Powitajki przy kawie 80

03 grudnia 2025 15:18 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry już po kawie i przed śniadaniem :mniam:
Pisałam nie tak dawno, że mi się trochę przybrało w pasie .
Zastosowałam dietę bez specjalnych wyrzeczeń i już jestem jak mrofka:-) w pasie . Teraz dopiero planuje śniadanie tak że wcześniej jak o 10 tej nie zjem 
Dzisiaj jadę do miasta na zakupy i w nagrodę za wytrwałość coś sobie kupię . 
Dobrego dnia , a ja czekam na wiosnę , bo ta pora roku jest wybitnie nie dla mnie 

Ostatnio przestałam ćwiczyć bo przeziębiona jestem. Ogarnęło mnie lenistwo, nawet aplikacja z ćwiczeniami nie pomaga. Ktoś musi mnie kopnąć porządnie żebym się ruszyła.
03 grudnia 2025 15:33 / 2 osobom podoba się ten post
Anetaaa

Niech zapłaci a chętnie wrócisz do domu :lol1:

To samo jej powiedziałam. I od razu cisza. 😁
03 grudnia 2025 15:47 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

To samo jej powiedziałam. I od razu cisza. 😁

Widzisz. To zrozumiała.
04 grudnia 2025 06:26 / 1 osobie podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
04 grudnia 2025 07:05 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry w czwartek.  Jeszcze jeden przede mną na tym adresie. 😁 
Senior wrócił do domu więc jest ciekawie. 😁
Dobrego dnia opiekunowo. 
04 grudnia 2025 08:15 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🌻 
Pogoda nadal paskudna , ale wyjść trzeba . Jutro tutaj na osiedlu trzy dni jarmarku bożonarodzeniowego . Pójdziemy wino wypijemy 
04 grudnia 2025 10:42 / 3 osobom podoba się ten post
Witam opiekunkowoDomu dotarłam szczęśliwie i pierwszy dzień to musiałam odespać podróź a w drugi trochę sobie odpoczęłam.Dziś już normalny dzień ale jeszcze na wolnych obrotach dopiero po niedzieli weznę się za porządki świąteczne.Wszystkim życzę spokojnego dnia. 
04 grudnia 2025 12:39 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie jeszcze dwa dni i do domku nareszcie wszystkim miłego popołudnia 
04 grudnia 2025 17:27 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Środa minie tydzień zginie. Przede mną jeszcze jedna na tym adresie. Dziś może senior wróci że szpitala. 
Muszę podjechać do sklepu po kilka rzeczy. Dobrego dnia opiekunowo. 

Często tak bywa , pewnie widzi w Tobie rywalkę . Kto wie co w takiej głowie się kołacze 
04 grudnia 2025 17:33 / 2 osobom podoba się ten post
Anetaaa

Ostatnio przestałam ćwiczyć bo przeziębiona jestem. Ogarnęło mnie lenistwo, nawet aplikacja z ćwiczeniami nie pomaga. Ktoś musi mnie kopnąć porządnie żebym się ruszyła.

Latem biorę rower i jadę sobie godzinę przed siebie i potem godzinę wracam . Z ćwiczeniami słabo , poleżeć lubię 
Nic na siłę ten czas już dla  mnie minął . 
05 grudnia 2025 04:59 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
05 grudnia 2025 07:01 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry.  aNie dobry i dziś czeka mnie rozmowa z synem, że ja w nocy nie pracuje . Nie mam zamiaru 4 x zawracac  seniora do spania, który w całym rynsztunku od stóp do głów ubrany wybiera się do pracy . Budzi seniorkę, ona krzyczy i woła pomocy bo też bierze leki silne i wybudzona przez niego nie wie co się dzieje. Bez ogródek mu powiem, zze ojciec tylko do Haimu się nadaje i że 1x wstawania w nocy kosztuje tyle i tyle. 
Dobrego dnia opiekunowo bo mnie tak boli głowa, że dobry to on nie będzie. 
05 grudnia 2025 15:18 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🌻 
Dzisiaj mroźno ale słonecznie . Rundka zaliczona 
Udanego dnia 🤗 
06 grudnia 2025 07:06 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry.  Dziś sobota. Przede mną jeszcze jedna na tym adresie.
Ufffff 🤣😜Senior zamknięty w swoim pokoju więc jakoś ta nic była cicha. Co on tam wyprawiał jak się wybudziła to później się okaże. 🙈😁 
Dziś Mikołajki więc życzę Wam fajnych prezentów.  Ja sobie sama kupię jak wrócę do domu. 😂 Pierwsze walizkę bo jak się wczoraj tu zaczęłam pakować to zauważyłam jakie gradobicie po tych 6 latach tułaczki. Czas na nową. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
06 grudnia 2025 07:55 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dzionka życzę wszystkim, spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich