Witam wieczorem jeszcze z domu. Już mi lepiej ale nikomu nie życzę grypy. Za oknem szaro i zimno, nic się nie chce. Spokojnej pracy i bezstresowych dni wam życzę.
Witam wieczorem jeszcze z domu. Już mi lepiej ale nikomu nie życzę grypy. Za oknem szaro i zimno, nic się nie chce. Spokojnej pracy i bezstresowych dni wam życzę.
No i nastała środa.Kawy sobie nie zrobię,bo w salonie śpi Katrin i mogłabym Ją obudzić.Po śniadaniu jedziemy na zakupy,a potem przyjdzie Putzfrau i będę walczyła o wolne terytorium w kuchni.Piątki mam wolne.Dzisiaj do wieczora będzie jeszcze Katrin a potem już sama...Ale dziś środa,połowa tygodnia.Wszystkim życzę bezstresowego dnia.O,rany znowu zła fotka😅🌷☘️🌼🍀🌻🌺

Szybkie dzień dobry , bo jeszcze plotki przede mną , choc niezbyt długo, bo rano trzeba wstać.
Nińcia, tu helpdesk - musze ticket przekazac do nablizszego tobie salonu z telefonami komórkowymi . Odszukaj i tam się najlepiej udaj. Podejrzewam, że nie potrafisz optymalnie powiększyc przeglądarki. To trzeba robic z wyczuciem , bo inaczej ucieka. W salonie zobaczą na żywca jaki masz tel, jaki system operacyjny i jakiej przeglądarki uzywaz i co się stało. Nie będą musieli zgadywać , ustawią i poinstruuja Cię co i jak. Pewnie za free , a jeslibys miała i parę euro wydać toż to nie fortuna.
Milego wieczoru wszystkim.
Tina dziękuję ci bardzo. Tu w Niemczech tego nie zrobię bo daleko do salonu,zrobię to w Polsce.Jeszcze raz dziękuję.:aniolki: