Zakupy

24 lipca 2014 13:09
frymusek

no rzeczywiscie skley super to jakis outlet chyba jest ale nie mam tu w okolicy szkoda:(

Też z takim sklepem się nie spotkałam,widocznie nie we wszystkich landach są.
24 lipca 2014 14:16
U mnie w okolicy jest w Datteln muszę podjechac na rowerku :)
24 lipca 2014 14:18
o i strona z Ludinghausen :) to juz musi syn mnie zawieźć zostawić i wrócić :)
24 lipca 2014 16:43
W miasteczku gdzie pracuje była dziś duża obniżka w Intersport.Pisali ,że do 70%, ale aż tyle to nie widziałam.
Co nieco kupiła, bo dobre firmy.Dużo było podkoszulek firmowych ,ale ze śliskiego tworzywa.One jakoś do mnie nie przemawiają.
24 lipca 2014 16:54 / 4 osobom podoba się ten post
A ja dzisiaj zaszalałam i w Ersting,s Family kupiłam letnią sukienkę.
Miałam już nic na lato nie kupować, ale jak ja zobaczyłam,
to musiała być moja, a do tego jeszcze była przeceniona.

Stwierdziłam, że zrobię sobie prezent za wzorcowe odchudzanie, a co...
24 lipca 2014 18:08
ivetta

W miasteczku gdzie pracuje była dziś duża obniżka w Intersport.Pisali ,że do 70%, ale aż tyle to nie widziałam.
Co nieco kupiła, bo dobre firmy.Dużo było podkoszulek firmowych ,ale ze śliskiego tworzywa.One jakoś do mnie nie przemawiają.

wlasnie,takie sliskie kupilam wczesniej synowi i zdaly egzamin na 5 ;myslalam,ze moze bedzie sie w nich pocil,ale tak nie bylo
24 lipca 2014 18:23 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

A ja dzisiaj zaszalałam i w Ersting,s Family kupiłam letnią sukienkę.
Miałam już nic na lato nie kupować, ale jak ja zobaczyłam,
to musiała być moja, a do tego jeszcze była przeceniona.

Stwierdziłam, że zrobię sobie prezent za wzorcowe odchudzanie, a co...

Bardzo dobrze zrobiłaś,trzeba było kupić o rozmiar mniejszą bo za rok będzie za duża. :))
24 lipca 2014 18:58 / 5 osobom podoba się ten post
Jutro do domciu, a dziś jeszcze zaszaleć musiałam, dwie pary spodni, koszula, a miałam już nic nie kupować, bo wcześniej też poszalałam. Ale mam usprawiedliwienie, dwie reklamówki za dużych ciuchów i robię "weg", brakuje mi do nich ok 10 kg, tak że w walizce wciąż jest miejsce:)
24 lipca 2014 19:04
didusia

Nie widziałam tej sieciówki w Tubingen a jest ich sporo-szkoda.

Ja to latałam jak oszalała zawsze do Zinsera :)
A u Turka na dole od kolegiaty kupiłam prześliczne malinowe szpilki na 13cm obcasie ;)
24 lipca 2014 19:04 / 2 osobom podoba się ten post
takaja

U mnie w okolicy jest w Datteln muszę podjechac na rowerku :)

polecam dzis 60 % towaru o 50 % taniej.Wiem bo znow sie skusilem na ciuchy.Ciekawe czy mozna w takim sklepie sastrzec sobie zeby mnie wiecej do niego nie wpuszczali ha ha
24 lipca 2014 19:11
efka66

Jutro do domciu, a dziś jeszcze zaszaleć musiałam, dwie pary spodni, koszula, a miałam już nic nie kupować, bo wcześniej też poszalałam. Ale mam usprawiedliwienie, dwie reklamówki za dużych ciuchów i robię "weg", brakuje mi do nich ok 10 kg, tak że w walizce wciąż jest miejsce:)

No to ja podobnie,naszykowałam do wywalenia za duże spodnie 3 pary i kilka bluzeczek,ale na to konto kupiłam 2 razy więcej,no i zapomniałam ,że zimową kurtkę musze upchać i traperki. Wczoraj do mojej wielkiej walichy wpakowałam właśnie zimowe ciuchy i prezenty i nic więcej nie wejdzie hihi,chyba musze dokupic torbę.
24 lipca 2014 19:12
lena7

Ja to latałam jak oszalała zawsze do Zinsera :)
A u Turka na dole od kolegiaty kupiłam prześliczne malinowe szpilki na 13cm obcasie ;)

Zinzer był i jest dla mnie za drogi -wolę wskoczyć do New Yorker H-M  a najlepiej jak są przeceny w Orsey Czy teraz też Jesteś w poblizu Tubingen?
24 lipca 2014 19:13 / 2 osobom podoba się ten post
Chyba mam farta
Dwa dni temu pisałam, że chcę kupić kołdrę 4 Pory Roku no i wczoraj przeglądając reklamy wyczytałam, że są w Porto
w promocji za 20 e (wcześniej 70 e). Ponieważ tu gdzie jestem nie ma Porto, więc poprosiłam wnuczkę PDP, która mieszka w Hannover i ma kupić.
24 lipca 2014 19:20 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Chyba mam farta :-)
Dwa dni temu pisałam, że chcę kupić kołdrę 4 Pory Roku no i wczoraj przeglądając reklamy wyczytałam, że są w Porto
w promocji za 20 e (wcześniej 70 e). Ponieważ tu gdzie jestem nie ma Porto, więc poprosiłam wnuczkę PDP, która mieszka w Hannover i ma kupić.

Te  kołdry są super ja  też kupilam  mam już ja 3 lata. Nalepsze jest to że można je prać w pralce  bo są  cienkie no  to nie znaczy że nie grzeją . Polecam