Magdalena_k mój mąż ma poważne problemy z kręgosłupem i jemu pomagają na bóle plastry z lekami przeciwbólowymi do kupienia w aptece.
Magdalena_k mój mąż ma poważne problemy z kręgosłupem i jemu pomagają na bóle plastry z lekami przeciwbólowymi do kupienia w aptece.
dzieki za rady poduszke ma dziadek wyprobuje,niestety kabine mam wiec z kapieli nici za gimnastyke sie narazie nie biore chociaz kolezanka pielegniarka mi juz radzila ale potem sie wyprostowac nie moglam (jak stwierdzila na odleglosc naciagniete miesnie ledzwiowe)..... dzwonilam do firmy jutro koordynatorka bedzie dowiezie mi tabl i jesli to nie pomoze niestety beda mnie stad musieli zabrac....
Emma , ale zauważ , że każda podawała tylko metody przynoszące ulgę , nie leczenie jako takie , ewentualnie środek przeciwbólowy a tym sobie nie zaszkodzi ,bo to samo lub bardziej radykalne(np zastrzyki) dostanie od lekarza . I każda w razie braku poprawy do lekarza odsyłała .
Mozach,kurcze,chodzi o to ze z cwiczeniami magdalena_k,moze sobie tylko pogorszyc.My nie jestesmy rehabilitantami,ani lekarzami,wiec lepiej nie rzucac sie z motyka na slonce.To tylko moje skromne zdanie.
Ciesze sie,ze pomaga.Zaparzylabym Ci ziolek i dala,ale mi sie miotla rozleciala i nie moge narazie latac,hmmmmmmmmmm:D:D:D:D
a jakie moga byc objawy bolu kregoslupa i po co je podawc przeciez to napewno nie rozwolnienie?
magdaleno -bez objasniania budowy kręgosłupa -podstawowe pytanie gdzie boli"......:)moja dziedzina więc wszelkie rady na odległość uwazam za śmiwszne:)'
alejesli lubisz eksperymenty -ok.mi nic do tego:)