Powitajki przy kawie 78

22 lutego 2025 16:56 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry -  cudnie za oknem , słoneczko w pełnej krasie i tylko -2 st. C .  To już ostatnie podrygi zimy ma być już tylko ciepłej i ciepłej a potem gorąco . Muszę jechać na zakupy , bo co nie co mi się kończy i trzeba uzupełnić zapasy . Od tygodnia siedzę w domu nie pracuje na etacie ,więc i więcej gotowania.U nas w firmie zmienia się właściciel nie wiem czy mnie zatrudni,  Choć tak na serio jedynym konkretnym  sposobem byłoby powiedzenie  "żegnaj"  .Czas najwyższy żebym zajęła się już tylko sobą . Sama jakoś nie mogę usiąść na czterech literach w domu już na stałe .
Pogodnego , dobrego dnia :pije kawe:

Poproś poprzedniego właściciela o dobre słowo o tobie i rekomendację. Zaszkodzić nie powinno.
22 lutego 2025 16:59 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Getry? Nie mam takowych .

To przylegające do ciała, cienkie pantalony. Podobne do męskich kaleson ale ładniejsze
22 lutego 2025 19:56 / 3 osobom podoba się ten post
Anetaaa

Poproś poprzedniego właściciela o dobre słowo o tobie i rekomendację. Zaszkodzić nie powinno.

Ja już nie chce pracować . Teraz będę wydawać tylko wydawać 

22 lutego 2025 19:58 / 3 osobom podoba się ten post
Anetaaa

To przylegające do ciała, cienkie pantalony. Podobne do męskich kaleson ale ładniejsze :wystawia jezyk2:

W dodatku przylegające ? To nie dla  mnie .
23 lutego 2025 05:16 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek niedzielnie, a następna już w domu  Wczorajsze popołudnie upłynęło spokojmie,bo miałam wolne do 19 tej.Dzisiaj tylko jakiś obiad muszę wymyśleć i nic ponad to .Spadam na kawę. 
23 lutego 2025 06:42 / 5 osobom podoba się ten post
Witam niedzelnie
Wczoraj wieczorem mówiąc seniorce Gute Nacht zaznaczyłam, że dziś niedziela, więc śpimy dłużej
Miłego dnia wszystkim
23 lutego 2025 06:43 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam niedzelnie:chaplin:
Wczoraj wieczorem mówiąc seniorce Gute Nacht zaznaczyłam, że dziś niedziela, więc śpimy dłużej:lulu:
Miłego dnia wszystkim:wstajemy:

Mojej też powiedziałam, że ma dłużej spać...Ciekawego  czy zawoła o 7 mej ?
23 lutego 2025 07:56 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie wszystkich ten niedzielny poranek Miłej niedzieli życzę wszystkim uśmiechniętej szybko mijającej dla pracujacych
23 lutego 2025 09:32 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w niedzielę,słońce świeci ,drzwi na taras szeroko otwarte,wiosnę czuć 
Malgi,Maluda,podopieczne jeszcze śpią ,jak miały przykazane?. Moja jeszcze tak. Dzisiaj po południu przyjedzie córka pedepci ,razem się gdzieś wybierzemy. Oby nie padało tak jak wczoraj. Na jutro mamy zaplanowany wyjazd do Bonn. Córka nie zna tego miasta ,będę robiła za przewodnika . To taki nadprogramowy przyjazd. Chce jeszcze spędzić trochę czasu ze mną ,przed moim wyjazdem. Ja odbieram to jako miły gest z Jej strony. Nie zobaczymy się już więcej na tym turnusie,a później nie wiadomo kiedy ,może nie spotkamy się już więcej. Mnie,tak jak Mleczko,nie chce się już pracować . Przenoszę się z kawą na taras życząc Wam przyjemnej niedzieli 
23 lutego 2025 09:43 / 4 osobom podoba się ten post
Witam w niedzielę. 😃 Za oknem pochmurno i pada mały  deszczyk. Już po śniadaniu. Seniorka leży bo ja głowa boli senior widzę go przez okno spaceruje w też mżawce. 
Obiad tylko sałatę robię i frytki piekę a córka na górze piecze udka kurczaka. 😋 Lubię ale jak są dobrze przyprawione i nie wysuszone. Akurat ona takie robi, takie jak lubię. 😋 Druga córka wczoraj wyjechała to i ta z góry dopiero przyszła żeby uniknąć kolejnej wojny .🤣 
Za tydzień będę śpiewac " ta ostatnia niedziela". 7 marca wyjeżdżam żeby z jedną niedzielę z mężem spędzić bo on ma zwolnienie lekarskie do 13 marca i około 15 też już będzie wyjeżdżał do pracy. 
Spokojnej niedzieli opiekunowo. 
23 lutego 2025 10:14 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kolejna pracująca niedziela,ostatnia w tym miesiącu  życzę wszystkim spokojnego, pięknego dnia 
23 lutego 2025 10:23 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry niedzielne my też dzisiaj dłużej pospałyśmy, śniadanie już zjedzone i teraz chwilkę wolnego a potem obiad szykuję.  Wszystkim życzę spokojnej niedzieli i mało roboty  U nas dziś słonka nie ma ale nie jest zimno +7,niestety później ma padać akurat ok 13,00 gdy zaczynam przerwę.Cóż będę siedzieć w domu .
23 lutego 2025 11:23 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w pracowity dzień  Już mam obiad przygotowany ,pr. w tv , te które mnie interesują obejrzane, rozmowy tel. zaliczone . Koty po prawdziwej walce ze mną dostały proszki na odrobaczenie i obrażone poszły na pole  mam do wieczora z nimi spokój .Wieczorem wrócą, może nie wybacza mi jeszcze gwaltu ale będą głodne  to nie mają wyjścia .
Pogoda taka przed deszczowa , całe niebo bure i ciężkie . Wreszcie usiadłam i myślę co tu jeszcze zrobić .
Dobrego dnia takiego jaki się lubi .
23 lutego 2025 11:25 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Mojej też powiedziałam, że ma dłużej spać...Ciekawego  czy zawoła o 7 mej ?

Ale macie fajne metody , tylko czy polecenia są wykonywane ? 
23 lutego 2025 11:47 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ale macie fajne metody , tylko czy polecenia są wykonywane ? :lol3:

Wogóle,już od 7 mej latałam z podsuwaczem