Powitajki przy kawie 79

14 września 2025 07:50 / 3 osobom podoba się ten post
Witam w niedzielę zimną i pochmurną.To moja przedostatnia niedzie ok a bo w następną muszę jeszcze pracować bo busa mam ok 21 godz.Spokojnego dnia źyczę wszak dziś niedziela to za dużo się nie przemęczajcie 
14 września 2025 09:14 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  już po śniadaniu 
Niedziela, więc ograniczam pracę do minimum, oczywiście w granicach zdrowego rozsądku 
Miłego dnia 
14 września 2025 10:37 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,po wczorajszym wieczornym wietrze i deszczu, tylko trawa jeszcze mokra od rosy. Pogodne,słoneczne acz rześkie ,niedzielne przedpołudnie . Musiałam żelazko uruchomić i kieckę uprasować ,może pierwszy i ostatni raz tutaj ją założę . Na nogi kowbojki,na plecy blezer zarzucę i tak "przebrana" do restorana się wybiorę . Na codzień w pracy,to dresy i tischerty preferuję. Wygodnie i praktycznie.
Teraz pod prysznic,włosy umyć i czekać na wyjazd przed 12-tą. Senior to pracuś,nawet w niedzielę w biurze przed komputerem siedzi. Seniorkę usadowiłam przy gerecie,elektrycznym masażu stóp ,sam się wyłączy ,pilnować nie muszę . Fajna sprawa te urządzenie,sama też z niego korzystam ,jak i z seniora maty masującej na wygodnym fotelu. Dobrze mi tu,czego i Wam życzę ,abyście dobrze się w swojej pracy czuli. Pogodnej,spokojnej niedzieli
14 września 2025 10:49 / 1 osobie podoba się ten post
Maluda. Halo , halo gdzie jesteś? 🤔
14 września 2025 10:50 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 🌻 ☕ 🥐 
Ja dzisiaj pracowicie zamierzam spędzić czas o 12 obiad , potem rowerem nad jezioro i 6,5 km pieszko. Sama dzisiaj. 
Udanego dnia 🤗 🌻 
Gusiu smacznego w Restouranie, ja dzisiaj uczciwie gotuję, ale o tym już w innym wątku. 
14 września 2025 11:33 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry i lecę :))))), bo chyba chleb mi się przypala :)
Miłej niedzieli :)
14 września 2025 13:23 / 4 osobom podoba się ten post
Witam w niedzielę moja ostatnią w pracy nawiasem mówiąc nie lubię niedzieli w pracy wszystkim pogodnej i spokojnej niedzieli 
14 września 2025 16:28 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo 😊 🌻 ☕ 🥐 
Ja dzisiaj pracowicie zamierzam spędzić czas:-) o 12 obiad , potem rowerem nad jezioro i 6,5 km pieszko. Sama dzisiaj. 
Udanego dnia 🤗 🌻 
Gusiu smacznego w Restouranie, ja dzisiaj uczciwie gotuję, ale o tym już w innym wątku. 

Dziękuję,było naprawdę smacznie i...znów się objadłam,chociaż ,niestety,nie dałam rady wszystkiego z talerza pochłonąć . Ale deser się zmieścił .
14 września 2025 17:58 / 4 osobom podoba się ten post
Witam ponownie oznajmiam wszystkim że jedziemy z synem pdp na festyn może się potańczy  .Teraz już kończę bo czekamy  na syna
14 września 2025 18:14 / 4 osobom podoba się ten post
nincia

Witam ponownie oznajmiam wszystkim że jedziemy z synem pdp na festyn:radosc1: może się potańczy :radosc: .Teraz już kończę bo czekamy  na syna:-(

Co Twój mąż na to?
14 września 2025 20:35 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Co Twój mąż na to?:radosc1:

Nie będzie widział to i serce nie będzie bolało 
14 września 2025 21:57 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Nie będzie widział to i serce nie będzie bolało :-)

Ja nie powiem
14 września 2025 22:24 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Nie będzie widział to i serce nie będzie bolało :-)

"Co oczy nie widzą to sercu nie żal" Tak wogóle to raz że byłam zpdp i jej rodziną do ok.20,00,i żadnych tańców nie widziałam nie to co u nas. Faceci pili piwko,inni jedli różne faskudy a ja piłam ciepłą kawę bo nic więcej  dla dla mnie nie było a piwa nie zaproponowali a w naszym towarzystwie kobiety piły wodę mineralną i soki czego ja nie pijamciasta oczywiście nie było co ja uwielbiam 
14 września 2025 22:31 / 3 osobom podoba się ten post
Za to teraz od 20,00 pdp nie chce spać tylko chodzi dosłownie jak zombi rozgląda się po ścianach wszystkiemu się przypatruje jakby nie poznawała że jest w swoim domu .Fzisiejszá noc mam przekichaną jutro ja będę chodzić jak ząbi.Nic jej nie przekonuje aby spokojnie leżała. Swoją drogą jestem ciekawa jak długo tak będzie chodzić. Muszę się dziś poświęcić aby się przekonać 
14 września 2025 22:52 / 4 osobom podoba się ten post
nincia

"Co oczy nie widzą to sercu nie żal" Tak wogóle to raz że byłam zpdp i jej rodziną do ok.20,00,i żadnych tańców nie widziałam nie to co u nas. Faceci pili piwko,inni jedli różne faskudy a ja piłam ciepłą kawę bo nic więcej  dla dla mnie nie było a piwa nie zaproponowali a w naszym towarzystwie kobiety piły wodę mineralną i soki czego ja nie pijamciasta oczywiście nie było co ja uwielbiam :smiech3:

Kogo dręczą nieprzyzwoite myśli to mu i zamkniecie nie przeszkodzi , Tak, że bym się nie przejęła.Ale ja wredna jestem. Nie troszczę się o cudzego chłopa, tylko o swojego