Powitajki przy kawie 80

26 kwietnia 2026 10:11 / 3 osobom podoba się ten post
Witajcie w słoneczną niedzielę 26 kwietnia. Od wielu lat jest to jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu .
Taki dzień trzeba spędzić  poza murami domu , zwłaszcza, że pogoda temu sprzyja. 
Wam spokojnego dnia i takiej pracy. 
26 kwietnia 2026 10:17 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🌻 
Słonecznej niedzieli 😊 
27 kwietnia 2026 05:54 / 3 osobom podoba się ten post
Witam w nowym tygodniu .moim ostatnim na tym zleceniu.Dzień wczorajszy bardzo ciężki zakończony wizytą lekarza o 22 iej.Kawa już wypita,ale głowa i tak boli.Mam nadzieję,że dzień będzie spokojniejszy,czego Wszystkim życzę.
27 kwietnia 2026 06:55 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w nowym tygodniu. 
Uffff ostatnie dni przede mną bo niedługo i ja demencji dostanę od seniorki. 😜Oj cięzka sztela. Seniorka nie mówi, nic ja nie interesuje. Oby do czwartku i wraca stała zmiana.. Ona mówi, że się tak nie przejmuje i robi swoje. No ja lubię pogadać z seniorami a tu nie ma z kim. 
Dobrego dnia opiekunowo i całego tygodnia. 
27 kwietnia 2026 09:10 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 🌻 ☕ 
Dobrego dnia 🤗 
27 kwietnia 2026 19:00 / 4 osobom podoba się ten post
Prawie już dobry wieczór :) Niedziela urodzinowa się skończyła - dziś zwykły dzień jak co dzień . Taki kwiat dziarsko mi się krzaczy w ogrodzie? Zgadniecie co to? Sąsiadka na jego punkcie wprost oszalała.....:)))

Spokojnego wieczoru :) 
28 kwietnia 2026 00:17 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dzień dobry Wam. Są chwile, w których przyzwoitość powinna mówić pierwsza,  nie przynależność polityczna . Wczoraj tragicznie zginął człowiek, który wiele dobrego zrobił  dla ludzi i zwierząt. Beż żadnego ale. Ogromna strata. 

Spokojnego dnia. 

Smutne bardzo. 24 maja miał być w Kętrzynie na Pierwszym Dniu Zwierzaka. W sobotę o 19-tej byłam razem z innymi mieszkańcami mojego miasta ,na spotkaniu przed ratuszem. Na schodach paliły się przyniesione znicze i składano karmę dla zwierzaków z naszego schroniska. Minutą ciszy uczczono też pamięć tego młodego człowieka,którego nie ma już wśród nas
28 kwietnia 2026 00:21 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Witajcie w słoneczną niedzielę 26 kwietnia. Od wielu lat jest to jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu .
Taki dzień trzeba spędzić  poza murami domu , zwłaszcza, że pogoda temu sprzyja. 
Wam spokojnego dnia i takiej pracy. 

Tina,trochę późno ale ze szczerego serca życzę Ci,abyś w pełni zdrowia,pozytywnej energii,szczęśliwa i spełniona,przez wiele kolejnych lat,każdego roku mogła cieszyć się tym najpiękniejszym dla Ciebie dniem 🌹
28 kwietnia 2026 00:28 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Prawie już dobry wieczór :) Niedziela urodzinowa się skończyła - dziś zwykły dzień jak co dzień . Taki kwiat dziarsko mi się krzaczy w ogrodzie? Zgadniecie co to? Sąsiadka na jego punkcie wprost oszalała.....:)))

Spokojnego wieczoru :) 

Hmmm,trochę jakby azalia czy trafiłam jak kulą w płot?😉
28 kwietnia 2026 05:39 / 3 osobom podoba się ten post
Witam całe Opiekunkowo.W mieszkaniu cisza jak makiem zasiał,a ja kończę kawę.Oby to był dobry dzień.
28 kwietnia 2026 06:53 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Tina,trochę późno ale ze szczerego serca życzę Ci,abyś w pełni zdrowia,pozytywnej energii,szczęśliwa i spełniona,przez wiele kolejnych lat,każdego roku mogła cieszyć się tym najpiękniejszym dla Ciebie dniem 🌹

Za miesiąc następny i tak do pażdziernika :) 
28 kwietnia 2026 06:56 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Hmmm,trochę jakby azalia czy trafiłam jak kulą w płot?😉

Nie azalia, malutki krzaczek i drobne kwiatki - jeszcze nie napiszę co to :)
Stokrotki mają sie u mnie też dobrze - trawę na wiosnę zostawiam w spokoju i wiele osób tak robi, chociażby ze względu na pszczoły :)
Oto te wspaniałości - na dobry początek dnia i dzień dobry Kobitki :)

28 kwietnia 2026 07:37 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Kawę pije i czekam do 8.30 żeby babkę obudzić. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
28 kwietnia 2026 07:38 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Kawę pije i czekam do 8.30 żeby babkę obudzić. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
28 kwietnia 2026 07:38
Poszło 2x nie wiem czemu 🤣🤣🤣