Powitajki przy kawie 80

19 marca 2026 09:46 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w słoneczny poranek ale jeszcze dość chłodny. Zaraz wyjedziemy z seniorem na ogród niech trochę pooddychać świeżym powietrzem a ja pomału przygotowania do obiadu.Spokojnego dnia wszystkim i dalej do przodu 
19 marca 2026 19:40 / 2 osobom podoba się ten post
Dziękuję bardzo Dusia Tobie również niech szybko zleci Byś mogła szczęśliwie wrócić do domku już przed Tobą ostatnia prosta.Pozdrawiam.
19 marca 2026 19:47 / 2 osobom podoba się ten post
TaAnna

Witam się z wami w 11 tygodniu mojej pracy teraz patrząc z perspektywy to jestem zdania że 6 tygodni i do domku nie ma co dłużej bo to już cierpliwości takiej nie ma i zmęczenie stąd też moja chyba i bezsenność po prostu za dlugo na szczęście jutro już do domku walizka dopięta jutro do plecaka wrzucę  inne drobne rzeczy i nareszcie zasłużony odpoczynek miłego bezstresowego dzionka dla was wszystkich pozdrawiam 

szczęśliwego powrotu do domu i miłego wypoczynku
20 marca 2026 06:56 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
20 marca 2026 07:11 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień doberek witam się z wami z ostatnim dniu pracy Sindbad potwierdził mój dzisiejszy wyjazd ogarniam porządki pościel już się kołuje i jak to przy zmianie ostatnie szlify wam życzę miłego weekendu dziękuję że byliście ze mną Pozdrawiam miłego dzionka
20 marca 2026 07:33 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piąteczek,dzień jak codzień.Za oknem ponuro słońca jeszcze nie ma. Piszę wcześniej bo senior jeszcze śpi,nawet sprawdzałam czy ducha bo on nieraz wstaje o 7,00.Dziś jest duszowanie więc i tak go rano nie ubieram bo zaraz go rozbiorą.Śniadanie już przygotowane i tylko czekać jak wstanie.Dziś ogarnę trochę nasze włości . Będzie też pranie i normalny dzionek.Spokojnego dnia i nadal do przodu
20 marca 2026 08:19 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry  w piątek weekendu początek. Dziś początek wiosny . Dzień dłuższy o prawie 5 godzin. 
Ostatni mój na tym adresie. Ufffff 😜🤣💪
Słońce świeci i świergot ptakow też już jest 🐦🐦‍⬛ . My już po śniadaniu. Czekamy na pflege. Teraz trochę wiadomości z kraju i świata. 
Zaraz muszę trochę porządków porobić a resztę we wtorek przed wyjazdem. 
Dobrego dnia opiekunowo. 

20 marca 2026 08:20 / 1 osobie podoba się ten post
TaAnna

Dzień doberek witam się z wami z ostatnim dniu pracy Sindbad potwierdził mój dzisiejszy wyjazd ogarniam porządki pościel już się kołuje i jak to przy zmianie ostatnie szlify wam życzę miłego weekendu dziękuję że byliście ze mną Pozdrawiam miłego dzionka

Spokojnej drogi i pięknego wiosennego urlopu. 🐦🚲☀️🪻🌷☕
20 marca 2026 08:21
TaAnna

Dziękuję bardzo Dusia Tobie również niech szybko zleci Byś mogła szczęśliwie wrócić do domku już przed Tobą ostatnia prosta.Pozdrawiam.

20 marca 2026 08:38 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Trochę mroźny ten poranek, ale słońce świeci. Dziś kalendarzowa wiosna się rozpoczyna 🙂 Udanego urlopu TejAnnie życzę. Miłego dzionka reszcie.
20 marca 2026 13:38 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry jest ciepło i pada deszcz  .Wybaczam pogodzie mimo tego, że zastał mnie w lesie i trochę zmoklam . .Robiłam zdjęcia o świcie ,może kiedyś zrobię z tego album .Mam takie miejsce gdzie odbywają się ciągi słonek i gdyby nie deszcz może bym coś uchwyciła .
Wam życzę spokoju i dobrego popołudnia .
20 marca 2026 19:51 / 4 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór , jeszcze wczesny ten wieczór. Oczywiście bardzo się z tego cieszę, że już piątek , w weekend odpoczywam , taki mam zamar - co wyjdzie - się zobaczy :)
Milego i spokojnego wieczoru życze wam :)
20 marca 2026 19:55 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry jest ciepło i pada deszcz  .Wybaczam pogodzie mimo tego, że zastał mnie w lesie i trochę zmoklam . .Robiłam zdjęcia o świcie ,może kiedyś zrobię z tego album .Mam takie miejsce gdzie odbywają się ciągi słonek i gdyby nie deszcz może bym coś uchwyciła .
Wam życzę spokoju i dobrego popołudnia .:pije kawe:

Lubię obserwować przyrodę , robić zdjęcia - obecnie czasu brak. Z braku laku ukręciłam na kolanie w drodze do pracy :)

https://ik.imagekit.io/iasstfv8n/Pierwszy%20dzie%C5%84%20wiosny_%20i%20nagle%20ca%C5%82e%20pokolenie%20przypomina%20sobie,%20%C5%BCe%20kiedy%C5%9B%20mia%C5%82o%20talent%20do%20znikania%20z%20lekcji..mp4

21 marca 2026 06:46 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłej soboty zycze wszystkim Spokojnego szybko mijającego dnia dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
21 marca 2026 08:16 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w sobotę. Za oknem pochmurno i chłodno. Ptaki dają koncert 🐦🐦‍⬛ 🌷. 
My już po śniadaniu. Teraz przegląd prasy i czekamy na pflege. Dziś duszowanie seniorki potem pranie wstawić. 
Dziś też wnuczka wpadnie i zjemy zamówiony przez nią obiad. Ma urodziny w niedzielę a że jedzie ze swoimi uczniami na wycieczkę do Londynu więc obiadu w restauracji nie będzie. 
Po południu na kawę i ciasto wpadnie wnuczka z mężem i dziećmi bo przyjechali na 4 dni że Szwajcarii i jutro już wracają do siebie. 
Tutaj jak w restauracji jedni wchodzą drudzy wychodzą już jestem tym zmęczona. Na tydzień świąteczny zmienniczce zapowiada się Maraton a to fryzy( trzeba jechać) a to podolog a to lekarz i po światach też terminy lekarskie. Więc kobieta będzie mieć zapier....
Ale mnie to już na szczęście nie obchodzi. Ja jeszcze w dzień wyjazdu z seniorka i synowa do kardiologa. 
Dobrego dnia opiekunowo.