Nie nie ma wykasowałam ja w ostatniej chwili jej wyjazd został odwołany:bezradny:

Nie nie ma wykasowałam ja w ostatniej chwili jej wyjazd został odwołany:bezradny:
Zastanawiam się co jest przyczyną tych perturbacji z wyjazdem i potem już na miejscu . Maluda jest zbyt wylewna a w opiece dyskrecja i spryt jest podstawą do spełnienia tej roli . Napisałabym jak to widzę, tylko, że dzisiaj niedziela i mam wolne . Nie chcę też narażać się na cięgi . Często rady czy porady są brane za atak na daną osobę .
Zastanawiam się co jest przyczyną tych perturbacji z wyjazdem i potem już na miejscu . Maluda jest zbyt wylewna a w opiece dyskrecja i spryt jest podstawą do spełnienia tej roli . Napisałabym jak to widzę, tylko, że dzisiaj niedziela i mam wolne . Nie chcę też narażać się na cięgi . Często rady czy porady są brane za atak na daną osobę .

Maluda źle wybiera i agencje i zlecenia. Trzeba brać siły na zamiary. Więcej nie napiszę bo szkoda zdrowia.
Nie wypowiadam sie na ten temat,wiem ze ma problemy zdrowotne,wie mogę ja w tym pocieszać, co nieco polecić doradzić a z pracą ktzdy musi zadbać o siebie zeby bylo dobrze

Czy źle wybiera to nie wiem .przewaliła już sporo agencji więc praktykę już ma .Mogła porównać i nie wracać tam gdzie jest byle jak .To chyba nie to .a zdrowie? Wiele osób jeździ z lekami w bagażu .Jak się chce zarobic, to trzeba zęby zacisnąć . Myślę, że to coś innego