Uwaga na oszusta w HOMBURG-ERBACH

23 listopada 2015 15:50 / 4 osobom podoba się ten post
kotka

Nie pytaj, ile razy jestem na forum mleczko1 pranie ma.

Raczej mleczko pranie zaczyna i nie potrafi dokonczyc 
23 listopada 2015 15:58 / 5 osobom podoba się ten post
moncherie

Zacytuje tylko po to, zeby w maglu nie zaginelo:-) I jak trzeba bedzie to bede cytowac w nieskonczonosc:-)

A ja napisze na temat tego posrednika, ze sa tu jego wpisy na forum bardzo niegrzeczne w stosunku do kobiet. I jezeli faktycznie ktoras z forum z nim wspolprace zaczela i zostala oszukana to mi nawet jej nie zal. Przykro mi Co innego jak ktos sie dal nabrac bo nie czytal jego wpisow? 
23 listopada 2015 16:03 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

No tak...niewazne czy mowia dobrze czy zle. Wazne, ze nazwisko dobrze wymawiaja:-) 

Masz w tym interes? bo mnie to lotto. Oszustów powinno się eliminować na pniu. Już o tym pisałam. Nie trzeba przypominać tylko trzeba zapomnieć o kimś, kto tak postepuje. Przeciez nie mamy innej mozliwosci żeby wyeliminować oszustów.

Oszukana opiekunka powinna isc na policje a nie wpisy umieszczac bez zadnych konsekwencji dla oszusta. Gdyby andrea nie wkleiła linka to bym nawet nie zaglądała. Bo po co ?
23 listopada 2015 16:44 / 13 osobom podoba się ten post
moncherie

Zacytuje tylko po to, zeby w maglu nie zaginelo:-) I jak trzeba bedzie to bede cytowac w nieskonczonosc:-)

Popieram Ciebie Moncherie.
Dziadostwo nie kuma niczego. Taki wstręciuch za jakis czas znowu sie pojawi i będzie szukał naiwnych.
Do dobrego łatwo sie przyzwyczaić. A nie zawsze starczy. To słabszych, bezsilnych ogołocić.
Pamiętam zachwyt nad fotkami z wakacji. Pan się lansował niczym gwiazdor filmowy. Niby że i przystojny i obrotny i życie bogate.
A tu za moment, że o własnych dzieciach nie pamięta.
.W normalnym środowisku już by było po facecie. Nie byłoby miejsca dla takiego osobnika. A tutaj jego przyjaciółki bohatera z niego uczynić chciały. Nie udało się, bo dziewczyny wnioski same wyciągać potrafią i łajdactwo nazwać łajdactwem też potrafią.
Koniecznie przypominać należy.  

23 listopada 2015 17:00 / 2 osobom podoba się ten post
He he no ja w każdym razie do fanek Roberta na pewno nie należałam
23 listopada 2015 17:04 / 4 osobom podoba się ten post
Marta

He he no ja w każdym razie do fanek Roberta na pewno nie należałam:lol3:

Do fanek też nie należałam , ale musi we mnie się podkochiwał , bo mnie często " ruszał " .....No ! a jak by to brzmiało po staropolsku to " ruszał " ? ,,,,i wszystko jasne
23 listopada 2015 17:06 / 1 osobie podoba się ten post
Tak,ale pamiętam że pisał,ooo ciebie to na pewno bym nie zatrudnił!
Miałaś szczęście Basiu,bez dwóch zdań
23 listopada 2015 17:09 / 7 osobom podoba się ten post
mleczko1

Masz w tym interes? bo mnie to lotto. Oszustów powinno się eliminować na pniu. Już o tym pisałam. Nie trzeba przypominać tylko trzeba zapomnieć o kimś, kto tak postepuje. Przeciez nie mamy innej mozliwosci żeby wyeliminować oszustów.

Oszukana opiekunka powinna isc na policje a nie wpisy umieszczac bez zadnych konsekwencji dla oszusta. Gdyby andrea nie wkleiła linka to bym nawet nie zaglądała. Bo po co ?

Mam, ale przeciez nie bede Ci o moich wszystkich interesach opowiadacI mam tez nadzieje, ze oszukana czy tez oszukane pojda na policje. Zarowno polska jak i niemiecka.
23 listopada 2015 17:58 / 18 osobom podoba się ten post
Nie będę cytowała , ale Andreyka popieram Cię w 100% ! Trzeba pisać , ostrzegać , bo samo to , że zniknął z pola widzenia ( zdjęcie ) i zostawił na widoku " kobietę swojego życia " to już świadczy o tym , że ma coś za skórą . Tylko szkoda ( albo i nie ? ) tej jego kobiety , bo jak się sprawy rypną będzie miała przechlapane . Jak wcześniej pisałam , kiedyś dla " jaj " zadzwoniłam do niego pod numer tel. , który miał w swoim profilu . Bożeńciu ! jak mnie maglował : skąd mam numer ? ano od koleżanki ; jak się nazywa ? na poczekaniu palnęłam " Grażyna " ; on na to , że nie zna żadnej Grażyny ; ....i tam takie inne ....ale glos miał bardzo przekonywujący , miły , że gdybym nie wiedziała kto on jest a szukałabym pracy to bym się pewnie nabrała ! Chciał koniecznie mojego meila , ale powiedziałam , że nie mam komputera , że do tyłu jestem z takimi wynalazkami .Był bardzo podejrzliwy , odmłodziłam się o równą dychę i spytałam , czy aby za stara nie jestem ? odpowiedział , że nie , skąd , że to bardzo dobry wiek dla opiekunki .....a ja tak chciałam usłyszeć , żem za stara jest , że próchno albo " cóś na podób " a tu dupa ! tak pięknie mi opisywał warunki pracy i płacy , ile wolnego bym miała , że nic tylko było brać i się nie oglądać a tu guzik a może dzięki mnie człowieczyna mógłby pojechac na wakacje do Hiszpanii ? a może jeszcze ładniejszy i droższy " pierzcianek " kupić ? Oj ! chyba serce mi się w kamień zamienia powolutku ....
23 listopada 2015 18:58 / 3 osobom podoba się ten post
IGGA

Popieram Ciebie Moncherie.
Dziadostwo nie kuma niczego. Taki wstręciuch za jakis czas znowu sie pojawi i będzie szukał naiwnych.
Do dobrego łatwo sie przyzwyczaić. A nie zawsze starczy. To słabszych, bezsilnych ogołocić.
Pamiętam zachwyt nad fotkami z wakacji. Pan się lansował niczym gwiazdor filmowy. Niby że i przystojny i obrotny i życie bogate.
A tu za moment, że o własnych dzieciach nie pamięta.
.W normalnym środowisku już by było po facecie. Nie byłoby miejsca dla takiego osobnika. A tutaj jego przyjaciółki bohatera z niego uczynić chciały. Nie udało się, bo dziewczyny wnioski same wyciągać potrafią i łajdactwo nazwać łajdactwem też potrafią.
Koniecznie przypominać należy.  

Normalka zawsze pisalaś ze Polki opiekunki to dziadostwo. Trzymaj tak dalej
23 listopada 2015 19:42 / 10 osobom podoba się ten post
mleczko1

Normalka zawsze pisalaś ze Polki opiekunki to dziadostwo. Trzymaj tak dalej

Zapytam mleczko ciebie wprost. Czy ty Anno jestes lesbijką? Czy ty sie we mnie zakochałaś? Tylko takie przychodzi wytłumaczenie. Aniu daj sobie spokój, mnie nie interesują kobiety.mnie nie interesuja jakiekolwiek relacje z tobą.  Juz kiedys zaproponowałam abyś zamiast klepać bezmyślnie w klawiature, wkleiła mój wpis, w którym komukolwiek ubliżyłam. Nie zrobiłaś tego. A umiesz wklejać. Powinnas sie juz w tym momencie mnie bać.

Okropnym dziadostwem jest proponowanie którejkolwiek z nas pomocy tylko że nie bezinteresownie. Zaczyna sie od podaj mi swojego meila, potem sprawdza czy to dobry meil, potem obgaduje się koleżanki z forum, pokazuje sie zdjęcia swojego ogrodu. potem pomaga rozwiązac problem, bo ma doświadczenie, a potem proponuje pomoc przy poszukaniu nowego miejsca pracy. I nawet się nie krepuje, mówi szczerze ile dla niej. Może dziewczyny znacie podobne schematy działania? Ja poznałam. Też umiem wklejać.Miłego wieczoru.
23 listopada 2015 19:52 / 5 osobom podoba się ten post
To Mleczko też jest pośrednikiem? Ale jaja
23 listopada 2015 20:03 / 5 osobom podoba się ten post
Marta

To Mleczko też jest pośrednikiem? Ale jaja:lol3:

Tak i baletnicą w balecie litewskim i kucharka na okrecie gdzie przystojniak jest kapitanem i byłam też greenandy swego czasu to sa dopiero jaja , jak myślisz
23 listopada 2015 20:17 / 1 osobie podoba się ten post
IGGA

Zapytam mleczko ciebie wprost. Czy ty Anno jestes lesbijką? Czy ty sie we mnie zakochałaś? Tylko takie przychodzi wytłumaczenie. Aniu daj sobie spokój, mnie nie interesują kobiety.mnie nie interesuja jakiekolwiek relacje z tobą.  Juz kiedys zaproponowałam abyś zamiast klepać bezmyślnie w klawiature, wkleiła mój wpis, w którym komukolwiek ubliżyłam. Nie zrobiłaś tego. A umiesz wklejać. Powinnas sie juz w tym momencie mnie bać.

Okropnym dziadostwem jest proponowanie którejkolwiek z nas pomocy tylko że nie bezinteresownie. Zaczyna sie od podaj mi swojego meila, potem sprawdza czy to dobry meil, potem obgaduje się koleżanki z forum, pokazuje sie zdjęcia swojego ogrodu. potem pomaga rozwiązac problem, bo ma doświadczenie, a potem proponuje pomoc przy poszukaniu nowego miejsca pracy. I nawet się nie krepuje, mówi szczerze ile dla niej. Może dziewczyny znacie podobne schematy działania? Ja poznałam. Też umiem wklejać.Miłego wieczoru.

Igga nie wiem co jest, było, miedzy Tobą a Mleczko, nie mam na myśli, jakiś niedwuznacznych sytuacji(bardziej mam na myśli inne spojrzenie na zycie..). Mi też Anka zaproponowała pomoc,BEZINTERESOWNIE! i z niej skorzystałam, a że może czasami "bada, maca"?, ja też ją "sprawdzałam", w tym czasie było wiele "pomocnych koleżanek", też sie bałam. A, gdy upewniłam sie,że ta to jest ta( wiem, głupio to może brzmi, ale czytałam jej wcześniejsze posty i ..wyrobiłam sobie zdanie o niej, pozytywne! i... sie nie zawiodłam!) Wiec, Igga, prosze Cie, nie pisz, skoro sama tego nie sprawdziłaś i nie masz wiarygodnych informacji. Pozdrawiam
23 listopada 2015 20:23 / 6 osobom podoba się ten post
Jeszcze uzupełnię swoj wpis. Zawsze uwżałam ,że lepiej zmienniczke miec z forum jak z "łapanki". Nie zawiodłam sie nigdy a kilka ich było i są na forum. Po kilku latach pisania wiem kto czym pachnie. Teraz tez będę potrzebowała kogos kto będzie się ze mna wymieniał od przyszłego roku tak od lutego. I na 100%  będę prosiła kogos z forum.

Sa opiekunki ktorym ufam . I sa kłamczuchy, kretaczki z ktorymi nawet nie mam ochoty wymienic sie wpisem i im dedykuje ten rysunek . Nie mojego autorstwa jestem kulturalną osoba.