Łódzkie

24 lutego 2015 12:27
balutka

No co tam "Robaszki"?Pora wstawać i się przywitać.No to się z Wami witam.

Witaj ale z ciebie ranny ptaszek.
24 lutego 2015 12:41
brydzia

Witaj ale z ciebie ranny ptaszek.

Taka praca.Jakbym nie musiała tak wcześnie wstawać to witałabym się z Wami znacznie póżniej.Ale już niedużo mi zostało. 
25 lutego 2015 06:49 / 2 osobom podoba się ten post
Witajcie Łodzianki i Krajanki.Widzę,że jestem znowu pierwsza.No ale nic to.Wszystkim śpiochom i ciężko pracującym życzę wspaniałych snów i lekkiej pracy.Ciekawe czy Basiula będzie następna?
25 lutego 2015 06:54 / 2 osobom podoba się ten post
balutka

Witajcie Łodzianki i Krajanki.Widzę,że jestem znowu pierwsza.No ale nic to.Wszystkim śpiochom i ciężko pracującym życzę wspaniałych snów i lekkiej pracy.Ciekawe czy Basiula będzie następna?

Ciiiiiiii !.....widziałam za krzakami " magdzie " , myślałam , że wypoczęta wyszuka dla nas " łódzkiego " , ale gdzie tam ! wypoczęta , ale i rozleniwiona jest - nygus jeden !.....Dobrze , że Ty Balutko nie nawalasz .......Dzień dobry mieszkańcy regionu łódzkiego , miłego dnia )))))))
25 lutego 2015 07:13 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ciiiiiiii !.....widziałam za krzakami " magdzie " , myślałam , że wypoczęta wyszuka dla nas " łódzkiego " , ale gdzie tam ! wypoczęta , ale i rozleniwiona jest - nygus jeden !.....Dobrze , że Ty Balutko nie nawalasz .......Dzień dobry mieszkańcy regionu łódzkiego , miłego dnia :-))))))))

Witam urocze (?) panie hihihihaha
No choc raz sie przyznala,ze lenistwem pachnie 
Milego dnia kobitki 
25 lutego 2015 11:09
Witam w ten słoneczny dzień.Miłej środy życzę :)
25 lutego 2015 12:59 / 1 osobie podoba się ten post
monia2077

Witam w ten słoneczny dzień.Miłej środy życzę :)

Ja siedzę jeszcze w Łódzkim i nie jest słonecznie:(, choć na szczęście pogoda już wczesnowiosenna:):):)
Miłej środy wszystkim:):)
26 lutego 2015 07:10 / 2 osobom podoba się ten post
Basiu ty moja Staruszko już nie musisz się fatygować.Odpoczywaj sobie jeszcze biedna Ty moja Babuniu.Witam wszystkich z Łodzi i nie Łodzi.
26 lutego 2015 08:24 / 1 osobie podoba się ten post
Wszedzie biegaja a tu nie zagladaja do swioch tak ciezko sie przywitac ,choc dobre kolezanki juz wygrzebaly to co mialy wygrzebac
Milego czwartku
26 lutego 2015 09:40 / 1 osobie podoba się ten post
Witam wszystkie łodzianki i okolice.U mnie dziś pochmurno ale można wyjść na spacer mam nadzieję że tylko padało nie będzie :)
26 lutego 2015 12:29 / 1 osobie podoba się ten post
monia2077

Witam wszystkie łodzianki i okolice.U mnie dziś pochmurno ale można wyjść na spacer mam nadzieję że tylko padało nie będzie :)

U mnie mży:( Ale za 3 dni już w Dojczlandii będę, a tam może więcej słońca złapię.
26 lutego 2015 12:32
slonecznie

U mnie mży:( Ale za 3 dni już w Dojczlandii będę, a tam może więcej słońca złapię.

Czekam na relację z tej wyprawy, jestem ciekawa, jak twoje wyobrażenia skonfrontują sie z rzeczywistością.:)
Obiecałaś pisac bloga, czekamy. :))))

26 lutego 2015 12:36 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Czekam na relację z tej wyprawy, jestem ciekawa, jak twoje wyobrażenia skonfrontują sie z rzeczywistością.:)
Obiecałaś pisac bloga, czekamy. :))))

Za bloga wezmę się dziś wieczorem. Jeśli zamilknę teraz lub w DE na jakiś czas to znaczy, ze netu ni mo. A to mnie przeraża, bo bez netu jak bez ręki. No i jak tu bez ręki funkcjonować??
27 lutego 2015 06:57 / 2 osobom podoba się ten post
Dałam nura i znalazłam "łódzkie"co by starsi się nie fatygowali hihihi.Witam Krajanki i miłego dzionka życzę.
27 lutego 2015 07:24 / 1 osobie podoba się ten post
balutka

Dałam nura i znalazłam "łódzkie"co by starsi się nie fatygowali hihihi.Witam Krajanki i miłego dzionka życzę.

Dobra osobka z Ciebie ,ale za te Starsze to chyba tak plazem Ci nie ujdzie,jak sie ktora doczyta  
Milego dnia sloneczka