Pisałam, że nie chodzi o wiek a doświadczenie a może nie pisałam. Obiecuję, że już nie będę żartować o wieku:swiety:
Pisałam, że nie chodzi o wiek a doświadczenie a może nie pisałam. Obiecuję, że już nie będę żartować o wieku:swiety:
Mój starszy pan ma porozstawiane śliczne karmniki w ogródku, a na półkach w salonie dużo książek o obserwacji i rozpoznawaniu ptaków. Dziś już byliśmy w ogródku i starszy człowiek je karmił, w sensie do karmników nasypywał.
Chętnie wstawiłabym foty, ale nie wiem jak zmniejszyć ich rozmiar na komórce, żeby przeszły na tym forum.

Doberek czwartkowo w tradycyjny Tłusty Czwartek. Pączków niestety nie mam, ale nic nie szkodzi-mam nadprogramowe kilogramy.Dzisiaj w moje wolne wreszcie postaram się domknąć walizkę, a potem czyli jutro czekanie na busa.
Ja osobiście wrzucam fotki na fejsa - on automatycznie zmniejsza, albo wysyłam w messengerze, potem zapisuję w innym folderze i już jest małe:robi zdjecia:
Łooo :-), ale tłusto :-) ! Dziś tłusty czwartek, jutro moje urodziny :zupa: , ale się będę objadać, chyba znów nie mam pretekstu, żeby ograniczyć słodkości :lol3: . Luty to jednak hojny w słodkie imprezy miesiąc jest :yeah:.
Czy Niemcy obchodzą tłusty czwartek :zaklopotanie: ?

Dojdziesz do wprawy, dopasujesz najlepsze dla siebie kosmetyki- bedzie szybko szło :) Dobrze wiedziec jaki jest skręt, bo mozna szybciej dobrac wlasciwy kosmetyk do stylizacji, co jest istotne, bo sie mniej czlowiek przy ukladaniu namęczy. Przy twoim to żel na wykonczeniówke :-) Ja mam skręt mocniejszy- pianka mi wystarczy.