacje co to;zakladajac,ze znajde

napewno znajdziesz bo ty bystrzach jestres;- napisz
17 czerwca 2014 22:05 / 2 osobom podoba się ten post
Jezu----Andrea !!! No to po tym imbirze tak sie zmieniłas ???/ To ja chyba tez zaczne ,,,nie dośc ,ze schudłas to jeszcze 10 lat mlodziej....lece do Edeki...
17 czerwca 2014 22:06 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

napewno znajdziesz bo ty bystrzach jestres;- napisz

ostatnio moja bystrosc troche sie przytepila i stwierdzilam ze stare miasto w Luksemburgu bede zwiedzac z takaaaaaaaa dlugaaaaaaaaaa nitka bo tam nie mam zadnego azymutu
17 czerwca 2014 22:08
siwa

ostatnio moja bystrosc troche sie przytepila i stwierdzilam ze stare miasto w Luksemburgu bede zwiedzac z takaaaaaaaa dlugaaaaaaaaaa nitka bo tam nie mam zadnego azymutu

spokojnie do perfumerii po zapach trafisz,,,;-mamy czas poczekamy cierpliwie
18 czerwca 2014 11:38 / 1 osobie podoba się ten post
Pochwalę się zakupami chyba życia-kiedyś bardzo dawno temu,korzystałam z patelni grillowej i od zawsze taką chciałam,ale to tu to tam wydałam zarobioną kasę,tak więc teraz ją sobie kupiłam,na promocji z 23,90 € na 9,99 € i komplet noży ceramicznych... te noże to na razie jeszcze nowinka,ale jestem mega zadowolona jupi jupi jupi  =D    =D    =D
18 czerwca 2014 13:09
Nie taka nowinka - nawet w Ikei od 2 gdzieś lat te noże są:)
Dzisiaj siostra dziadka - kobitka 95 lat - pokazała mi swoje zakupy z targu - i fajowe ciuchy sobie pokupiła. A jeszcze ładniejsze dla córki wybrała. I szale takie moderne. Muszę się na targ wybrać:)
18 czerwca 2014 13:19
wichurra

Nie taka nowinka - nawet w Ikei od 2 gdzieś lat te noże są:)
Dzisiaj siostra dziadka - kobitka 95 lat - pokazała mi swoje zakupy z targu - i fajowe ciuchy sobie pokupiła. A jeszcze ładniejsze dla córki wybrała. I szale takie moderne. Muszę się na targ wybrać:)

Tak,masz rację....wiem,ż te noże są,ale kogo nie zapytałam,to nie potrafił mi nic konkretnego powiedzieć,a może pytanie było czy są warte zakupu....

I powiem wam,że są warte każdego € wydanego....