Powitajki przy kawie 80

25 lutego 2026 06:22 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry z domu.Byłam wczoraj przed 21 ą. Trochę poleniuchuję a potem biorę się za resztę.Miłego dnia Opiekunkowo.
25 lutego 2026 07:21 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
25 lutego 2026 07:31 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,przy kawce i świergoleniu ptaków za oknem. Niebo jeszcze "zadymione",czekam na obiecane przez meteorologów słońce . Maluda odpoczywaj,niedawno byłaś w domu,nie masz więc wiele do roboty. Śledź oferty,dzwoń,szukaj ,przebieraj jak w ulęgałkach,bo ofert jest naprawdę dużo.
Zycze wszystkim pogodnego,spokojnego dnia
25 lutego 2026 08:21 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  w środę. Środa minie tydzień zginie.  Teraz plus 7 i za oknem mleko ale słońce ☀️ już się wylania. Dzień już o 3 godziny dluzszy.
Za oknem świergot ptakow. 🐦🐦‍⬛
Mam nadzieję na w końcu ładny dzień bo od piątku non stop padało.
My już po śniadaniu . Dziś pflege kąpie seniorkę. Ja muszę ogarnąć trochę jej piętro i potem zrobić pranie. 
Na pauzie wyruszę na sklepy popatrzeć co nowego jest. 
Dobrego dnia opiekunowo. 

25 lutego 2026 11:15 / 2 osobom podoba się ten post
I u mnie już słońce wyszło 🌞. Tylko małe,białe obłoki na błękitnym niebie i cieplutko,u nas w cieniu termometr pokazuje 13 st! A ma być coraz cieplej. Na trawnikach już wiosna,kolorowo się robi na zielonej trawie
25 lutego 2026 12:46 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim w południe. Na dworze jest słoneczko ale za to w domu od wczoraj mamy zimno bo nawalił piec gazowy dobrze że mam dwie kołdty w pokoju bo zmarzłabym w nocy.W dzień wiadomo że człowiek się rusza to jest ciepło ale teraz w przerwie wrszłam pod kołdrę bo mieszkanie jest wyziąbione  brrrry.Spokojnego dnia wszystkim a ja się kimnę
26 lutego 2026 06:54 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobrek opiekunowo miłego i spokojnego dnia wszystkim 
26 lutego 2026 07:14 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
26 lutego 2026 07:20 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo wszystkim 
Niech czwartek będzie pogodny i spokojny,bez zawirowań i stresu.
26 lutego 2026 08:13 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Słońce ☀️ już wysoko operuje ale narazie minus 1. My po śniadaniu. Pflege przyjdzie do toalety. Teraz wiadomości i oddech przy otwartym oknie. 
Na dziś większych planów nie mam jedynie obiad kilka rzeczy do prasowania a w przerwie idę do DM. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
26 lutego 2026 08:39 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w czwartek dziś trochę wcześniej mi się udało przywitać:
26 lutego 2026 09:21 / 3 osobom podoba się ten post
No i musiałam szybko kończyć bo obowiązki wzywały. Przyszła pflege do mycia pdp. My już po śniadaniu i teraz myślę o obiedzie.Słoneczko już ładnie świeci ale jest chłodnawo.Widać że już wiosenka pomału się zbliża. Ogrzewanie już naprawili więc mamy ciepło od wczoraj wieczora Wszystkim życzę spokojnego dzionka i dużo radości.