Zakupy

16 listopada 2013 19:54 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Ania, a jak sie informatyk połapał na twoim lapotopie? Pytam, bo tez byłam ze swoim w niemieckim serwisie, ale facet ręce rozłożył, bo on nie zna polskiego i nie wie co gdzie jest....? 

Ten niemiecki serwisant to jakas straszna trąba była!!!na kazdym kompie można przecież język zmienic:):):)I dobrze żes nie oddała ,jeszcze by gamon popsuł zamiast naprawić:)
16 listopada 2013 19:59 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Ania, a jak sie informatyk połapał na twoim lapotopie? Pytam, bo tez byłam ze swoim w niemieckim serwisie, ale facet ręce rozłożył, bo on nie zna polskiego i nie wie co gdzie jest....? 

Mój zna angielski i ja mam wiele po angielsku w  moim lapku i dał radę.  Dał radę , razem daliśmy , bo jak czegoś nie bylo wiadomo, a było po polsku to miałam słownik przy sobie. Większośc informatyków zna ang. Ja mam taki porządeczek ,że już nie będę ściągac żadnych gówien.Nawet mogę Moderatorowi powiedzieć , że juz skończyly mi się reklamy w OPIEKUNKOWIE:))
16 listopada 2013 20:11
Można język zmienić? To ja już nic nie rozumiem... ktoś tu kiedyś pisał, że można zmienić język, jeśli chodzi o ogólne korzystanie z komputera, ale nie jako język służący do obsługi technicznej.... no inaczej tego nie potrafię wyjaśnić, wiecie o co chodzi...ja wtedy sama sobie poradziłam, przywróciłam system.
16 listopada 2013 20:14 / 1 osobie podoba się ten post
Jeśli Windows albo Twoj system operacyjny jest w j. polskim , to nic nie zrobisz.Chyba....
16 listopada 2013 20:17 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Można język zmienić? To ja już nic nie rozumiem... ktoś tu kiedyś pisał, że można zmienić język, jeśli chodzi o ogólne korzystanie z komputera, ale nie jako język służący do obsługi technicznej.... no inaczej tego nie potrafię wyjaśnić, wiecie o co chodzi...ja wtedy sama sobie poradziłam, przywróciłam system.

To własnie miałam na myśli:)Ale jak sobie sama dałas rade to ci żaden gamoniowaty serwisant nie był wcale potrzebny:)
16 listopada 2013 20:22
aniananowo

Jeśli Windows albo Twoj system operacyjny jest w j. polskim , to nic nie zrobisz.Chyba....

A no nic ,można tylko przeinstalować Widows.A jezyk można sobie zmieniać z polskiego na niemiecki ,czy odwrotnie przy posługiwaniu się klawiatura,bądź przeglądarkę zainstalować w języku polskim itp.Ale jeżeli Winows jest zainstalowany w języku polskim,to tylko można go przeinstalować,innego wyjścia nie ma.
16 listopada 2013 20:25 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

A no nic ,można tylko przeinstalować Widows.A jezyk można sobie zmieniać z polskiego na niemiecki ,czy odwrotnie przy posługiwaniu się klawiatura,bądź przeglądarkę zainstalować w języku polskim itp.Ale jeżeli Winows jest zainstalowany w języku polskim,to tylko można go przeinstalować,innego wyjścia nie ma.

Przypomnijcie mi jak sie robi skanowanie, przydałby się.
Robił mi zawsze syn a ja sama wieki temu, nie moge znaleść.
16 listopada 2013 20:27
Marynia51

kasia63,,,Ano może i stać...tylko domowe szafy już "mowia"dosc...

Kup większe szafy:):):)
16 listopada 2013 20:45
aniananowo

Nie , nie wlecze się..... to CI współczuję , że musisz obrabiac teog lenia. A co ona jest też chora ? Czy co jej jest?

Co ty-ona jest zdrowa tylko taki nierób i niedojda życiowa,panna 40 letnia-
16 listopada 2013 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Co ty-ona jest zdrowa tylko taki nierób i niedojda życiowa,panna 40 letnia-

To CI współczuję , ale 3maj się i pamiętaj ,że jestem z Tobą .POZDROWIONKA...:))
16 listopada 2013 21:09 / 3 osobom podoba się ten post
efka66

Mi naprawił kompa znajomy informatyk z Polski,Zdalnie,sam sobie buszował w moim kompie i tylko mi pisał co bedzie robił i ile mam śmieci w kompie i narazie puk,puk,chodzi ......Bo ja sie na kosciach i ubuntach (hihihi-co to jest ??/)  nie znam...
16 listopada 2013 22:46
scarlet

Przypomnijcie mi jak sie robi skanowanie, przydałby się.
Robił mi zawsze syn a ja sama wieki temu, nie moge znaleść.

A domyślam się ,że masz na mysli skanowanie antywirusem?Nie wiem jakiego masz,ale w każdym antywirusie masz opcje skanowania recznego.Po prostu musisz ją odnaleźć,włączyć,a dalej program sam sobie poradzi.
17 listopada 2013 11:35 / 1 osobie podoba się ten post
Dwa tygodnie do zjazdu i trzeba pomyśleć o prezentach pd choinkę. Sobie już nakupowałam - schlussss !!! Teraz dla rodzinki i przyjaciół. Tylko co ??? Forsę rozpuściłam, oczywiście dla siebie, taka egoistka jestem ;-)) Teraz muszę dobrze kombinować co kupić ??
17 listopada 2013 19:54
tina 100%

A domyślam się ,że masz na mysli skanowanie antywirusem?Nie wiem jakiego masz,ale w każdym antywirusie masz opcje skanowania recznego.Po prostu musisz ją odnaleźć,włączyć,a dalej program sam sobie poradzi.

Chyba nie, chodzi mi o defragmentację dysku, odwirusowywać umiem.

Przepraszam, źle się wyraziłam.
Gdzie to sie wchodzi, dalej sobie juz poradzę.
17 listopada 2013 19:58
Mycha

Dwa tygodnie do zjazdu i trzeba pomyśleć o prezentach pd choinkę. Sobie już nakupowałam - schlussss !!! Teraz dla rodzinki i przyjaciół. Tylko co ??? Forsę rozpuściłam, oczywiście dla siebie, taka egoistka jestem ;-)) Teraz muszę dobrze kombinować co kupić ??

U mnie najwiecej dostanie mój piesio, już mam reklamówkę przysmaków + kośc piszczącą, on uwielbia wszystko
co wydaje dzwieki,
nie moge się oprzeć , zawsze jak gdzies jadę, to musze coś przyweźć.

Rodzince pokupuje w grudniu po Matce Boskiej Pieniężnej, już planuje co komu.