Powitajki przy kawie 80

23 lutego 2026 08:04 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam się z wami lubię poniedziałki tak jak Gusia napisała więcej się ruszamy aczkolwiek  u mnie jest taki charakter pracy że nawet w niedzielę były dwa prania mam nadzieję że już dzisiaj nie będzie padać więc pauzę wykorzystam na spacer i tyle w temacie obiad pauza i do przodu wszystkie miłego dzionka dbajcie o siebie koszmarna ta pogoda ja w przeciwieństwie do Maludy wolę mróz .Pozdrawiam
23 lutego 2026 08:10 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  w nowym tygodniu, ostatnim tygodniu lutego. 😱
My już po śniadaniu . Seniorka jak co dzień czyta gazety i czekamy na pflege. 
Ja też czytam info o przy otwartym oknie siedzę. Lało ☔ całą noc teraz słońce ☀️ próbuje się wydostać zza chmur. Jest względnie ciepło. Zaraz swoje pranie wstawiam a potem moje piętro muszę 

Dziś wspominam Luke bo to pierwsza rocznica śmierci 😥🖤. 

Dobrego dnia i całego tygodnia opiekunowo. 

23 lutego 2026 09:31 / 4 osobom podoba się ten post
Wcięło mi posta to napiszę tylko dzień dobry i miłego spokojnego dzionka. Obowiązki wzywają.
23 lutego 2026 11:20 / 3 osobom podoba się ten post
Witam ponownie my już po krótkim spacerku i głowy yrochę się przewietrzyły teraz jemy drugie śniadanie
23 lutego 2026 13:01 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Tina nie jestemaź tak poważna .Może piszę z dystansem bo nie wiem jak kto odbierze moje wypowiedzi ,lepiej nikogo nie urażać .Kapcie to moja historia wi3c mogę się śmiać do woli choć na początku wolałam się upewnić,czy czasami się nie rozlecą.Teraz dziwię się poprzedniczce że ona ich nie prała tylko suszyła i mnie też tak kazała robić:lol1:. Jednak po kilkunastu suszarniach nie pachniały zbyt ładnie i chciałam coś z tym zrobić.Przecież nie będę ręcznie prać,ja nie pralnia chemiczna:smiech2: Po waszych podpowiedziach zaryzykowałam i teraz są jak nowe ze sklepu.:hihi:

Jak to mówią - jeszcze się taki, nie narodził , który by wszystkim dogodził. Wielu ludzi rozumie przekaz bardzo subiektywnie z im tylko znanych powodów . Nic nie poradzisz, ważne, że wesoła kobitka jesteś, co już dawno wpadło mi w oko :)
I dziń dybry wszystkim :) 

23 lutego 2026 15:39 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo w nowym tygodniu miłego popołudnia wszystkim