Tak,masz rację....wiem,ż te noże są,ale kogo nie zapytałam,to nie potrafił mi nic konkretnego powiedzieć,a może pytanie było czy są warte zakupu....
I powiem wam,że są warte każdego € wydanego....
Tak,masz rację....wiem,ż te noże są,ale kogo nie zapytałam,to nie potrafił mi nic konkretnego powiedzieć,a może pytanie było czy są warte zakupu....
I powiem wam,że są warte każdego € wydanego....
Też się nad nimi zastanawiałam, ale zniechęciło mnie to, że jak się stępią to nie idzie już ich naostrzyć (przynajmniej nie samodzielnie), że są dosyć kruche i przy upuszczeniu go jest duża szansa na pęknięcie. I też tylko miękkie produkty można nimi kroić. Ale może kupię sobie kiedyś jaki do warzyw.
Kupiłam sobie bluzkę w Voegele w kolorze turkusowym,była przeceniona na .....4 CHF!! Jak tu nie być zadowlonym?
Popatrz jak kobiecie niewiele do szczęścia trzeba ;-))) Szukaj dalej okazji, będziesz jeszcze bardziej zadowolona.
Kupiłam sobie bluzkę w Voegele w kolorze turkusowym,była przeceniona na .....4 CHF!! Jak tu nie być zadowlonym?
W niemieckim Vogele jest mnóstwo przecen. Byłam wczoraj - 3 czy 4 wieszaki. U Ciebie to samo?
Najładniejsze wzory i kolory to niestety w największych rozmiarach (od 46). I jestem niepocieszona. Kupiłam za to taką bluzeczkę dla bratowej (xs) za 4,99eur:
W niemieckim Vogele jest mnóstwo przecen. Byłam wczoraj - 3 czy 4 wieszaki. U Ciebie to samo?
Najładniejsze wzory i kolory to niestety w największych rozmiarach (od 46). I jestem niepocieszona. Kupiłam za to taką bluzeczkę dla bratowej (xs) za 4,99eur:
Ma któraś z Was kalosze Hunter?