Gdzie ci mężczyźni?

25 września 2013 09:29
nowadanuta

Osz Ty... Panu zachciało się cacanek.... Przypomniał się.... To życzę Ci realizacji wszystkiego na co masz wzwód (w rozumieniu kierunek) i dużo kaski..., ale szeleszczącej... cobyś się nie przedzwigał dźwiganiem grosików... I lubię takie stypy 50 + bo to już inny rozum (jak się go w ogóle ma)..)))

Danusiu nasza Najnowsza :) No, trochę wymuszone , ale szczere, no nie ? Serdecznie dziękuję i oby nam się chciało chcieć :)))
25 września 2013 09:33
ania0806

Dużo słonka i słodyczy Ania Tobie życzy :)

Aniu, serdeczne dzięki za słonko i słodycz :)
25 września 2013 09:33 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

Danusiu nasza Najnowsza :) No, trochę wymuszone , ale szczere, no nie ? Serdecznie dziękuję i oby nam się chciało chcieć :)))

Pewnie , że szczere...!!!
25 września 2013 09:34 / 1 osobie podoba się ten post
Jak mogłam przegapic!!!!!No, jak mogłam??????Wszystkiego dobrego Ci życzę,powodzenia w realizacji planów i szczęścia w miłości:):):)100 lat!!!
25 września 2013 09:37
kasia63

Jak mogłam przegapic!!!!!No, jak mogłam??????Wszystkiego dobrego Ci życzę,powodzenia w realizacji planów i szczęścia w miłości:):):)100 lat!!!

Kasieńko, przecież nie przegapiłaś :))) Dziękuje serdecznie za życzenia, a urodziny trwają do płónocy ;)
25 września 2013 09:39 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

Kasieńko, przecież nie przegapiłaś :))) Dziękuje serdecznie za życzenia, a urodziny trwają do płónocy ;)

Ale pierwsza nie byłam:)
25 września 2013 09:43 / 1 osobie podoba się ten post
I ja ! I jeszcze ja ! Wszystkiego, czego Ty sam sobie byś życzył, życzę Ci w dniu Twoich urodzin :)
25 września 2013 09:45 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie wiem jak mogłaś przegapić ...żeby to się  już nie powtórzyło... hihihi)))) 
25 września 2013 09:45 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

Dziś mam urodziny...
Kondolencje proszę składać tutaj :

Dużo zdrówka i kasiorki...
niech ci "stypa" lekką będzie :)))
25 września 2013 09:49 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Nie wiem jak mogłaś przegapić ...żeby to się  już nie powtórzyło... hihihi)))) 

Poprawie sie,obiecuję!W lutym mam nadzieję nie przegapić:)
25 września 2013 09:50
judora

I ja ! I jeszcze ja ! Wszystkiego, czego Ty sam sobie byś życzył, życzę Ci w dniu Twoich urodzin :)

Judoro, serdeczne dzieki:) Będę główkował do wieczora co ja bym tam jeszcze chciał...

;)))
25 września 2013 09:52 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Dużo zdrówka i kasiorki...
niech ci "stypa" lekką będzie :)))

MeryKy, dziękuję za życzenia, Dzięki Wam na portalu jest mi dużo lżej na obczyźnie :)))
25 września 2013 09:57 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Poprawie sie,obiecuję!W lutym mam nadzieję nie przegapić:)

Kasiu , dziękuję za dodatkowy prezent w ' wątku powieściowym ' ;)))
25 września 2013 10:03 / 2 osobom podoba się ten post
Pytania do p,Prowincjusza czy na stype tez bede zaproszona dzis,ja tutaj taka nowa nie wiem czy moge??:)
25 września 2013 10:12 / 1 osobie podoba się ten post
Haneczka47

Pytania do p,Prowincjusza czy na stype tez bede zaproszona dzis,ja tutaj taka nowa nie wiem czy moge??:)

A możesz?????HI HI HI HI