Zakupy

25 lipca 2014 14:57 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Buty Pumy bardzo mi odpowiadaja

Mnie też:)
Zaliczyłam w swoim życiu po jednej parze Adidasa i Nike, ale jednak kroje butów Puma najbardziej mi odpowiadają. W jednych to 13 lat chodziłam, aż mi mama podstępem je wyrzuciła:(
25 lipca 2014 15:10
wichurra

Mnie też:)
Zaliczyłam w swoim życiu po jednej parze Adidasa i Nike, ale jednak kroje butów Puma najbardziej mi odpowiadają. W jednych to 13 lat chodziłam, aż mi mama podstępem je wyrzuciła:(

to juz nawet nie wzory ale to ze sa lekkie wytrzymale i jakos pasuja mi do stopy.
25 lipca 2014 15:13 / 2 osobom podoba się ten post
takaja

Orim buty dlatego że mam producenta kolegę i tam wybiera sobie hurtowo kilka wszystko 100% skóra i z pewnościa 100% tańsze :)

To ja chce tez takiego kolege.No ale znam cie z forum ty masz meza maz kolege od butow to juz prawie jak bym te buty mial ha ha
25 lipca 2014 15:17
Cos wam slabo idzie ale poczekam jeszcze Jak do tej pory spelniam oczekiwania forumowiczek.Poza jednym "Acqua di Gio" Chociaz nie wiem czy kupic Homme czy exstazy.Na ryby chodze,buty i bluze Puma posiadam ha ha,koszule tez kupuje w DE.No dalej smialo kolezanki w co jeszcze moge sie "przystroic" lub czym wypachnic.Chyba ze tak malo z Was dba o swoje polowy
25 lipca 2014 15:27
Asik

Kasiu a na rosówkach byłaś z mężem? To bardzo romantyczne zajęcie :) Ja byłam nie raz :) ale tylko z tatą...niestety...

Co to są te rosówki?
25 lipca 2014 15:28
brydzia

Co to są te rosówki?

robale ha ha dzownice inaczej
25 lipca 2014 15:28
brydzia

Co to są te rosówki?

Robaki do łowienia ryb :)
25 lipca 2014 15:30 / 2 osobom podoba się ten post
brydzia

Co to są te rosówki?

To są takie różowe , tłuste glizdy :) Wyłażą kiedy ciemno z  ziemi. A ja wtedy latareczką a tata szufeleczką i do słoika :) 
25 lipca 2014 15:45
Asik

To są takie różowe , tłuste glizdy :) Wyłażą kiedy ciemno z  ziemi. A ja wtedy latareczką a tata szufeleczką i do słoika :) 

i gdzie ten romantyzm o ktorym wspominalas ???
25 lipca 2014 15:46
ORIM

i gdzie ten romantyzm o ktorym wspominalas ???

Księżyc...gwiazdy...i podchody :)
25 lipca 2014 15:47 / 1 osobie podoba się ten post
Hallo , glizd kupować nie będziemy ,mamy pisać o zakupach.
25 lipca 2014 15:48
Asik

Księżyc...gwiazdy...i podchody :)

Aaaaaaaaa no tak patrzac w ziemie za rosowkami gwiazdy i ksiezyc sa najpiekniejsze ha ha
25 lipca 2014 16:00 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Aaaaaaaaa no tak patrzac w ziemie za rosowkami gwiazdy i ksiezyc sa najpiekniejsze ha ha

Orim :) mówiłam ze chodzilam z tatą :) A szkoda...ale potrafie sobie wyobrazic jakby takie polowanie z kim innym wyglądało :) Chyba rosowki byłyby wtedy bezpieczne :)
25 lipca 2014 16:14 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Kasiu a na rosówkach byłaś z mężem? To bardzo romantyczne zajęcie :) Ja byłam nie raz :) ale tylko z tatą...niestety...

A jak:)Sama czasem łażę zbierać:):):)
25 lipca 2014 16:22
Kumu komu bo idę do domu :D
Właśnie odebrałam od sąsiadki paczkę z ksiązkami a w niej dodatkowo spakowali mi kupony rabatowe do różnych sklepów internetowych (walizki, buty, perfumy, bielizna, biżuteria, herbaty, dekoracje domów). Jak która chce to proszę bardzo - to jest książeczka z kuponami i rabatami. Niektóre ważne do k.lipca, inne do k.września a walizki do k. grudnia.