Powitajki przy kawie 79

18 września 2025 07:26 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Na dziś zaplanowałam prasowanie, więc po śniadaniu czas szybko zleci, później obiad i już... byle do przerwy , po już tylko kolację przygotować i następny dzień pracy zaliczony 
Spokojnego czwartku życzę wszystkim 
18 września 2025 07:40 / 4 osobom podoba się ten post
Też nie mam planów na dziś jedynie zacząć się pomału pakować,letnie ciuchy już do walizki i jakieś co nie będą już używane.Normalny dzień jak każdy na razie pada i zimno 
18 września 2025 08:07 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dzionka życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 😊😊😊😄😃😀
18 września 2025 09:30 / 4 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo.
Od jutra zaczynam rehabilitację w Łebie w sanatorium "Górnik". Czeka mnie tam ciężka praca z grzybami - mam nadzieję, że jeszcze będą
W Polsce jeszcze trochę pobędę do początków listopada, ale kalendarz zapełniony po brzegi imprezami w całym kraju.
Miłego dnia wszystkim
18 września 2025 10:26 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam czwartkowo.:najlepszego3:
Od jutra zaczynam rehabilitację w Łebie w sanatorium "Górnik". Czeka mnie tam ciężka praca z grzybami:gotuje: - mam nadzieję, że jeszcze będą:zywoplot:
W Polsce jeszcze trochę pobędę do początków listopada, ale kalendarz zapełniony po brzegi imprezami w całym kraju.:urodziny::balony1::balony2:
Miłego dnia wszystkim:angel1:

Zdarzysz ?
18 września 2025 10:32 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w pogodzie bez zmian .To taka typowa  wczesnojesienns , deszczyk popaduje  drobny , ale mokry . Ja już spakowana jadę do siostry pójdziemy przygotować groby . Kupiłam wrzosy choć wrzośce były ładniejsze . 
Dobrego dnia .

Tam jest cyrk, żeby złapać internet muszę iść za przysłowiową stodołę  A oni tam żyją i. maja się dobrze 

18 września 2025 10:47 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 🌻 ☕ 🥐  już po porannych obowiązkach 
Teraz tylko wyprawa po rybę i sałatkę ziemniaczana od Pana z Grilla . 
Udanego dnia 🤗 
18 września 2025 11:09 / 2 osobom podoba się ten post
U nas się wypogodziło ma być nawet 26 st przez te dni do mojego wyjazdu.Dobrze że jest ciepło bo ja jestem ciepłolubem .
18 września 2025 12:41 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w czwartek wszystkim miłego dnia 😘 
18 września 2025 15:16 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piękne,czwartkowe popołudnie ☀️. Rano jakoś zleciało i nie było kiedy napisać. Przed śniadaniem nie zdążyłam ,później wzięłam się za prasowanie,zakupy,gotowanie i dopiero po obiedzie,przed 14-tą kiedy już było zjedzone i posprzątane,usiadłam na czterech literach i...przez godzinę nic mi się nie chciało . Przyjemnego,słonecznego jeszcze dnia życzę 
19 września 2025 06:32 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Piątek weekendu początek. 😁 Jeszcze równo 3 tygodnie. 💪
Dziś dzień porządkowy więc muszę trochę  , później obiad ipauza. A po południu to już szybko leci czas. 
Spokojnego dnia opiekunowo. 
19 września 2025 07:09 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w zamglony,piątkowy poranek. Coś mnie głowa ćmi od rana,chyba podbiorę seniorowi novaminsulfona bo nie mam nic innego p.bólowego. Nie lubię tabsów ale jeszcze bardzie nie lubię chodzić z bólem,choćby niewielkim i myśleć że może mnie coś porządnie rozboleć . Wczoraj była iście letnia,piękna pogoda,dzisiaj ma być podobnie to i od razu żyć się chce. Za przykładem Dusi wezmę się za odkurzacz i porządki na parterze seniorów. Nie potrzeba jakiegoś wielkiego sprzątania ,ale raz w tygodni odkurzyć trzeba .
Przyjemnego piątku życzę  
19 września 2025 07:21 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 😊😊😊😄😃😀
19 września 2025 07:25 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam czwartkowo.:najlepszego3:
Od jutra zaczynam rehabilitację w Łebie w sanatorium "Górnik". Czeka mnie tam ciężka praca z grzybami:gotuje: - mam nadzieję, że jeszcze będą:zywoplot:
W Polsce jeszcze trochę pobędę do początków listopada, ale kalendarz zapełniony po brzegi imprezami w całym kraju.:urodziny::balony1::balony2:
Miłego dnia wszystkim:angel1:

Malgi ty zawsze masz dużo zajęć wna urlopie .Ale to dobrze wiecie ze żyjecie na pełnych obrotach,nie ma czasu na nudę i inne glupoty
19 września 2025 08:03 / 4 osobom podoba się ten post
Witam w piąteczek dla mnie ostatniDziś ma być ładna pogoda nawet 26 st. Teraz zjem śniadanie i chociaż to mój wolny dzień do 17,00 to jednak muszę go poświęcić na intensywne sprzątanko bo w niedzielę przyjeżdża zmienniczka, chcę jej zostawić czysto .Spokojniej się sprząta jak nikt nie woła i nie kręci się pod nogami.Nie ma dużo sprzątania bo na bierząco przecież sprzątam ale to będą moje ostatnie porządki na tym zleceniu. Przez dwa dni to tylko najwyżej kuchnia i łazienka Spokojne piątku i ładnej pogody