Nie pytaj, ile razy jestem na forum mleczko1 pranie ma.

Nie pytaj, ile razy jestem na forum mleczko1 pranie ma.
Zacytuje tylko po to, zeby w maglu nie zaginelo:-) I jak trzeba bedzie to bede cytowac w nieskonczonosc:-)
No tak...niewazne czy mowia dobrze czy zle. Wazne, ze nazwisko dobrze wymawiaja:-)
Zacytuje tylko po to, zeby w maglu nie zaginelo:-) I jak trzeba bedzie to bede cytowac w nieskonczonosc:-)
He he no ja w każdym razie do fanek Roberta na pewno nie należałam:lol3:
Masz w tym interes? bo mnie to lotto. Oszustów powinno się eliminować na pniu. Już o tym pisałam. Nie trzeba przypominać tylko trzeba zapomnieć o kimś, kto tak postepuje. Przeciez nie mamy innej mozliwosci żeby wyeliminować oszustów.
Oszukana opiekunka powinna isc na policje a nie wpisy umieszczac bez zadnych konsekwencji dla oszusta. Gdyby andrea nie wkleiła linka to bym nawet nie zaglądała. Bo po co ?
Popieram Ciebie Moncherie.
Dziadostwo nie kuma niczego. Taki wstręciuch za jakis czas znowu sie pojawi i będzie szukał naiwnych.
Do dobrego łatwo sie przyzwyczaić. A nie zawsze starczy. To słabszych, bezsilnych ogołocić.
Pamiętam zachwyt nad fotkami z wakacji. Pan się lansował niczym gwiazdor filmowy. Niby że i przystojny i obrotny i życie bogate.
A tu za moment, że o własnych dzieciach nie pamięta.
.W normalnym środowisku już by było po facecie. Nie byłoby miejsca dla takiego osobnika. A tutaj jego przyjaciółki bohatera z niego uczynić chciały. Nie udało się, bo dziewczyny wnioski same wyciągać potrafią i łajdactwo nazwać łajdactwem też potrafią.
Koniecznie przypominać należy.
Normalka zawsze pisalaś ze Polki opiekunki to dziadostwo. Trzymaj tak dalej
To Mleczko też jest pośrednikiem? Ale jaja:lol3:
Zapytam mleczko ciebie wprost. Czy ty Anno jestes lesbijką? Czy ty sie we mnie zakochałaś? Tylko takie przychodzi wytłumaczenie. Aniu daj sobie spokój, mnie nie interesują kobiety.mnie nie interesuja jakiekolwiek relacje z tobą. Juz kiedys zaproponowałam abyś zamiast klepać bezmyślnie w klawiature, wkleiła mój wpis, w którym komukolwiek ubliżyłam. Nie zrobiłaś tego. A umiesz wklejać. Powinnas sie juz w tym momencie mnie bać.
Okropnym dziadostwem jest proponowanie którejkolwiek z nas pomocy tylko że nie bezinteresownie. Zaczyna sie od podaj mi swojego meila, potem sprawdza czy to dobry meil, potem obgaduje się koleżanki z forum, pokazuje sie zdjęcia swojego ogrodu. potem pomaga rozwiązac problem, bo ma doświadczenie, a potem proponuje pomoc przy poszukaniu nowego miejsca pracy. I nawet się nie krepuje, mówi szczerze ile dla niej. Może dziewczyny znacie podobne schematy działania? Ja poznałam. Też umiem wklejać.Miłego wieczoru.