:aniolki: Trzymaj się. Czuł , że kończysz pracę może?
Przy Tobie czy było już po jak poszłaś?
:aniolki: Trzymaj się. Czuł , że kończysz pracę może?
Przy Tobie czy było już po jak poszłaś?
Senior odszedł.
Umarł w nocy.Gdy przyszłam rano był już zimny.
Umarł w nocy.Gdy przyszłam rano był już zimny.
Dzień dobry. :chaplin: Ja już na nogach i ogarniam resztę w pokoju opiekunek. Muszę dopakować kilka rzeczy i nastawić pranie.
Zmiany jeszcze nie ma ale ona wsiadła do busa więc myślę że dojedzie. Ma być koło 7-8. Ja jadę 11.15.
Niedługo do Was znów dołączę.
Dobrego dnia opiekunowo. 
Dzień dobry,dzień dobry. Kreska na termometrze,powoli,ale jednak idzie w górę . Zapowiada się ładny,długi weekend,energia też rośnie . Dzisiaj tylko małe zakupy,jutro wyjazdowo gdzieś ,może Giżycko,może Węgorzewo,z przyjaciółką a od soboty do rodziny na siostry urodziny. Dalej siedzę w szafie. Tak być nie może ,koniec z zakupami . Myślę że nie tylko ja mam wszystkiego po prostu za dużo . Po co komu 34!!! pary spodni(tych,w które wchodzę ):zaskoczenie1:,kilkadziesiąt bluzek i bluzeczek? 7 kostiumów kąpielowych ,które znalazłam w szufladach,nosiłam z nich dwa a jeszcze ostatnio kolejne dwa kupiłam ,bo zapomniałam że mam? . Cóż ,głupota nie zna granic,na szczęście nigdy nie jest za późno ,żeby pójść po rozum do głowy . Szkoda że polikwidowano kontenery na ubrania,teraz trzeba je wywozić i to dość daleko ode mnie:-(. Muszę koleżankę z MOPSu zapytać,czy oni nie potrzebują czegoś dla swoich podopiecznych. Wiele naprawdę dobrych i ładnych ciuchów ,które szkoda ot tak do śmieci wyrzucić . Robię ostrą selekcję. To,czego nie założyłam chociaż raz w ubiegłe lato,do wora i rozpytać,czy ktoś czegoś nie potrzebuje. Aż się boję do butów zaglądać ,tam też się dzieje,głupota kipi z każdej szafy i szuflady. Przyznajcie się bez bicia,wiele z Was też pewnie tak ma. Dobra,w każdym wieku można zmądrzeć i ja postanawiam być mądrzejsza ,przynajmniej w kwestii ciuchowych zakupów :oczko:
Maluda,trzymaj się ,dwa razy dane mi było być przy podopiecznych,które odeszły do lepszego świata. Wiem,jakie to trudne.
Wszystkim życzę dobrego,spokojnego dnia :angel3: