Powitajki przy kawie 80

07 lutego 2026 12:55 / 1 osobie podoba się ten post
Muszę jeszcze zapytać co się dzieje w odliczający bo widzę że nikt nie odlicza.Chciałam aby mnie dopisać a tu nic
07 lutego 2026 14:29 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Muszę jeszcze zapytać co się dzieje w odliczający bo widzę że nikt nie odlicza:-).Chciałam aby mnie dopisać a tu nic:modlmy sie:

Już jesteś, dopisałam cię.😀 Witajcie.☕
08 lutego 2026 07:09 / 3 osobom podoba się ten post
08 lutego 2026 09:12 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, w Furth mglisto, ale już 5 na plusie. Drzwi na balkon otwarte i wita mnie śpiew ptaków, jest tu ogród a w nim stare dęby na których swoje skoki pokazują wiewiórki 😸 u sąsiadów koty, z którymi się już zakumplowałam🫶 miłej niedzieli życzę 😌
08 lutego 2026 09:15 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w czystą niedzielę.Ja oknem dziewiczo nawet kocich tropem nie ma . W nocy spadł śnieg długo nie polezy , temperatura plusowa .
Dobrego dnia .
08 lutego 2026 09:16 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam i ja w w niedzielny poranek u mnie też na plusie przebiśniegi kwitną za oknem śpiew ptaków czuć Przedwiośnie oby jeszcze tylko więcej słońca bo ponuro spokojnej miłej niedzieli pozdrawiam
08 lutego 2026 09:20 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Z tego wszystkiego najbardziej czekam na czosnek niedzwiedzi:)

Mam suszony ale to nie to co świeży .
08 lutego 2026 09:23 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Jestem w domu , w Bydgoszczy . Kolega przysłał mi zdjęcie z Monachium. 
W Bydgoszczy dzisiaj chyba na plusie , całe 4 .
W Duesseldorfiie 11 stopni. Niesprawiedliwe lekko:chaplin:

U was zima sroga i nas taka sobie .Tylko ślizgo było . Dzisiaj na plusie . 
08 lutego 2026 10:10 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry,witam i ja niedzielnym przedpołudniem. Po wczorajszym słońcu tylko wspomnienie zostało . Dzisiaj niebo szare ale ciepło . Koleżanka przysłała mi fotki z porannego spaceru w lesie śniegiem zasypanym. Cudnie ,aż zatęskniłam za zimą,oprócz niedogodności komunikacyjnych,przyznacie chyba,że zima jest piękna . Dzisiaj,jak wrócimy z obiadu,muszę nadrobić telefonaty . Z dziećmi ,rodzeństwem i psiapsiólką pogadać. My nie z tych,co to codziennie zdają relację z każdego dnia. Wystarczy nam że wiemy,że każdego dnia o sobie myślimy . Z obowiązków niedzielnych to tylko przygotowanie kolacji mi zostało . A ja po południu zostanę w domu i będę . Wczoraj wykupiłam sobie na 30 dni pakiet Pilot WP,obejrzałam Voice of Senior,bo lubię ten program. No i chcę być z niuwsami z Polski na bieżąco a nie tylko Onet czy Wirtualna Polska.
Spokojnej,przyjemnej niedzieli życzę 
08 lutego 2026 10:48 / 1 osobie podoba się ten post
Szybkie dzień dobry. Niedługo jedziemy do Uster na wizytę do znajomych Polaków. Biorę ze sobą sernik z pistacjami, aby nie było siary :). Bardzo by ucierpiała moja duma na tym, jakby się okazało, że pani domu gotuje lepiej ode mnie 
Jak dam plame, wrócę pod innym nickiem - pamiętajcie 
Wesołej niedzieli :)
08 lutego 2026 10:49 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Mam suszony ale to nie to co świeży .

Swiezo zerwany przede wszystkim :) 
08 lutego 2026 11:00 / 2 osobom podoba się ten post
Witam w niedzielne przedpołudnie.U nas trochę cieplej ale na chodnikach nadal ślisko. Nie miałam jeszcze okazji nigdzie iść na spacer bo było ślisko i zimno.Pauzę spędzam w swoim pokoju  ale to nic jak śnieg zniknie i lud to będę spacerować. Miłego dnia wszystkim