Powitajki przy kawie 80

21 lutego 2026 05:55 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo w sobotę wszystkim miłego i spokojnego dnia życzę 
21 lutego 2026 06:51 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
21 lutego 2026 06:57 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  w sobotę. Zaraz trzeba wstać i zacząć kolejny dzień a że dziś sobota to nie ma pośpiechu wszystko ogarnięte wczoraj więc dziś większych prac nie mam. Ot codzienne obowiązki. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
21 lutego 2026 07:15 / 1 osobie podoba się ten post
Witam w sobotni poranek.Nawet mnie wkurza brak internetu do 7-ej u Maludy. Zawsze pierwsza zjawiała się w powitajkach. Niech ta sobota będzie spokojna i przyjemna. Dobrego dnia życzę 
21 lutego 2026 07:36 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie w sobotę.Za oknem pada jak w Anglii.No niestety neta nie było a jak już go przywiało musiałam wesprzeć na duchu moją koleżankę .Kawa wypita,można zaczynać dzień.
21 lutego 2026 08:11 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w deszczową sobotę.Dużo was tu już jest ale chyba nie jestem na końcu. Dziadek wcześnie zrobił mi pobudkę i już jesteśmy po śniadaniu
21 lutego 2026 08:29 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień doberek witam ja się z wami dziś trochę później bo w weekendy ja podopieczną myję więc trochę nam zeszło ale już po śniadanku pranie powiesić i koniec roboty na dziś wczoraj ogarnęłam odkurzanie podłogi więc normalny już dzień obiad pauza kolacja i do przodu Pozdrawiam serdecznie miłego dnia
21 lutego 2026 08:38 / 3 osobom podoba się ten post
Musiałam szybko zakończyć bo przyszła pflege.Teraz chwilkę oddechu i dalej arbeitet.Spokojnego dnia wszystkim
21 lutego 2026 09:14 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Siedzę z ciepłą wodą z cytryną i czytam. Chociaż szaro i buro, to słychać śpiew ptaków, przy otwartym oknie balkonowym. 😸 wiosno przychodź jak najszybciej. Byłam w piekarni. Dziś resztę dopakuję. Miłego dnia kochani.
21 lutego 2026 10:32 / 5 osobom podoba się ten post
Kochani wyprałam te drugie kapcie z filcu i tak mi się to spodobało że wreszcie pachnie,Będę chyba co drugi dzień prała   Jestem zadowolona jak dziecko gdy dostanie zabawkę
21 lutego 2026 13:17 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Kochani wyprałam te drugie kapcie z filcu i tak mi się to spodobało że wreszcie pachnie:smiech3:,Będę chyba co drugi dzień prała :lol1: :oczko2: Jestem zadowolona jak dziecko gdy dostanie zabawkę:oklaski:

Dopiero przeczytałam kapciowe dzieje :) Uśmiałam się niesamowicie. Fajnie, ze nie podchodzisz do tego śmiertelnie poważnie :)

Dzień dobry wszystkim, sobota mija , już po obiedzie , a jeszcze mam parę rzeczy do zrobienia, aby wieczorem spokojnie w puchu poleżeć . 
21 lutego 2026 16:42 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Dopiero przeczytałam kapciowe dzieje :) Uśmiałam się niesamowicie. Fajnie, ze nie podchodzisz do tego śmiertelnie poważnie :)

Dzień dobry wszystkim, sobota mija , już po obiedzie , a jeszcze mam parę rzeczy do zrobienia, aby wieczorem spokojnie w puchu poleżeć . 

Tina nie jestemaź tak poważna .Może piszę z dystansem bo nie wiem jak kto odbierze moje wypowiedzi ,lepiej nikogo nie urażać .Kapcie to moja historia wi3c mogę się śmiać do woli choć na początku wolałam się upewnić,czy czasami się nie rozlecą.Teraz dziwię się poprzedniczce że ona ich nie prała tylko suszyła i mnie też tak kazała robić. Jednak po kilkunastu suszarniach nie pachniały zbyt ładnie i chciałam coś z tym zrobić.Przecież nie będę ręcznie prać,ja nie pralnia chemiczna Po waszych podpowiedziach zaryzykowałam i teraz są jak nowe ze sklepu.