To ja chce tez takiego kolege.No ale znam cie z forum ty masz meza maz kolege od butow to juz prawie jak bym te buty mial ha ha
To ja chce tez takiego kolege.No ale znam cie z forum ty masz meza maz kolege od butow to juz prawie jak bym te buty mial ha ha
Orim żaden problem jak będziesz bliżej Częstochowy dam ci namiary ty powolasz się na mnie i masz buciki i wierz mi nie będziesz żałować :)
czas podsumowac dzionek.Pisze tu bo skonczylo sie na zakupach ze wzgledu na deszcz.
Kolezanki i koledzy dzis wydalem bajonska sume na ciuchy.Po normalnych cenach wyszlo by 515 euro !!! Ale od czego sa promocje ha ha i czar osobisty hihi.Kupilem 3 X spodnie ( adidas i street One),kurtke Tom Tailor ( zimowa z kapturem ),kurtke Camel ( wiosna,jesien),plaszcz 3/4 meski czarny, bluze treningowa s.Olivera i jakis golf. A zaplacilem za wszystko razem ...............no nie wiem czy sie chwalic aby nie denerwowac reszty ha ha Ok powiem zaplacilem 49 euro za wszystko !!!! Mam oko do zakupow ha ha
czas podsumowac dzionek.Pisze tu bo skonczylo sie na zakupach ze wzgledu na deszcz.
Kolezanki i koledzy dzis wydalem bajonska sume na ciuchy.Po normalnych cenach wyszlo by 515 euro !!! Ale od czego sa promocje ha ha i czar osobisty hihi.Kupilem 3 X spodnie ( adidas i street One),kurtke Tom Tailor ( zimowa z kapturem ),kurtke Camel ( wiosna,jesien),plaszcz 3/4 meski czarny, bluze treningowa s.Olivera i jakis golf. A zaplacilem za wszystko razem ...............no nie wiem czy sie chwalic aby nie denerwowac reszty ha ha Ok powiem zaplacilem 49 euro za wszystko !!!! Mam oko do zakupow ha ha
ode mnie dostajesz medal ----- mistrz promocji - ja nie wiem gdzie Ty to kupowałeś , ale szacun!!!
Jesteś bardzo oszczędnym facetem,chyba powinnam uczyć się od Ciebie :))
A swoją drogą aż miło patrzeć na faceta,który dba o siebie .
no tak w tara- m masz racje .Dzis to tam jest amok i szal zakupowy
ja jak jestem w DE - to mała mieścina jakieś 60.000 tyś. - u nas nie ma co liczyć ani na takie promocje - ani na takie marki !!! pozdrawiam i całuję z PL
jak to oszczednym ha ha to tylko wam podalem ile zaplacilem.Wszyscy przechodnie na ulicy tego nie wiedza.I jak facet smiga w dzinsach Adidasa to musial dac te 70 euro ha ha.Wiec dla innych jestem snobem w firmowych ciuszkach ha ha
No brawo ,ja tez tak lubie poszalec po promocjach.
No brawo ,ja tez tak lubie poszalec po promocjach.
moje miasto gdzie jestem to 70 000 ludzi a jednak jest ten sklep