Powitajki przy kawie 78

21 lutego 2025 13:32 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

☹️zdrowia życzę :aniolki:

21 lutego 2025 13:37 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Co tam zjadłaś? Dużo pij :ubikacja2:

Nie wiem co mi zaszkodziło... może skórka z pomidorka
21 lutego 2025 14:13 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Nie wiem co mi zaszkodziło... może skórka z pomidorka:bezradny:

Dużo zdrówka .
21 lutego 2025 19:04 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Nie wiem co mi zaszkodziło... może skórka z pomidorka:bezradny:

Czasem tak bywa Gosiu, że coś się czepi .Pij dużo , pewnie już lepiej ? Co ?
21 lutego 2025 19:31 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

:chaplin::choroba::do bani::ubikacja1::kropla potu:

No nie Malgi zdrówka życzę 
22 lutego 2025 05:15 / 6 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio przy kubku dużej,czarnej.Budziłam się w nocy ale na szczęście spałam dalej. Nawet nie chce mi się myśleć,co przyniesie dzień. Muszę tylko zrobić listę zakupów,bo druga z  córek Seniorki jedzie do centrum. 
22 lutego 2025 06:27 / 6 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio
Dziś mam wolne, więc bez spiny
Miłego dnia wszystkim
22 lutego 2025 07:27 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w sobotni poranek.Milego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
22 lutego 2025 08:27 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry -  cudnie za oknem , słoneczko w pełnej krasie i tylko -2 st. C .  To już ostatnie podrygi zimy ma być już tylko ciepłej i ciepłej a potem gorąco . Muszę jechać na zakupy , bo co nie co mi się kończy i trzeba uzupełnić zapasy . Od tygodnia siedzę w domu nie pracuje na etacie ,więc i więcej gotowania.U nas w firmie zmienia się właściciel nie wiem czy mnie zatrudni,  Choć tak na serio jedynym konkretnym  sposobem byłoby powiedzenie  "żegnaj"  .Czas najwyższy żebym zajęła się już tylko sobą . Sama jakoś nie mogę usiąść na czterech literach w domu już na stałe .
Pogodnego , dobrego dnia 
22 lutego 2025 08:28 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry z rana.  Mój przedostatni weekend na szteli. I oby szybko zleciało do 7 marca i urlopik. 
Wszystkim spokojnego dnia . 
22 lutego 2025 08:33 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry sobotnio, dziś już będzie cieplej ale bez słoneczka, kawa już wypita teraz zrobię śniadanko o seniorkę obudzę. Spokojnego dzionka wszystkim i aby do przodu. 
22 lutego 2025 09:26 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  już po śniadaniu i,czas na zakupy
Spokojnej, przyjemnej soboty życzę wszystkim 
22 lutego 2025 11:35 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w bardzo słoneczną jeszcze sobotę 🌞. Jeszcze,bo później słońce ma się za chmurami schować. Tak przynajmniej w moim telefonie pokazują . Niektórzy z Was zaraz do obiadu zasiądą a u nas dopiero po śniadaniu. Przeglądam stare przepisy,wybieram menu na dzisiaj i jutro,robię listę zakupów i wybiorę się do sklepu. Czwartek i piątek był pod znakiem spacerów i długiego przesiadywania na kawiarnianym tarasie. Pogoda sprzyjała, 15 st i słońce prawie cały dzień. Dzisiaj już chłodniej ale jeszcze dość ciepło jak na luty ,9-10 st i sucho. Będzie więc podobnie,tyle że później wyjdziemy,bo pdp spała do 10:30. Rano zostawić Jej samej nie mogę,potrzebuje mojej pomocy,więc ja zajmuję się sobą ,trwam w takim zawieszeniu nasłuchując odgłosów z sypialni seniorki. Lubię to,chociaż dzień trochę rozregulowany.
Życzę wszystkim pogodnej,spokojnej soboty 
22 lutego 2025 12:12 / 1 osobie podoba się ten post
Czy można z kimś wypić kawę w Erkrath
22 lutego 2025 16:54 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, a pisałam, że będzie coraz cieplej U nas leniwie.