Zinzer był i jest dla mnie za drogi -wolę wskoczyć do New Yorker H-M a najlepiej jak są przeceny w Orsey Czy teraz też Jesteś w poblizu Tubingen?
Zinzer był i jest dla mnie za drogi -wolę wskoczyć do New Yorker H-M a najlepiej jak są przeceny w Orsey Czy teraz też Jesteś w poblizu Tubingen?
Nie, ja mieszkałam w Tubingen długo. Zinser często ma obniżki łącznie z bielizną - ile ja tam bielizny nakupowałam to się w głowie nie mieści! ;)
Idź jeszcze do sklepu na ulicy równoległej do kolegiaty. Nie pamiętam dokłądnie jak się nazywa sklep- Bezahlbar?. Tam jest sklep z herbatami, jubiler i obok z ciuchami. Mają fajne ciuchy i wyprzedaże.
No i przy lodziarni u Włocha na Ameergasse koło kościoła św. Jana super świetny second hand (tam na rogu naprzeciw świecidełek). Drugi jest wyzej kolegiaty przy murze - tam też mnóstwo ciuchów ale drozej.
Didusiu, to niemozliwe bo do Tü nie wróce w najblizszym czasie. Nie mieszkam tam już od k. lipca ub.r. i miasto omijam szerokim łukiem w propozycjach kontraktów.
Bardzo dobrze zrobiłaś,trzeba było kupić o rozmiar mniejszą bo za rok będzie za duża. :))
Pamiętacie może ile kosztuje w dm proszek do zmywarek? ten:
http://www.dm.de/de_homepage/denkmit_home/produkte/produkte_kueche/produkte_kueche_maschinengeschirr-reinigung/11936/denkmit-geschirr-reiniger-2kg.html
Lena az tak po ulicach to nie znam Tubingen ale jesli bys miała ochote to może bysmy sie spotkały na godzinke lub dwie to bys mi pokazala gdzie to wszystko jest no i oczywiście bym zaprosiła na ....Nie musisz od razu odpowiadac . jak chcesz napisz mi na mój email
jak to dobrze ze tutaj nie mam takich problemow,co potrzebuje to mam,ale tluczka do miesa nie znalazlam
jak to dobrze ze tutaj nie mam takich problemow,co potrzebuje to mam,ale tluczka do miesa nie znalazlam
Oni chyba nie używają tłuczka ja tez 3 lata temu przywiozłam z PL a wnuczka 30lat pyta się co to jest :)