Ania, a jak sie informatyk połapał na twoim lapotopie? Pytam, bo tez byłam ze swoim w niemieckim serwisie, ale facet ręce rozłożył, bo on nie zna polskiego i nie wie co gdzie jest....?
Ania, a jak sie informatyk połapał na twoim lapotopie? Pytam, bo tez byłam ze swoim w niemieckim serwisie, ale facet ręce rozłożył, bo on nie zna polskiego i nie wie co gdzie jest....?
Można język zmienić? To ja już nic nie rozumiem... ktoś tu kiedyś pisał, że można zmienić język, jeśli chodzi o ogólne korzystanie z komputera, ale nie jako język służący do obsługi technicznej.... no inaczej tego nie potrafię wyjaśnić, wiecie o co chodzi...ja wtedy sama sobie poradziłam, przywróciłam system.
Jeśli Windows albo Twoj system operacyjny jest w j. polskim , to nic nie zrobisz.Chyba....
A no nic ,można tylko przeinstalować Widows.A jezyk można sobie zmieniać z polskiego na niemiecki ,czy odwrotnie przy posługiwaniu się klawiatura,bądź przeglądarkę zainstalować w języku polskim itp.Ale jeżeli Winows jest zainstalowany w języku polskim,to tylko można go przeinstalować,innego wyjścia nie ma.
kasia63,,,Ano może i stać...tylko domowe szafy już "mowia"dosc...
Nie , nie wlecze się..... to CI współczuję , że musisz obrabiac teog lenia. A co ona jest też chora ? Czy co jej jest?
Co ty-ona jest zdrowa tylko taki nierób i niedojda życiowa,panna 40 letnia-
Można język zmienić? To ja już nic nie rozumiem... ktoś tu kiedyś pisał, że można zmienić język, jeśli chodzi o ogólne korzystanie z komputera, ale nie jako język służący do obsługi technicznej.... no inaczej tego nie potrafię wyjaśnić, wiecie o co chodzi...ja wtedy sama sobie poradziłam, przywróciłam system.
Przypomnijcie mi jak sie robi skanowanie, przydałby się.
Robił mi zawsze syn a ja sama wieki temu, nie moge znaleść.
A domyślam się ,że masz na mysli skanowanie antywirusem?Nie wiem jakiego masz,ale w każdym antywirusie masz opcje skanowania recznego.Po prostu musisz ją odnaleźć,włączyć,a dalej program sam sobie poradzi.
Dwa tygodnie do zjazdu i trzeba pomyśleć o prezentach pd choinkę. Sobie już nakupowałam - schlussss !!! Teraz dla rodzinki i przyjaciół. Tylko co ??? Forsę rozpuściłam, oczywiście dla siebie, taka egoistka jestem ;-)) Teraz muszę dobrze kombinować co kupić ??