Łódzkie

27 lutego 2015 09:24 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Dobra osobka z Ciebie ,ale za te Starsze to chyba tak plazem Ci nie ujdzie,jak sie ktora doczyta:-) :-) :-) :-) 
Milego dnia sloneczka :-) :-) :-) 

Udam , żem liter zapomniała i nie przeczytałam Balutki !......Dzień dobry regionie )))))))
27 lutego 2015 10:09 / 3 osobom podoba się ten post
Siedziałam cicho i czekałam jaki będzie odzew.Pisząc 'Starsze"miałam na myśli staż w Opiekunkowie bo przecież my wszystkie ciągle mamy po 18 lat nieprawdaż?!!Hahaha
28 lutego 2015 07:10 / 1 osobie podoba się ten post
Hallo!!!!!Czy jest tu oprócz mnie jeszcze ktoś?Czy wszyscy mają wolną sobotę?Tak więc życzę spokojnego dnia tym co w pracy a tym co leniuchują miłego lenistwa.
28 lutego 2015 10:30 / 1 osobie podoba się ten post
Jestem ale zawsze na końcu dzisiaj troche porządki robiłam bo mój net zaczyna spowalniać więc w każdym momencie moge go już nie mieć a nie opłaca mi się ładować bo niedługo do domku jadę.Pozdrawiam wszystkich i życzę słonecznej i spokojnej soboty :)
28 lutego 2015 11:08 / 1 osobie podoba się ten post
Witam Łodzianki i sympatyków miasta i regionu również :)
Pozdrawiam serdecznie :)

Pałac Izraela Poznańskiego, róg Ogrodowej i Zachodniej :) Prawda, że piękny?
28 lutego 2015 12:34 / 1 osobie podoba się ten post
Również witam wszystkich w ten ostatni dzień lutego i życze miłego popołudnia.
01 marca 2015 07:23 / 2 osobom podoba się ten post
Witam w pierwszy dzień marca.Sprawdza się powiedzenie"W marcu jak w garncu".Właśnie u mnie tak teraz jest.Mimo złej pogody życzę słońca przez cały dzień i nie tylko.
01 marca 2015 07:38 / 2 osobom podoba się ten post
Dobrze , że Balutka nie nawala i wygrzebuje z czeluści nasze łódzkie - dzień dobry niech dla wszystkich będzie ! a co tam dobry , niech będzie super dzień ! )))))))
01 marca 2015 09:46 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dobrze , że Balutka nie nawala i wygrzebuje z czeluści nasze łódzkie - dzień dobry niech dla wszystkich będzie ! a co tam dobry , niech będzie super dzień ! :-))))))))

Ha!Tym razem nie musiałam się zbytnio wysilać."Łodzkie" było już,już na "wylocie" ale w porę zdążyłam.No i jest.
01 marca 2015 10:12 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry, u mnie wiosna sie skończyła chwilowo. Pada deszcz, a zapowiadają od jutra również opady sniegu z deszczem. Przysłowa nie kłamią, jak w garncu marzec się prezentuje :)))))))))
Kolejna perełka na mapie Łodzi - Akademia Muzyczna 1 maja/Gdańska Pozdrawiam koleżanki :)
01 marca 2015 12:51 / 2 osobom podoba się ten post
Witam i pozdrawiam łodzianki i reszte kraju życząc miłej i spokojnej niedzieli.
02 marca 2015 07:06 / 1 osobie podoba się ten post
Łodzianki nie ociagac sie ,milego dnia
02 marca 2015 07:12 / 1 osobie podoba się ten post
No nareszcie ktoś inny "odkopał łódzkie".Dzięki Magdzie,że chociaż Ty jesteś na posterunku.Również witam się z Wami.
02 marca 2015 11:26 / 1 osobie podoba się ten post
Witam i pozdrawiam jeszcze mój net chodzi więc puki co to będę tu zaglądać.Miłego dnia życzę:)
03 marca 2015 08:18 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry :)