Powitajki przy kawie 80

10 lutego 2026 20:15 / 3 osobom podoba się ten post
Witam wieczorem jeszcze z domu. Już mi lepiej ale nikomu nie życzę grypy. Za oknem szaro i zimno, nic się nie chce. Spokojnej pracy i bezstresowych dni wam życzę.
11 lutego 2026 04:29 / 1 osobie podoba się ten post
Aldonak

Witam wieczorem jeszcze z domu. Już mi lepiej ale nikomu nie życzę grypy. Za oknem szaro i zimno, nic się nie chce. Spokojnej pracy i bezstresowych dni wam życzę.

Zdrówka Aldonak 
11 lutego 2026 04:35 / 2 osobom podoba się ten post
No i nastała środa.Kawy sobie nie zrobię,bo w salonie śpi Katrin i mogłabym Ją obudzić.Po śniadaniu jedziemy na zakupy,a potem przyjdzie Putzfrau i będę walczyła o wolne terytorium w kuchni.Piątki mam wolne.Dzisiaj do wieczora będzie jeszcze Katrin a potem już sama...Ale dziś środa,połowa tygodnia.Wszystkim życzę bezstresowego dnia.O,rany znowu zła fotka😅🌷☘️🌼🍀🌻🌺
11 lutego 2026 06:49 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wczesnym rankiem.Za oknem jeszcze ciemno ale coś już nie mogę spać. Zrobiłam sobie kawkę i przy niej piszę. Dziś jedziemy na zakupy z wnuczką pdp.,a poza tym to dzień jak codzień.Źle mi się pisze z tym dużym ekranem,okienkiem .Spokojnego dnia wszystkim.
11 lutego 2026 07:30 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam i ja w mój ulubiony dzień bo dzisiaj podopieczna idzie do przedszkola za oknem jeszcze ciemno ale już słychać świergot ptaków co prawda deszczowy dzisiaj dzień Nie wiem czy mi się uda spacer ale sama myśl że wolne to na pawa optymizmem miłego dzionka dla wszystkich niech będzie spokój i pozytywna nuda
11 lutego 2026 07:31 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,nie śpię od prawie 2 godzin . No,nie pomogły domowe sposoby na zatrzymanie przeziębienia. Muszę wybrać się dzisiaj do apteki. Głowa ćmi,z nosa leci ,w gardle drapie . Jak ja tego nie lubię. Na szczęście w ciągu dnia jakoś lepiej było . Możliwe że będę musiała z seniorem pojechać do lekarzy. Ma dzisiaj dwa terminy,o 11-tej kardiolog,o 13-tej naczyniowiec. Mam nadzieję,że uda się jednak synowi dojechać i towarzyszyć ojcu w tych wizytach. To zajmie przecież pół dnia ,nie uśmiecha mi się siedzieć w poczekalniach . Zobaczymy,co najbliższe godziny przyniosą . Po śniadaniu będziemy już wiedzieli czy syn dotrze. Dni lecą jeden podobny do drugiego,podobnie jak Mleczko szukam sobie roboty,żeby czas szybciej leciał . Maludzie życzę spokojnego miejsca i niech Jej się dobrze pracuje .
Wszystkim dobrego dnia i trzymajcie się zdrowo 
11 lutego 2026 07:33 / 2 osobom podoba się ten post
Wiem wiem miało być napawa mnie optymizmem*
11 lutego 2026 07:41 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia zadbaj o siebie żeby to się nie okazała grypa typu A  koleżanka w Polsce aż się znalazła w szpitalu  powikłania są bardzo poważne no niestety nie da się wyleżeć , trzeba się opiekować podopiecznym . Zdrówka życzę.
11 lutego 2026 11:02 / 2 osobom podoba się ten post
11 lutego 2026 12:48 / 3 osobom podoba się ten post
Witam opiekunowo w środę życzę miłego dzionka 
11 lutego 2026 19:23 / 1 osobie podoba się ten post
Szybkie dzień dobry , bo jeszcze plotki przede mną , choc niezbyt długo, bo rano trzeba wstać.
Nińcia, tu helpdesk - musze ticket przekazac do nablizszego tobie salonu z telefonami komórkowymi . Odszukaj i tam się najlepiej udaj. Podejrzewam, że nie potrafisz optymalnie powiększyc przeglądarki. To trzeba robic z wyczuciem , bo inaczej ucieka. W salonie zobaczą na żywca jaki masz tel, jaki system operacyjny i jakiej przeglądarki uzywaz i co się stało. Nie będą musieli zgadywać , ustawią i poinstruuja Cię co i jak. Pewnie za free , a jeslibys miała i parę euro wydać toż to nie fortuna.
Milego wieczoru wszystkim. 
11 lutego 2026 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Szybkie dzień dobry , bo jeszcze plotki przede mną , choc niezbyt długo, bo rano trzeba wstać.
Nińcia, tu helpdesk - musze ticket przekazac do nablizszego tobie salonu z telefonami komórkowymi . Odszukaj i tam się najlepiej udaj. Podejrzewam, że nie potrafisz optymalnie powiększyc przeglądarki. To trzeba robic z wyczuciem , bo inaczej ucieka. W salonie zobaczą na żywca jaki masz tel, jaki system operacyjny i jakiej przeglądarki uzywaz i co się stało. Nie będą musieli zgadywać , ustawią i poinstruuja Cię co i jak. Pewnie za free , a jeslibys miała i parę euro wydać toż to nie fortuna.
Milego wieczoru wszystkim. 

Tina dziękuję ci bardzo. Tu w Niemczech tego nie zrobię bo daleko do salonu,zrobię to w Polsce.Jeszcze raz dziękuję.
11 lutego 2026 22:17 / 1 osobie podoba się ten post
nincia

Tina dziękuję ci bardzo. Tu w Niemczech tego nie zrobię bo daleko do salonu,zrobię to w Polsce.Jeszcze raz dziękuję.:aniolki:

W Polsce może ktoś z twoich bliskich wytłumaczy. O to chodzi abyś poznała swój własny tel. od podszewki. Wtedy sobie już poradzisz przy jakichś trudnościach. Młodzi też mają wiele cierpliwości. Jeden z moich synów z anielską cierpliwością uczył babcię obsługi smartfona i nauczył :)