Normalnie kupiłam sobie słuchawki:) w Rossmanie, moje padły, a stwierdziłam że potrzebuję...jakoś nie liczyłam, że będą jakieś super-extra, ale jak pięknie grają, ach... Mają jedną wadę....
Są różowe;)
Normalnie kupiłam sobie słuchawki:) w Rossmanie, moje padły, a stwierdziłam że potrzebuję...jakoś nie liczyłam, że będą jakieś super-extra, ale jak pięknie grają, ach... Mają jedną wadę....
Są różowe;)
No właśnie mnie urzekły. W sumie to nigdy nie odczułam potrzeby posiadania kaloszy, ale jak widzę kobiety w Hunterach to też chcę je mieć. Pocą się w nich mocno stopy i są wytrzymałe? No i czy rzeczywiście nie przemakają?
Co to "Huntery" ??
O, już wiem. Wujek Google objaśnił. Fajne.
Nie jest tak, że ostrzą się same - one się tępią, wprawdzie wolniej niż inne noże, ale się tępią i żeby je naostrzyć można je odesłać gdzieś tam do ostrzenia, ale jest to dosyć drogie.
Mięso jest miękkie, więc można takim nożem je kroić. Ale jak już przypadkowo natrafisz na kość i mocniej przyciśniesz nożem, to może się połamać.
http://www.dataceramic.pl/faq.html
Kupiłam sobie bluzkę w Voegele w kolorze turkusowym,była przeceniona na .....4 CHF!! Jak tu nie być zadowlonym?
Też mam potrzebę,jeśli mogę sie dopytać jeszcze o cene i czy sa douszne?.....a róz to nie wada :):):)
No właśnie mnie urzekły. W sumie to nigdy nie odczułam potrzeby posiadania kaloszy, ale jak widzę kobiety w Hunterach to też chcę je mieć. Pocą się w nich mocno stopy i są wytrzymałe? No i czy rzeczywiście nie przemakają?