Zakupy

17 listopada 2013 20:04
scarlet

U mnie najwiecej dostanie mój piesio, już mam reklamówkę przysmaków + kośc piszczącą, on uwielbia wszystko
co wydaje dzwieki,
nie moge się oprzeć , zawsze jak gdzies jadę, to musze coś przyweźć.

Rodzince pokupuje w grudniu po Matce Boskiej Pieniężnej, już planuje co komu.

Nie dziwię się, że piesek jest na pierwszym miejscu ;-))  On się najszczerzej cieszy.
17 listopada 2013 20:06
Mycha

Dwa tygodnie do zjazdu i trzeba pomyśleć o prezentach pd choinkę. Sobie już nakupowałam - schlussss !!! Teraz dla rodzinki i przyjaciół. Tylko co ??? Forsę rozpuściłam, oczywiście dla siebie, taka egoistka jestem ;-)) Teraz muszę dobrze kombinować co kupić ??

A co nakupowałaś? Pochwal się. Też musze coś  kupić rodzince, myślałam o perfumach, kasę wydałam na włóczki i nie bardzo mam z czym szaleć.
17 listopada 2013 20:09 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Chyba nie, chodzi mi o defragmentację dysku, odwirusowywać umiem.

Przepraszam, źle się wyraziłam.
Gdzie to sie wchodzi, dalej sobie juz poradzę.

Mam niemieckiego Windowsa ,ale  spróbuję objaśnić.W windowsie musisz wejść w opcje komputer,otworzy się ono i bedziesz wdizała oznaczenie Windows dysk C,dysk D No i klikasz na np Dysk C on się w oknie wyświetli,potem klikasz ponownie na ten dysk dwukrotnie prawym przyciskiem myszy,albo touch pada.Wyswietla się następne okienko,klikasz ostatnią pozycję w tym okienku(tak jest u mnie,mam windowsa 7),i dalej juz bardzo łatwo znaleźć narzędzie do defragmentacji dysku.
17 listopada 2013 20:12
Tina, jesteś wielka.
Gdzies mi dzwoniło, teraz juz wiem gdzie.

:):):):):):)
17 listopada 2013 20:14 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

A co nakupowałaś? Pochwal się. Też musze coś  kupić rodzince, myślałam o perfumach, kasę wydałam na włóczki i nie bardzo mam z czym szaleć.

Jakos tak głupio .... Nie byłam przygotowana na 4 miesiące i nie miałam w związku z tym cieplejszych rzeczy. Kupiłam : 7 bluzeczek bawełnianych, kozaczki, kurtkę, spodnie, piżamkę, tunikę - to dla mnie. Buty dla syna ale to była okazja. Trochę pierdół jeszcze. I koniec.
17 listopada 2013 20:20 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Jakos tak głupio .... Nie byłam przygotowana na 4 miesiące i nie miałam w związku z tym cieplejszych rzeczy. Kupiłam : 7 bluzeczek bawełnianych, kozaczki, kurtkę, spodnie, piżamkę, tunikę - to dla mnie. Buty dla syna ale to była okazja. Trochę pierdół jeszcze. I koniec.

To niezłe zakupy, będziesz miała co tachać do domu:) Trzeba czasami zaszaleć, czemu głupio, to premia za naszą ciężką pracę.
17 listopada 2013 20:32 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

no i ile radości, z pierduł szczególnie, ja prawie co dzień, w swoim niemieckim lumpeksie pierodoły kupuję i się nimi potem cieszę , jak głupi bateryjką:)
17 listopada 2013 20:35 / 2 osobom podoba się ten post
daisy_44

no i ile radości, z pierduł szczególnie, ja prawie co dzień, w swoim niemieckim lumpeksie pierodoły kupuję i się nimi potem cieszę , jak głupi bateryjką:)

z pierół oczywiście:)
17 listopada 2013 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
Kurtkę i buty musiałam kupić bo trudno w sandałkach w listopadzie śmigać i na dodatek okryta cieniutką kurteczką. Przyda się, upolowałam to co chciałam. Udało mi się ;-)) na dodatek taniej bo ostatnia była. Ale na "polowanie" pojechałam do Stuttgartu, bo te w mojej miejscowości nie podobały mi się. Mam ostatnio szczęście do zakupów. Coś mi jeszcze wpadło w oko ale nie przecenią tego przed moim wyjazdem.
19 listopada 2013 12:01
Kurcze czasami wam zazdroszcze tych zakupów,ja tu siedze na tej dziurze nie ma zadnego sklepu najblizszy aldi i lidl mam 8km i tam robie zakupy ,a chciałam cos kupic moim wnukom,słodyczy nie chce bo za bardzo nie jedzą-głupio tak z pusta reką do domu wwracać ale co mam robić !!!????
19 listopada 2013 12:24
iwunia

Kurcze czasami wam zazdroszcze tych zakupów,ja tu siedze na tej dziurze nie ma zadnego sklepu najblizszy aldi i lidl mam 8km i tam robie zakupy ,a chciałam cos kupic moim wnukom,słodyczy nie chce bo za bardzo nie jedzą-głupio tak z pusta reką do domu wwracać ale co mam robić !!!????

Wpadnij do mnie , ja w sobotę się wybieram na ostatnie zakupy :)) serdecznie zapraszam
19 listopada 2013 12:25
iwunia

A przez internet? Nie wiem, co chcesz kupic ...
19 listopada 2013 12:56
aniananowo

Wpadnij do mnie , ja w sobotę się wybieram na ostatnie zakupy :)) serdecznie zapraszam

Ło matko -za dalekoooo
19 listopada 2013 12:57 / 2 osobom podoba się ten post
emilia

W sumie to nic wielkiego,może bardziej sobie chciałam zrobić przyjemność,bo taka jestem tu wyposzczona bez tych zakupów,najwyżej kupie cos w PL..Tak sobie nabazgroliłam,chciałam się przed sobą usprawiedliwić hehehe... Wezmę je w PL na zakupy ,w końcu po 3 miesiącach pracy możemy troche zaszaleć,za te nasze tęsknoty.....
19 listopada 2013 18:17 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Przez internet nie m tej przyjemności łażenia, oglądania i przymierzania.