Zakupy

25 lipca 2014 13:12
ORIM

Tak sobie czytam ten dzial i wszedzie kupilam sobie to czy tamto.Kupilam cos dla dziecka,psa ,kota.To jest dobre i to polecam.Wrescie kosmetyki.Tu to juz mozna ksiazke napisac.Zastanawia mnie tylko jedno.Czy wy nie macie facetow????? Co im kupujecie ?
Mam wiec pytanie : jak powinien pachniec (czym) moj facet ? Jak go bym ubrała ? Piszcie dziewczyny moze czym sie zasugeruje

To się pochwalę ,że wczoraj w Intersport własnie kupiłam coś dla męża i nawet po obniżce sporo zapłaciłam.Dla siebie akurat nic ,bo nic mi nie przypadło do gustu.
25 lipca 2014 13:16
ivetta

To się pochwalę ,że wczoraj w Intersport własnie kupiłam coś dla męża i nawet po obniżce sporo zapłaciłam.Dla siebie akurat nic ,bo nic mi nie przypadło do gustu.

COS ???? Jak milo a co ???
25 lipca 2014 13:19
takaja

Orim ja mojemu prywatnemu kupuję koszulę ma ich tyle że przez miesiąc może nie prać :) oczywiście długi i krótki rękaw :) podkoszulek już nie chce bo tyle ich ma :) a co do zapachu zakupiłam raz tylko Dawid Beckham podobało mu się ale uwielbiam jak pachnie mi Acqua di gio i takie sobie sam kupuję :) on często mnie odwiedza więc razem jedziemy na zakupy i ostatnio zakupił 3 pary spodni kurtkę :) buty to już wiadomo w PL :) ale często kupuje zapach do samochodu wszelkie gąbki szmatki produkty do konserwacji jest zadowolony :)

a czemu buty w PL ??? Ja kupuje tu zwlaszcza sportowe.Jakos lepiej sie nosi i chyba troszke bardziej trwale.
25 lipca 2014 13:22
ORIM

COS ???? Jak milo a co ???

Na jesień ciepłą kangurkę z Pumy.Wcześniej tez kupiłam spodnie dresowe w identycznym kolorze tez z Pumy.Mój mąż ,to typ sportowca i lubi  takie rzeczy.
25 lipca 2014 13:25
ivetta

Na jesień ciepłą kangurkę z Pumy.Wcześniej tez kupiłam spodnie dresowe w identycznym kolorze tez z Pumy.Mój mąż ,to typ sportowca i lubi  takie rzeczy.

Buty Pumy bardzo mi odpowiadaja
25 lipca 2014 13:30
ORIM

Tak sobie czytam ten dzial i wszedzie kupilam sobie to czy tamto.Kupilam cos dla dziecka,psa ,kota.To jest dobre i to polecam.Wrescie kosmetyki.Tu to juz mozna ksiazke napisac.Zastanawia mnie tylko jedno.Czy wy nie macie facetow????? Co im kupujecie ?
Mam wiec pytanie : jak powinien pachniec (czym) moj facet ? Jak go bym ubrała ? Piszcie dziewczyny moze czym sie zasugeruje

Kupuje mojmu facetowi dez.Tabac/chyba taka nazwa?/bo ten on lubi najbardziej,kremy do golenia,maszynki ,czasem koszulki polo,czy spodnie,ale w sumie ciuchy to on woli sam kupować-ma oko:)Nawet często jest tak ,że jak wracam to na mnie czekaja ciuchy-ja tak kupowac nie umiem ,wszystko musze przymierzyć:)Jak trafi mi się sklep wędkarki to cos z tego asortymentu kupuję.
25 lipca 2014 13:31 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Buty Pumy bardzo mi odpowiadaja

Mi też ,kupuję tylko skórzane.Puma ma modele ogólnie bardzo zgrabne.
25 lipca 2014 13:35
kasia63

Kupuje mojmu facetowi dez.Tabac/chyba taka nazwa?/bo ten on lubi najbardziej,kremy do golenia,maszynki ,czasem koszulki polo,czy spodnie,ale w sumie ciuchy to on woli sam kupować-ma oko:)Nawet często jest tak ,że jak wracam to na mnie czekaja ciuchy-ja tak kupowac nie umiem ,wszystko musze przymierzyć:)Jak trafi mi się sklep wędkarki to cos z tego asortymentu kupuję.

jak spininguje to kup mu woblery i obrotowki Mepps.Bedzie zadowolony na 100% a ty poplyniesz na spora kase ha ha
25 lipca 2014 13:39
Orim buty dlatego że mam producenta kolegę i tam wybiera sobie hurtowo kilka wszystko 100% skóra i z pewnościa 100% tańsze :)
25 lipca 2014 13:41
Mnie w ogóle Puma sie podoba i jestem nią zauroczona buty koszulki dresy :)
25 lipca 2014 13:43
ORIM

jak spininguje to kup mu woblery i obrotowki Mepps.Bedzie zadowolony na 100% a ty poplyniesz na spora kase ha ha

Nie spininguje.Łowi z brzegu albo z łódki.On mi mówi co potrzebuje,ja tłumacze na niemiecki i dopiero kupuję:)Ja to moge na stołeczku z wędka posiedziec ,ale na tych wszystkich ustrojstwach to kompletnie sie nie znam:):):):)
25 lipca 2014 13:52
kasia63

Nie spininguje.Łowi z brzegu albo z łódki.On mi mówi co potrzebuje,ja tłumacze na niemiecki i dopiero kupuję:)Ja to moge na stołeczku z wędka posiedziec ,ale na tych wszystkich ustrojstwach to kompletnie sie nie znam:):):):)

Wiec tlumacze bo widze ze faktycznie nie masz pojecia.Spininguje sie z brzegu lub lodki a polega to na rzucaniu i sciaganiu sztucznej przynety ( blachy,woblery,ripery itp)
25 lipca 2014 14:04 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Wiec tlumacze bo widze ze faktycznie nie masz pojecia.Spininguje sie z brzegu lub lodki a polega to na rzucaniu i sciaganiu sztucznej przynety ( blachy,woblery,ripery itp)

nieeee,no tyle to wiem-mąz tak nie łowi,mówi ze nie lubi-jak juz siada to cała nocke nieraz potrafi i ani jednej rybki:):)albo pół dnia:)Pojęccie mam małe ale robaków sie nie brzydzę ani nakąłdac ani w lodówce jak leżakują:)
25 lipca 2014 14:05
A ja ostatnio to prawie nic nie kupuję :)Kawę to i owszem. Ostatnio odkrylam na stacji benzynowej w Holandii kawę Jacobs zielona za 2,70 euro!!! Poza tym ...lubie kupować w Vögele bo tam Anja wyrobiła mi karte rabatowa a poza tym są moje rozmiary...rozmiary Twiggy :) A ...jeszcze "magiczne ściereczki" do mycia szyb i powierzchni szklanych. Ale to tez u Anji zamawiam.
25 lipca 2014 14:07 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

nieeee,no tyle to wiem-mąz tak nie łowi,mówi ze nie lubi-jak juz siada to cała nocke nieraz potrafi i ani jednej rybki:):)albo pół dnia:)Pojęccie mam małe ale robaków sie nie brzydzę ani nakąłdac ani w lodówce jak leżakują:)

Kasiu a na rosówkach byłaś z mężem? To bardzo romantyczne zajęcie :) Ja byłam nie raz :) ale tylko z tatą...niestety...