Powitajki przy kawie 80

18 marca 2026 06:54 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień doberek witam się z wami w mój ulubiony dzień bo podopieczna  dzisiaj w przedszkolu a ja mam chwilę wytchnienia piękne słońce pogoda zachęca wręcz do spacerów co prawda w tej chwili tylko trzy stopnie później ma być siedem osiem ale słoneczko dodaje energii .powoli już się zaczynam pakować coraz bliżej mojego zjazdu i bardzo dobrze pozdrawiam wszystkich serdecznie miłego bezstresowego dzionka życzę
18 marca 2026 08:20 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Środa minie tydzień zginie. Oststni tydzień jak dla mnie. Ufffff 😜🫢🤣 
Za oknem słońce ☀️ już świeci ale mróz na trawie leży.  Ptaki dają koncert . 🐦🐦‍⬛
Dziś duszowanie seniorki a później muszę pranie zrobić. 
Teraz czytanie informacji. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
18 marca 2026 08:45 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry mam; nternrt , ale nie wiem jak długo . Pogoda pikna i czas leci jak zwariowany . 

Życzę dobrego dnia 
18 marca 2026 08:54 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry :chaplin: w nowym tygodniu. Ostatnim mojej pracy bo po kolejnej niedzieli.to już nie liczę. 😛 I dobrze bo już mam trochę dość. Za długo w jednym miejscu i mnie znudziło. Może jak by było po 5 tygodniach zmiana to było by inaczej a tak to jestem znudzona tym miejscem. 
Za oknem szaro buro i ponuro. ☹️
Już po śniadaniu. Seniorka przed gazetą czeka na pflege . Zaraz trzeba wynieść śmiecie bo się trochę nazbieralo. 
Potem zrobić obiad i zleci. Po południu może spacer ale się zobaczy bo mi się nie chce w taki ponury dzień spacerować. 
Dobrego dnia i całego tygodnia i oby szybko zleciało. 

Ja jestem innego zdania ,jestem jak kot przywiązuje się do miejsca  Lubię być tam gdzie już wszystko znamn i dużo wiem . Wygoda dla mnie ważniejsza od widoków. 
18 marca 2026 08:55 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Halo halo Maluda żyjesz? 

Maluda już w pracy na wyjeździe? 
18 marca 2026 09:14 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ja jestem innego zdania ,jestem jak kot przywiązuje się do miejsca :-) Lubię być tam gdzie już wszystko znamn i dużo wiem . Wygoda dla mnie ważniejsza od widoków. :-)

Za dużo to i świnia nie chce. Ja już dziś 9 tygodni więc mam prawo mieć dość. A że chce byc w domu na Wielkanoc więc jeszcze tydzień zmeczę. 
18 marca 2026 10:33 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w środę ,to już połowa tygodnia i coraz bliżej do mojego zjazdu jeszcze dwa tygodnie. Też mam już dość,jestem zmęczona i fizycznie i psychicznie bo to już mój siódmy tydzień zaczęłam.Też wolę sześć tygodni.Spokojnego dnia wszystkim i zmykam do obowiązków.
18 marca 2026 12:46 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Za dużo to i świnia nie chce. Ja już dziś 9 tygodni więc mam prawo mieć dość. A że chce byc w domu na Wielkanoc więc jeszcze tydzień zmeczę. 

Masz bardzo niesmaczne i grubiańskie porównania .Czy ja nie mogę mieć innego zdania? 
Nie krytykuje tych ,którzy się nudzą w pracy ani tych, którzy mają ciężko  .Tym to współczuję .
Trudno swoimi wpisami zadowolić wszystkich , niestety niektórzy nie czytają między wierszami  taki ich poziom .Ich też nie krytykuje  .

18 marca 2026 14:49 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Maluda już w pracy na wyjeździe? 

Jeszcze nie
18 marca 2026 16:42 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Jeszcze nie

A w odliczajkach jej nie ma? 
19 marca 2026 06:21 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

A w odliczajkach jej nie ma? 

Nie nie ma wykasowałam ja w ostatniej chwili jej wyjazd został odwołany
19 marca 2026 06:23 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie w czwartkowy poranek Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
19 marca 2026 06:30 / 3 osobom podoba się ten post
Witam się z wami w 11 tygodniu mojej pracy teraz patrząc z perspektywy to jestem zdania że 6 tygodni i do domku nie ma co dłużej bo to już cierpliwości takiej nie ma i zmęczenie stąd też moja chyba i bezsenność po prostu za dlugo na szczęście jutro już do domku walizka dopięta jutro do plecaka wrzucę  inne drobne rzeczy i nareszcie zasłużony odpoczynek miłego bezstresowego dzionka dla was wszystkich pozdrawiam 
19 marca 2026 08:21 / 1 osobie podoba się ten post
TaAnna

Witam się z wami w 11 tygodniu mojej pracy teraz patrząc z perspektywy to jestem zdania że 6 tygodni i do domku nie ma co dłużej bo to już cierpliwości takiej nie ma i zmęczenie stąd też moja chyba i bezsenność po prostu za dlugo na szczęście jutro już do domku walizka dopięta jutro do plecaka wrzucę  inne drobne rzeczy i nareszcie zasłużony odpoczynek miłego bezstresowego dzionka dla was wszystkich pozdrawiam 

Już dziś Tobie życzę spokojnej podróży i super urlopu z wiosenna pogoda. ☀️🪻🌷🚲🐦🐦‍⬛
19 marca 2026 08:24 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  I już czwartek mamy. Za oknem powoli wychodzi słońce. ☀️
My po śniadaniu i Czekamy na pflege. Zaraz muszę swoje pranie zrobić i seniorki rzeczy powiesić do szaf . 
Głową mnie trochę boli ale na " babskie" dni lekarstwa nie ma. ☹️😜🤣 Trzeba się przemęczyć. 
Zmywarka pracuje. Zaraz śmiecie trzeba powyrzucać i myśleć o obiadku. 
Dobrego dnia opiekunowo.