Powitajki przy kawie 80

01 marca 2026 07:27 / 3 osobom podoba się ten post
Jednak Zakręcona Manuela mnie wyprzedziła z powitaniami 
01 marca 2026 07:45 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam w tą słoneczną niedzielę wydawałoby się że podopieczna w szpitalu to więcej mam luzu  wręcz przeciwnie wczoraj poprałam wszystkie koce poszewki od poduszek ozdobnych musiałam czymś zająć czas w południe zawsze wyjazd do podopiecznej na dwie godziny i leci mam nadzieję że już jutro wyjdzie i wrócimy do normalnego rytmu dnia wszystkim życzę miłej spokojnej niedzieli pozdrawiam
01 marca 2026 08:08 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  napisałam długi post i mi wcielo .
Po kawie przepisze go z głowy o ile będę jeszcze pamiętała 
Dobrego dnia .
01 marca 2026 08:19 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  w pierwsza niedzielę marca. Luty szybko zleciał. 😱 Przede mną jeszcze 3 niedzielę na tym turnusie. Dziś słońca 🌞 brak ☹️ i pada deszczyk. ☔ W miarę jest ciepło bo ja przy otwartym oknie siedzę.  Już jesteśmy po śniadaniu. Seniorka teraz gazety , później msza w tv. Dziś pflege nie przychodzi . 
Dobrego dnia opiekunowo. 
01 marca 2026 08:25 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry,witam jako pierwsza,chociaż zakręcona już na posterunku i dni nam odliczyła :-).
Już marzec ze swoją pierwszą niedzielą. Dzisiaj zleci szybko. Po śniadaniu jedziemy na małą wycieczkę. Do pięknego miasteczka nad Renem. Tam seniorzy mają swoje mieszkanie. Chcą zajrzeć,sprawdzić czy wszystko w porządku,zabrać jakieś dokumenty. Tam też zjemy obiad w restauracji. Znam te miasteczko ale najpiękniej jest tam latem. Zapowiada się ciekawy dzień . Spokojnej i przyjemnej niedzieli życzę :najlepszego3:

Przy dobrej pogodzie każda wycięcia jest jakimś przerywnikiem .
Monotonia zabija .
Dobrego dnia Gusiu . 
01 marca 2026 08:30 / 2 osobom podoba się ten post
TaAnna

Dzień dobry witam w tą słoneczną niedzielę wydawałoby się że podopieczna w szpitalu to więcej mam luzu  wręcz przeciwnie wczoraj poprałam wszystkie koce poszewki od poduszek ozdobnych musiałam czymś zająć czas w południe zawsze wyjazd do podopiecznej na dwie godziny i leci mam nadzieję że już jutro wyjdzie i wrócimy do normalnego rytmu dnia wszystkim życzę miłej spokojnej niedzieli pozdrawiam

Nie lubię odwiedzac  w szpitalu 
Zapach tam panujący mnie dobija .Nos mam wrażliwy choć cyferek w totka nie wyczuwam 
Za to Parkinsona wyczuwałam od pierwszej chwili .
01 marca 2026 08:32 / 2 osobom podoba się ten post
Przywracam temat ,bo edytowalam..
01 marca 2026 09:13 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Przy dobrej pogodzie każda wycięcia jest jakimś przerywnikiem .
Monotonia zabija .
Dobrego dnia Gusiu . :kwiatek dla ciebie2:

Dziękuję 🌹. Masz rację,tę niedzielę,szczególnie przy brzydkiej pogodzie dłużą się niemiłosiernie. Dzisiaj będzie inaczej,jedziemy do Bad Neuenahr 
Lece do łazienki odpicować się trochę 
01 marca 2026 10:56 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Jednak Zakręcona Manuela mnie wyprzedziła z powitaniami :-)

Tak troszkę 
01 marca 2026 17:08 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko cóż poradzić dla żadnej z nas żadna przyjemność odwiedzać swoich podopiecznych w szpitalu no niestety z racji że jest tu blisko muszę jechać ją nakarmić bo wiecie jak to w szpitalu dadzą obiady radź sobie na szczęście wszystko już jest w porządku jutro już między 9:00 a 10:00 wraca do domu mam nadzieję że wszystko wróci na swoje tory pozdrawiam niech ta niedziela już minie wolę powszednie dni.