Zakupy

11 października 2014 06:05 / 1 osobie podoba się ten post
Oliver ,Esprit ,Gerry Weber ,Tally Wejl ,Zara ,Spencer ,Takko-od dluzszego czasu ma lepsza jakosc -tam tez , oprocz spodni ,konstruktor tragiczny [spodnie na J,Lopez) ,Tom Tailor -tez zagladam .Do KIK-a zagladam po spodnie dresowe .Ogolnie tak to wyglada.
11 października 2014 09:34 / 5 osobom podoba się ten post
Przyjedziesz to daj mu 1 euro ha ha 
11 października 2014 09:47
Ja tam dzis jade na zakupy jakiegos alkoholu zakupic dla mezusia no i mycke dla niego kupie w koncu,mam nadzieje ze tym razem bedzie pani sprzedawczykowa milsza.
11 października 2014 09:50 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Ja tam dzis jade na zakupy jakiegos alkoholu zakupic dla mezusia no i mycke dla niego kupie w koncu,mam nadzieje ze tym razem bedzie pani sprzedawczykowa milsza.

kup do domu HKT to taki likier ziolowy ale smaczny i 33% posiada
11 października 2014 10:01 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

kup do domu HKT to taki likier ziolowy ale smaczny i 33% posiada

A drogi?,bo szkoda mi duzo wydawac na starego hihi
11 października 2014 12:56 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

A drogi?,bo szkoda mi duzo wydawac na starego hihi

nie wiem ile kosztuje bo ja kupuje hurtem.Jednak to nie dla starego a raczej dla ciebie.Wiec ci nie bedzie szkoda ha ha
12 października 2014 13:12 / 4 osobom podoba się ten post
Wczoraj zawitałam do Schuh Center.Przy wejściu pomimo ,że to obuwniczy wiszą podkoszulki i dresy na wieszakach.Oglądam i oczom nie wierzę .Bluzeczka która mi się podobała latem za 16,90E była za 4,90E.Oczwiście ją kupiłam .Widocznie opłaciło się poczekać.
12 października 2014 13:48 / 2 osobom podoba się ten post
Wykorzystując wczorajszą słoneczną pogodę wybrałam się na rowerze do centrum. Weszłam do "Ulla Popken" bo w pewnych miejscach jest mnie więcej niż bym sobie życzyła i wyszukałam sobie jeansy...Przecudnej urody mimo, że 42 - ale leżą cudownie...nie dość, że uda się mieszczą to jeszcze w pasie są idealne...Pani ekspedientka była miła, bo zaoferowała mi, że zatrzyma je do piątku:) Całą dzisiejszą noc "przymierzałam" spodnie...Jutro, wg prognozy, pada. Ale we wtorek będę już lżejsza o 70 euro:)
Weszłam tez do DM - Plybeck Kartę wkłada się do automatu, wpisuje swoją datę urodzenia i adres w DE - otrzymuje się bon, który można również zamienić na gotówkę w kasie:)
12 października 2014 21:45
Powiedzcie mi, czy w Polsce są dostępne w szerokiej sprzedaży sery do piekarnika? Nie chodzi mi o Cammemberty w panierce, tylko takie co są w drewienku, wkłada się do piekarnika, one się topią i później macza się w tym chleb, precle, bagietkę itp.
Ofenkäse się to nazywa.

W Polsce nie widziałam - w Tesco i Kauflandzie ich nie ma (przynajmniej u mnie), ale może gdzie indziej są?
Pytam bo mi straszliwie zasmakowały i się zastanawiam, czy duży zapas w Niemczech zrobić, czy w Polsce też są i nie ma co przesadzać.
13 października 2014 08:16 / 1 osobie podoba się ten post
Kupiłam w DM wilgotne ściereczki do czyszczenia mebli i sprzętu kuchennego .....rewelacja
13 października 2014 08:18
wichurra

Powiedzcie mi, czy w Polsce są dostępne w szerokiej sprzedaży sery do piekarnika? Nie chodzi mi o Cammemberty w panierce, tylko takie co są w drewienku, wkłada się do piekarnika, one się topią i później macza się w tym chleb, precle, bagietkę itp.
Ofenkäse się to nazywa.

W Polsce nie widziałam - w Tesco i Kauflandzie ich nie ma (przynajmniej u mnie), ale może gdzie indziej są?
Pytam bo mi straszliwie zasmakowały i się zastanawiam, czy duży zapas w Niemczech zrobić, czy w Polsce też są i nie ma co przesadzać.

Zobacz w LIDL -oni tam mają dużo niemieckich produktów:)Smaka mi narobiłaś -nie znałam tego serka:)Tez poszperam:)
13 października 2014 08:40
kasia63

Zobacz w LIDL -oni tam mają dużo niemieckich produktów:)Smaka mi narobiłaś -nie znałam tego serka:)Tez poszperam:)

No wiesz - teraz to nie zobaczę:)
Muszę wiedzieć zanim wrócę do Polski.
Ser jest pyszny - tutaj kupujemy z Aldi lub z Combi, ale pewnie we wszystkich sklepach są. Takie coś typu raclette - czy jak się to pisze.
13 października 2014 08:41 / 1 osobie podoba się ten post
Czyli duży zapas pojedzie do Polski.
Są ważne około miesiąca, więc trochę mogę kupić.
Dzięki:)
13 października 2014 10:50 / 1 osobie podoba się ten post
Sama ostatnio je kupiłam w DE Aldi sa pyszne z bagietką czosnkową(ta kupuje w Biedronce) można trafić w PL raz jadłam u bratowej ale trzeba szukać teraz tez zakupię będzie jak znalazł na zimowe wieczory a nawet jak znajomi wpadną to szybko coś do kolacyjki jest :)
13 października 2014 11:51
takaja

Sama ostatnio je kupiłam w DE Aldi sa pyszne z bagietką czosnkową(ta kupuje w Biedronce) można trafić w PL raz jadłam u bratowej ale trzeba szukać teraz tez zakupię będzie jak znalazł na zimowe wieczory a nawet jak znajomi wpadną to szybko coś do kolacyjki jest :)

Pychozja...
te niemieckie są lepsze niż nasze polskie.