Zakupy

25 lipca 2014 18:55
ORIM

To ja chce tez takiego kolege.No ale znam cie z forum ty masz meza maz kolege od butow to juz prawie jak bym te buty mial ha ha

Orim żaden problem jak będziesz bliżej Częstochowy dam ci namiary ty powolasz się na mnie i masz buciki i wierz mi nie będziesz żałować :)
25 lipca 2014 19:02
takaja

Orim żaden problem jak będziesz bliżej Częstochowy dam ci namiary ty powolasz się na mnie i masz buciki i wierz mi nie będziesz żałować :)

no to bede musial wojka odwiedzic ha ha Dzieki zapamietam
26 lipca 2014 16:34 / 6 osobom podoba się ten post
czas podsumowac dzionek.Pisze tu bo skonczylo sie na zakupach ze wzgledu na deszcz.
Kolezanki i koledzy dzis wydalem bajonska sume na ciuchy.Po normalnych cenach wyszlo by 515 euro !!! Ale od czego sa promocje ha ha i czar osobisty hihi.Kupilem 3 X spodnie ( adidas i street One),kurtke Tom Tailor ( zimowa z kapturem ),kurtke Camel ( wiosna,jesien),plaszcz 3/4 meski czarny, bluze treningowa s.Olivera i jakis golf. A zaplacilem za wszystko razem ...............no nie wiem czy sie chwalic aby nie denerwowac reszty ha ha Ok powiem zaplacilem 49 euro za wszystko !!!! Mam oko do zakupow ha ha
26 lipca 2014 16:46
ORIM

czas podsumowac dzionek.Pisze tu bo skonczylo sie na zakupach ze wzgledu na deszcz.
Kolezanki i koledzy dzis wydalem bajonska sume na ciuchy.Po normalnych cenach wyszlo by 515 euro !!! Ale od czego sa promocje ha ha i czar osobisty hihi.Kupilem 3 X spodnie ( adidas i street One),kurtke Tom Tailor ( zimowa z kapturem ),kurtke Camel ( wiosna,jesien),plaszcz 3/4 meski czarny, bluze treningowa s.Olivera i jakis golf. A zaplacilem za wszystko razem ...............no nie wiem czy sie chwalic aby nie denerwowac reszty ha ha Ok powiem zaplacilem 49 euro za wszystko !!!! Mam oko do zakupow ha ha

Jesteś bardzo oszczędnym facetem,chyba powinnam uczyć się od Ciebie :))
A swoją drogą aż miło patrzeć na faceta,który dba o siebie .
26 lipca 2014 16:48
ORIM

ode mnie dostajesz medal ----- mistrz promocji - ja nie wiem gdzie Ty to kupowałeś , ale szacun!!!
26 lipca 2014 16:53
fiber39

ode mnie dostajesz medal ----- mistrz promocji - ja nie wiem gdzie Ty to kupowałeś , ale szacun!!!

no tak w tara- m masz racje .Dzis to tam jest amok i szal zakupowy
26 lipca 2014 16:56
ivanilia40

Jesteś bardzo oszczędnym facetem,chyba powinnam uczyć się od Ciebie :))
A swoją drogą aż miło patrzeć na faceta,który dba o siebie .

jak to oszczednym ha ha to tylko wam podalem ile zaplacilem.Wszyscy przechodnie na ulicy tego nie wiedza.I jak facet smiga w dzinsach Adidasa to musial dac te 70 euro ha ha.Wiec dla innych jestem snobem w firmowych ciuszkach ha ha
26 lipca 2014 16:58
ORIM

no tak w tara- m masz racje .Dzis to tam jest amok i szal zakupowy

ja jak jestem w DE - to mała mieścina jakieś 60.000 tyś. - u nas nie ma co liczyć ani na takie promocje - ani na takie marki !!! pozdrawiam i całuję z PL
26 lipca 2014 17:00
fiber39

ja jak jestem w DE - to mała mieścina jakieś 60.000 tyś. - u nas nie ma co liczyć ani na takie promocje - ani na takie marki !!! pozdrawiam i całuję z PL

moje miasto gdzie jestem to 70 000 ludzi a jednak jest ten sklep
26 lipca 2014 17:03
to zdradz ta słodką tajemnicę !@!!!!!!!!!!!!!!!!
26 lipca 2014 17:05 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

jak to oszczednym ha ha to tylko wam podalem ile zaplacilem.Wszyscy przechodnie na ulicy tego nie wiedza.I jak facet smiga w dzinsach Adidasa to musial dac te 70 euro ha ha.Wiec dla innych jestem snobem w firmowych ciuszkach ha ha

Nie wiem czy snobem,ale napewno fajnym,zadbanym facetem.
26 lipca 2014 17:17 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

No brawo ,ja tez tak lubie poszalec po promocjach.
26 lipca 2014 18:09 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Ja ruszam w poniedziałek na promocje , bo trzeba dopchac do końca walizke przecież.. 
26 lipca 2014 18:12
ivetta

osz ty tos sie obkupił orim nieszalej ta:) bo niezdazysz tego wszystkiego wynosic w polsce a wiekszosc czasu przebywasz w de:)))))a tu chyba niezabardzo jest sie dla kogo stroic i nakim oko zawiesic hihi
26 lipca 2014 18:14
ORIM

moje miasto gdzie jestem to 70 000 ludzi a jednak jest ten sklep

kurde a ja tu w kolonii niewidziałam tego sklepu a powinien byc w tak duzym miescie.albo ja slepa juz jestem:)))))