Powitajki przy kawie 79

20 września 2025 10:41 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Pogoda piękna, ale to już chyba ostatni taki bardzo letni dzień, w przerwie trzeba to wykorzystać 
Spokojnej, przyjemnej soboty Nam wszystkim życzę 
20 września 2025 13:09 / 3 osobom podoba się ten post
Dzien dobry w wolny weekend. Widze ponczochowy problem. Obecnie tylko zbieram kase do skarpety :)
Musze sie pochwalic, że nie spalam w nocy, znaczy prawie, bo wstalam wcześnie z powodu dzisejszego plana :)
Milego dnia. 
20 września 2025 13:10 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Chyba już dobry wieczór. Wróciłam do domu zmęczona i niewyspana .Obserwowałam rykowisko . Taki piękny spektakl w otoczeniu pięknej przyrody ciśnienie podnosi 
Tylko komary też zrobiły spektakl a tu ani się podrapać, ani je pogonić 
Spokojnej nocy i długiej .

Oj tak, tez mi było juz dane w tym roku 
21 września 2025 01:39 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry nocą nie mogę spać nie wiem czy z radości czy przemęczenia ale wy sobie śpijcie smacznie jak się obudzicie to już będziecie wiedzieć ile dni wam zostało 
21 września 2025 06:54 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Słyszę jak za oknem deszcz szumi . ☔ Już wczoraj zaczęła padać. Dziś niedziela więc róbmy to co najważniejsze. Dobrego dnia opiekunowo. 
21 września 2025 07:16 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ,u mnie szaro,niebo zamglone,wczoraj wieczorem zaczęło padać i zaraz chyba znów zacznie. Szkoda,bo po obiedzie przyjedzie po mnie córka mojej poprzedniej seniorki i zabierze mnie na kilka godzin do Bensberg. Odwiedzę "moją " Ingę,oczywiście zahaczymy o "nasze" bistro Amelie . Nic się tam nie zmieniło pod względem codziennych wyjść do kawiarni czy restauracji. Mogłabym się wymiksować z niedzielnego obiadu w restauracji i wcześniej wyjechać ,ale nie chciałabym żeby senior pomyślał,że poprzednia pdp stawiam przed nimi. Seniorka spokojnie przyjęłaby to do wiadomości . Wstałam dzisiaj jakaś zmęczona ,przyda mi się ten krotki wypad,inaczej pewnie po śniadaniu i po obiedzie czmychnęłabym do łóżka ,a to na pewno by mnie nie rozruszało . Tutaj w niedzielę moje obowiązki ograniczają się do przygotowania śniadania i kolacji ,resztę dnia mam wolną . Spokojnej i przyjemnej niedzieli życzę 
21 września 2025 07:38 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłej niedzieli życzę wszystkim spokojnej szybko mijającej dla pracujących uśmiechniętej dla wszystkich 
21 września 2025 07:41 / 2 osobom podoba się ten post
Ach moja ostatnia niedziela na zleceni i chyba Ninci no to śpiewamy Ta ostatnia niedziela.......
21 września 2025 08:04 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w pochmurną niedzielę.Pościel moja już się pierze,może wyschnie jak zajrzy słoneczko ☀️⛅.Dzień jak codzień tyle że zradością że już była to ostatnia noc dla mnie na tym zleceniu.Spokojnego dnia wszystkim i dalej do przodu. obowiązki już wzywają hihi..
21 września 2025 09:09 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  już po śniadaniu ja w niedzielę też swoją pracę ograniczam do niezbędnych czynności, czyli przygotowanie posiłków, i ew jeśli coś się wydarzy.....tak też bywa w naszej pracy....
Życzę wszystkim spokojnego, radosnej niedzieli 
21 września 2025 09:41 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Ach moja ostatnia niedziela na zleceni i chyba Ninci no to śpiewamy Ta ostatnia niedziela.......:-):-):-)

Manuela  ta ostatnia niedziela U mnie dziś wszystko ostatnie od nocy do wieczora do wyjazdu 
21 września 2025 09:41 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Ach moja ostatnia niedziela na zleceni i chyba Ninci no to śpiewamy Ta ostatnia niedziela.......:-):-):-)

Manuela  ta ostatnia niedziela U mnie dziś wszystko ostatnie od nocy do wieczora do wyjazdu 
21 września 2025 09:49 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 🌧️🌧️🌧️ po pięknej pogodzie, dziś niema śladu. A ja witam się z Wami serdecznie w ten mój pierwszy weekend w pracy. Pozdrawiam życząc miłej niedzieli 
21 września 2025 10:08 / 3 osobom podoba się ten post
magmab

Dzień dobry 🌧️🌧️🌧️ po pięknej pogodzie, dziś niema śladu. A ja witam się z Wami serdecznie w ten mój pierwszy weekend w pracy. Pozdrawiam życząc miłej niedzieli 

Witaj i dołącz do odliczajek. Zapraszamy 
21 września 2025 10:13 / 4 osobom podoba się ten post
magmab

Dzień dobry w 7 mym dniu tygodnia . Pogoda i nas przepiękna choć czekamy na deszcz.  Leżakuje sobie dzisiaj, bo dzień święty trzeba uświęcić 
Jesień czuć już w powietrzu tylko tej goryczy brak . Nic w tym dziwnego, ponieważ liście jeszcze nie opadły . 
Dobrego dnia