Zakupy

16 listopada 2013 09:45
judora

Ja też wczoraj zaszalałam w internetowym sklepie z e-papierosami. Kupiłam dwie ładne baterie ( jedną dla siostry niby od Mikołaja ) zapas grzałek i płynów na 3 m-ce i 400 zł pękło. Jak wrócę do domku to paczuszka będzie u Mamuni czekała :)

Ja zakupki zrobię w grudniu akurat po Nowym Roku dojdzie. 
Bo teraz już tylko liquidy kupię i grzalke jedną :)

16 listopada 2013 09:50 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

Wczoraj była wyplata wiec kupiłam :
- kurtke zimową SKY w Woolwort za 29,90 -świetna jest
-Piżamkę długi rekaw i spodnie w kratę tez w Woolwortza 9,00
-perfumy( woda klo) Life by Esprit 6,95
-krem do rąk hand san zimowy grosze
-pomadkę ochronną do ust - Balea z olejkiem arganowym i masłem Shea:) tez grosze.
-słodycze.
Chciałam tablet sobie kupić ale niestety takich tanich za okolo 70 euro nie bylo.
Znalazłam za 99 euro z Blaupunkta w Kauflandzie. Chyba tanio co ????
Porządna firma i dużo calowy .
Jak będzie w grudniu to go kupię ;)

Ja w kwestii formalnej-ta WODA-KLO Esprita to znaczy się do perfumowania klozetu??????????Bo ja lajkonik perfumowany:):):):)
16 listopada 2013 09:57 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Ja w kwestii formalnej-ta WODA-KLO Esprita to znaczy się do perfumowania klozetu??????????Bo ja lajkonik perfumowany:):):):)

Woda Klo to wzięło się z tematu Nasza perfumeria ,po poście jednej z dziewczyn ze to nie sa perfumy tylko woda toaletowa. Więc jak toaletowa to ja nazwałam Klo :P 
Tak już zoastało :D:D:D 

16 listopada 2013 13:52
apropo zakupów, to kiedy w niemczech zaczynają się zimowe przeceny :) tak jak u nas, czyli właściwie czasem już po świętach?
16 listopada 2013 15:42 / 2 osobom podoba się ten post
Zaszalalam ...kupiłam sobie piekna kurtke....nie mogłam się powstrzymać, sliczny francuski model...Babcia Marynia zaszalala...
16 listopada 2013 17:59
Marynia51

Zaszalalam ...kupiłam sobie piekna kurtke....nie mogłam się powstrzymać, sliczny francuski model...Babcia Marynia zaszalala...

A co to,nie stać babci Maryni??????:):):)
16 listopada 2013 18:04
kasia63,,,Ano może i stać...tylko domowe szafy już "mowia"dosc...
16 listopada 2013 19:06
iwunia

Hej Ania !!!Ty juz się pakujesz a ja siedze i sie wkurzam ,bo nie wiem czy sie pakować,czy siedzieć strasznie nei lubie takich sytuacji-aaaaaaaaa -bo pewnie nie wiesz,że PDP mam w szpitalu i narazie opiekun prawny zdecydowal ,że mam zostać-a ja chce do domu!!!!!!!!!!!!!!!

Hej Iwunia , mialam kompak wywalonego w kosmos. Chodził jakby była na korbkę , więc nawet nie odpisywałam.Nie wiem nic co się tu działo i dzieje.A co u CIEBIE teraz ???
16 listopada 2013 19:10
aniananowo

Hej Iwunia , mialam kompak wywalonego w kosmos. Chodził jakby była na korbkę , więc nawet nie odpisywałam.Nie wiem nic co się tu działo i dzieje.A co u CIEBIE teraz ???

Ano siedze jak ta głupia tu bez PDP,bo rodzina musi sie dowiedzieć jak długo bedzie w szpitalu,kurde a ja chce do domu,bo mi si etu nie usmiecha siedzieć z ta córunią flejtucha, i z tymi zwierzakami,jestem wykończona,No nic musze czekać za decyzją a tak nie lubie niejasnych sytuacji, bo to wiesz bilet juz mam i nie wiem co dalej.A ztym kompem to cos nie tak mi informatyk powiedzial ,że naściagałam jakiegoś świnstwa,może to od tych ksiązek ,które sie nie chcialy otworzyc ,tak tylko myśle,,,,,pozdr
16 listopada 2013 19:20 / 1 osobie podoba się ten post
Marynia51

kasia63,,,Ano może i stać...tylko domowe szafy już "mowia"dosc...

Dlatego chwilowo wieszasz u Podopiecznego ;-)
16 listopada 2013 19:22
iwunia

Ano siedze jak ta głupia tu bez PDP,bo rodzina musi sie dowiedzieć jak długo bedzie w szpitalu,kurde a ja chce do domu,bo mi si etu nie usmiecha siedzieć z ta córunią flejtucha, i z tymi zwierzakami,jestem wykończona,No nic musze czekać za decyzją a tak nie lubie niejasnych sytuacji, bo to wiesz bilet juz mam i nie wiem co dalej.A ztym kompem to cos nie tak mi informatyk powiedzial ,że naściagałam jakiegoś świnstwa,może to od tych ksiązek ,które sie nie chcialy otworzyc ,tak tylko myśle,,,,,pozdr

Wiesz co dzisiaj siedział nad moim kompem 3 godziny infromatyk tu w DE ( dobrze, że to był facet wnuczki mojej babci) przesaknował mi lapka i śmial sie skąd ja wziełam tyle śmeci. Teraz śmiga że hej...Rozumiem Ciebie doskonale.Ale to juz niedlugo zobacz to juz tylko jedna sobota i nie licząc jutrzejszej niedzieli to jedna niedziela:))Ale chyba nie musisz nić dla tego smierdziela robić.? Pozdrowonka i 3maj się nie daj się...:))
16 listopada 2013 19:22
judora ....dokładnie wisi w szafie mojego sympatycznego podopiecznego...
16 listopada 2013 19:24 / 1 osobie podoba się ten post
aniananowo

Wiesz co dzisiaj siedział nad moim kompem 3 godziny infromatyk tu w DE ( dobrze, że to był facet wnuczki mojej babci) przesaknował mi lapka i śmial sie skąd ja wziełam tyle śmeci. Teraz śmiga że hej...Rozumiem Ciebie doskonale.Ale to juz niedlugo zobacz to juz tylko jedna sobota i nie licząc jutrzejszej niedzieli to jedna niedziela:))Ale chyba nie musisz nić dla tego smierdziela robić.? Pozdrowonka i 3maj się nie daj się...:))

No włąśnie ,że musze jej jedzonko robic,opierac bo tez mam za to płacone,jako druga osoba....no wiem ,że to nie duzo nam zostało ale sie teraz wlecze jak flaki.....(odnosnie kompa-to ja tez mialam tyle śmieci)
16 listopada 2013 19:48
iwunia

No włąśnie ,że musze jej jedzonko robic,opierac bo tez mam za to płacone,jako druga osoba....no wiem ,że to nie duzo nam zostało ale sie teraz wlecze jak flaki.....(odnosnie kompa-to ja tez mialam tyle śmieci)

Nie , nie wlecze się..... to CI współczuję , że musisz obrabiac teog lenia. A co ona jest też chora ? Czy co jej jest?

16 listopada 2013 19:49
aniananowo

Ania, a jak sie informatyk połapał na twoim lapotopie? Pytam, bo tez byłam ze swoim w niemieckim serwisie, ale facet ręce rozłożył, bo on nie zna polskiego i nie wie co gdzie jest....?