Powitajki przy kawie 80

30 listopada 2025 11:50 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🌻 
Pogoda nadal marna , że się za ciasteczka kruche zabrałam 
. Udanej niedzieli 😊 
30 listopada 2025 14:50 / 4 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich  w tą ostatnia niedzielę w pracy w sobotę do domku nareszcie miłego popołudnia wszystkim 
01 grudnia 2025 06:44 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Witam w nowym i tygodniu i miesiącu. 😁 
Dziś muszę podjechać do apteki i do sklepu. 
Poza tym czekamy na info kiedy senior do domu wrócił. Póki co złapał kowida ( zwał jak zwał ewentualnie grupę?) więc też nie jest z nim dobrze. 
Dobrego dnia i całego tygodnia opiekunowo. 
01 grudnia 2025 06:54 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Nowy miesiąc zaczynamy ostatni w tym roku I znowu będziemy starsi o rok i nowe doświadczenia w nim zaplanowaneMiłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
01 grudnia 2025 08:54 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry już po kawie i przed śniadaniem 
Pisałam nie tak dawno, że mi się trochę przybrało w pasie .
Zastosowałam dietę bez specjalnych wyrzeczeń i już jestem jak mrofka w pasie . Teraz dopiero planuje śniadanie tak że wcześniej jak o 10 tej nie zjem 
Dzisiaj jadę do miasta na zakupy i w nagrodę za wytrwałość coś sobie kupię . 
Dobrego dnia , a ja czekam na wiosnę , bo ta pora roku jest wybitnie nie dla mnie 

01 grudnia 2025 19:48 / 3 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór Opiekunkowo 
Tak mi zeszło dzisi , byłam w Benrath na jarmarku ,  Wino piłam i naleśnika z bananami i nutellą zjadlam
Ninciu dojedź dobrze 
02 grudnia 2025 06:13 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Dziś wtorek . Wczoraj syn u nas nie był więc nie wiem nic o seniorze. Seniorka to nic nowego . Codziennie mnie do domu wygania i pfkege i że ona tu nikogo nie chcę bo ja ciągle tu mieszkam itd itd . Cóż choroba postępuje więc nie ma się co dziwić. 😒
Dobrego dnia opiekunowo..
02 grudnia 2025 07:09 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
02 grudnia 2025 12:14 / 3 osobom podoba się ten post
U nas dalej ponuro , szaro i popaduje . O 7 rano poszłam w deszczu po bułki , ciasto 🍰 🌻.
Dzisiaj przyjeżdża syn pdp.  Wskakujemy na wyższe obroty  Ale to sympatyczny no i rzadki gość 
Udanego y
03 grudnia 2025 06:11 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Środa minie tydzień zginie. Przede mną jeszcze jedna na tym adresie. Dziś może senior wróci że szpitala. 
Muszę podjechać do sklepu po kilka rzeczy. Dobrego dnia opiekunowo. 
03 grudnia 2025 07:09 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
03 grudnia 2025 11:30 / 4 osobom podoba się ten post
Pogoda paskudna ale w Bydgoszczy lodowisko na ulicach , więc nie wiem co lepiej? Ja tutaj mogę jeździć rowerem chociaż. 
Udanego y życzę. 

03 grudnia 2025 11:31 / 3 osobom podoba się ten post
Gość idzie na jarmark bożonarodzeniowy jeść coś . My udko z wczoraj, ziemniaki puree , kalarepa z Marchewką. Sałatą 
03 grudnia 2025 15:13 / 3 osobom podoba się ten post
03 grudnia 2025 15:15 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Dziś wtorek . Wczoraj syn u nas nie był więc nie wiem nic o seniorze. Seniorka to nic nowego . Codziennie mnie do domu wygania i pfkege i że ona tu nikogo nie chcę bo ja ciągle tu mieszkam itd itd . Cóż choroba postępuje więc nie ma się co dziwić. 😒
Dobrego dnia opiekunowo..

Niech zapłaci a chętnie wrócisz do domu