Ja tam dzis jade na zakupy jakiegos alkoholu zakupic dla mezusia no i mycke dla niego kupie w koncu,mam nadzieje ze tym razem bedzie pani sprzedawczykowa milsza.
Ja tam dzis jade na zakupy jakiegos alkoholu zakupic dla mezusia no i mycke dla niego kupie w koncu,mam nadzieje ze tym razem bedzie pani sprzedawczykowa milsza.
kup do domu HKT to taki likier ziolowy ale smaczny i 33% posiada
A drogi?,bo szkoda mi duzo wydawac na starego hihi
Powiedzcie mi, czy w Polsce są dostępne w szerokiej sprzedaży sery do piekarnika? Nie chodzi mi o Cammemberty w panierce, tylko takie co są w drewienku, wkłada się do piekarnika, one się topią i później macza się w tym chleb, precle, bagietkę itp.
Ofenkäse się to nazywa.
W Polsce nie widziałam - w Tesco i Kauflandzie ich nie ma (przynajmniej u mnie), ale może gdzie indziej są?
Pytam bo mi straszliwie zasmakowały i się zastanawiam, czy duży zapas w Niemczech zrobić, czy w Polsce też są i nie ma co przesadzać.
Zobacz w LIDL -oni tam mają dużo niemieckich produktów:)Smaka mi narobiłaś -nie znałam tego serka:)Tez poszperam:)
Sama ostatnio je kupiłam w DE Aldi sa pyszne z bagietką czosnkową(ta kupuje w Biedronce) można trafić w PL raz jadłam u bratowej ale trzeba szukać teraz tez zakupię będzie jak znalazł na zimowe wieczory a nawet jak znajomi wpadną to szybko coś do kolacyjki jest :)