Powitajki przy kawie 79

11 września 2025 11:26 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 🌻 ☕ 🥐 
Zwolnił się termin na pazurki , no mnie młody pan rozpieszcza😊 w ciszy 
Udanego dnia 🤗 
11 września 2025 12:17 / 4 osobom podoba się ten post
Witaski w deszczowy czwartek miłego popołudnia wszystkim 
11 września 2025 12:36 / 4 osobom podoba się ten post
Witam moje koleżanki po fachy! Pogodnego i radosnego dnia Wam życzę!!!
11 września 2025 12:42 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry po wczorajszej wieczornej ulewie powietrze jak kryształ .Wybieram się dzisiaj i to zaraz do banku .Zmieniłam kartę fizyczne a nie mogę zmienić w zleceniu . Netflix,.zooplus ,garnek do gotowania :-) place abonament i muszę zmienić nr karty 
 Nieuk ze mnie , cóż tak bywa a może jest .
Spokojnego dnia :pije kawe:

Poduczylsm się i już wiem co w trawie piszczy 
Trochę czasu mi to zajęło ale uruchomiłam nowa kartę. Koniec języka za przewodnika , wyszło jak zwykle .
11 września 2025 17:21 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Poduczylsm się i już wiem co w trawie piszczy 
Trochę czasu mi to zajęło ale uruchomiłam nowa kartę. Koniec języka za przewodnika , wyszło jak zwykle .

Aa ja się sama naumiałam . Od kiedy mam aplikację swojego banku,to wiele rzeczy stało się prostsze. Nawet szybko PIN do karty zmienić potrafię . Byłam dzisiaj w dm,robiłam zakupy dla siebie i przypomniałam sobie,że muszę kartą kredytową zapłacić. Mam taką Gold,do której jest przypisane moje ubezpieczenie w podróżach zagranicznych,nie tylko w UE. Wystarczy raz zapłacić tą kartą po przekroczeniu granicy i ubezpieczenie jest aktywne. No ale teraz zapomniałam,wszak tak często przebywamy w DE,że to żadna zagranica ". Ja do kasy samoobsługowej ,a tu kasa pyta mnie o PIN,już przy dwudziestu paru euro. I...pustka w głowie . Korzystam z niej tylko za granicą ,to i nie pamiętam . W Szkocji płaciłam sporą kwotę i nie chcieli mojego tajemnego numeru. To się szybko zalogowałam,zmieniłam i mogłam zapłacić . I od tej chwili jestem porządnie ubezpieczona ,i obym nie musiała z tego ubezpieczenia korzystać 
11 września 2025 20:48 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Aa ja się sama naumiałam :-). Od kiedy mam aplikację swojego banku,to wiele rzeczy stało się prostsze. Nawet szybko PIN do karty zmienić potrafię :lol1:. Byłam dzisiaj w dm,robiłam zakupy dla siebie i przypomniałam sobie,że muszę kartą kredytową zapłacić. Mam taką Gold,do której jest przypisane moje ubezpieczenie w podróżach zagranicznych,nie tylko w UE. Wystarczy raz zapłacić tą kartą po przekroczeniu granicy i ubezpieczenie jest aktywne. No ale teraz zapomniałam,wszak tak często przebywamy w DE,że to żadna zagranica ":smiech3:. Ja do kasy samoobsługowej ,a tu kasa pyta mnie o PIN,już przy dwudziestu paru euro.:zaskoczenie1: I...pustka w głowie . Korzystam z niej tylko za granicą ,to i nie pamiętam . W Szkocji płaciłam sporą kwotę i nie chcieli mojego tajemnego numeru. To się szybko zalogowałam,zmieniłam i mogłam zapłacić . I od tej chwili jestem porządnie ubezpieczona ,i obym nie musiała z tego ubezpieczenia korzystać :oczko:

Tu nic byś nie zrobiła zdolniacho bo nie ma opcji zmiany nr karty.To jest abonament a nie zlecenie stałe czy okresowe . Karta ma inny nr a stara już nie jest ważna . Grunt, że załatwiłam sama.bo bank nie ma z tym nic wspólnego .

Dzisiaj odbierałam japka  aż mnie palce bolą. Teraz czekam, żeby ostatni wsad się zagotował 
I pójdę spać . Pachnie w domu cynamonem i jablkami . Fajny domowy zapach .
Dobranoc 
12 września 2025 05:52 / 4 osobom podoba się ten post
Witam piątkowo.
12 września 2025 06:22 / 4 osobom podoba się ten post
Witam. Piątek weekendu początek. 
12 września 2025 07:02 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,witam i dobrego dnia życzę 
12 września 2025 07:05 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
12 września 2025 07:54 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  już piątek, zaczynamy weekend 
Dziś u mnie dzień porządkowy, trzeba trochę,, zagęścić ruchy ""po śniadaniu, ale po południu już luzik 
Spokojnego, pięknego dnia życzę wszystkim 
12 września 2025 07:57 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piątek Wekendu początek. U nas to wiadomo że normalny dzień pracy. Mam dziś wolne do 17,00 bo pdp pojechała do przedszkola.Myślę że na godz.się jeszcze zdrzemnę a potem się zobaczy bo jest zimno i chmurki ☁️ na niebie. Wszystkim spokojnego dnia  
12 września 2025 08:06 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 🌻 ☕ 🥐 
U mnie też zimno , do ogrodu nie pójdę , muszę iść do apteki. 
Właściwie zaczynam już weekend 
Udanego dnia 🤗 
Kołderką zimowa wyciągnę dzisiaj , i tak właśnie pościel się pierze . Okno mam jeszcze uchylone na noc to ciepło będzie. 
12 września 2025 08:52 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry już jestem po robocie dopijam kawke i biorę się za jabłkal . Orzechy już lecą  i trzeba będzie się przyłożyć , żeby przez nov nie nabrały wilgoci leżąc w trawie .I tak dzień za dniem w cudnej pogodzie przebiega jak express .
Dobrego dnia 
12 września 2025 09:00 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry,witam i dobrego dnia życzę :angel3:

Co tak skromnie ?