no rzeczywiscie skley super to jakis outlet chyba jest ale nie mam tu w okolicy szkoda:(
no rzeczywiscie skley super to jakis outlet chyba jest ale nie mam tu w okolicy szkoda:(
W miasteczku gdzie pracuje była dziś duża obniżka w Intersport.Pisali ,że do 70%, ale aż tyle to nie widziałam.
Co nieco kupiła, bo dobre firmy.Dużo było podkoszulek firmowych ,ale ze śliskiego tworzywa.One jakoś do mnie nie przemawiają.
A ja dzisiaj zaszalałam i w Ersting,s Family kupiłam letnią sukienkę.
Miałam już nic na lato nie kupować, ale jak ja zobaczyłam,
to musiała być moja, a do tego jeszcze była przeceniona.
Stwierdziłam, że zrobię sobie prezent za wzorcowe odchudzanie, a co...
Nie widziałam tej sieciówki w Tubingen a jest ich sporo-szkoda.
U mnie w okolicy jest w Datteln muszę podjechac na rowerku :)
Jutro do domciu, a dziś jeszcze zaszaleć musiałam, dwie pary spodni, koszula, a miałam już nic nie kupować, bo wcześniej też poszalałam. Ale mam usprawiedliwienie, dwie reklamówki za dużych ciuchów i robię "weg", brakuje mi do nich ok 10 kg, tak że w walizce wciąż jest miejsce:)
Ja to latałam jak oszalała zawsze do Zinsera :)
A u Turka na dole od kolegiaty kupiłam prześliczne malinowe szpilki na 13cm obcasie ;)
Chyba mam farta :-)
Dwa dni temu pisałam, że chcę kupić kołdrę 4 Pory Roku no i wczoraj przeglądając reklamy wyczytałam, że są w Porto
w promocji za 20 e (wcześniej 70 e). Ponieważ tu gdzie jestem nie ma Porto, więc poprosiłam wnuczkę PDP, która mieszka w Hannover i ma kupić.