Łódzkie

05 marca 2015 06:43 / 2 osobom podoba się ten post
Witam Łodzianki i Krajanki.Wczoraj nikt się nie pokwapił do "odkopania łódzkiego"więc ja robię to za nas.Miłego dzionka życzę.
05 marca 2015 13:15 / 1 osobie podoba się ten post
balutka

Witam Łodzianki i Krajanki.Wczoraj nikt się nie pokwapił do "odkopania łódzkiego"więc ja robię to za nas.Miłego dzionka życzę.

Dobrze że jestes bo by łódzkie zginęło,
06 marca 2015 07:01 / 2 osobom podoba się ten post
Zrobie dobry uczynek i za Arabrab tez ,nie dosc ze bez neta biedulka jeszcze tydzien bo do domu jedzie,to jej Pusia jednak wyladowala w szpitalu- wyrazila taka wole.Choc troche Arabrab odpocznie nalezy jej sie po tej tyrce.Milego dnia
06 marca 2015 07:05 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Zrobie dobry uczynek :-) i za Arabrab tez ,nie dosc ze bez neta biedulka jeszcze tydzien bo do domu jedzie,to jej Pusia jednak wyladowala w szpitalu- wyrazila taka wole.Choc troche Arabrab odpocznie nalezy jej sie po tej tyrce.Milego dnia :-) :-)

Magdziu, pozdrowienie dla Arabrab, nie zapomnij hii
Ciebie też pozdrawiam cieplutko.
06 marca 2015 07:06 / 1 osobie podoba się ten post
Witam cieplutko wszystkich.Magdzie przekaż proszę pozdrowienia dla Arabasi i niech odpoczywa nabierając sił.
06 marca 2015 07:08 / 3 osobom podoba się ten post
Uczynie to,dziekuje i za nia tez ,chociaz sama Wam pewnie podziekuje
07 marca 2015 07:14 / 2 osobom podoba się ten post
Haaalloo!!Czy ktoś tu oprócz mnie jest?Witam śpiącą Łódz i okolice.Miłego dnia
07 marca 2015 08:27
Dzień dobry, witam serdecznie i usmiech zostawiam :)
07 marca 2015 09:02 / 2 osobom podoba się ten post
lubelskie wita łódzkie
09 marca 2015 10:19 / 1 osobie podoba się ten post
Witam Łodzianki i Krajanki.Muszę to "łódzkie"ocalić od zapomnienia.
11 marca 2015 07:06 / 3 osobom podoba się ten post
No to znowu ja.Witam Was wiosennie i miłego dzionka życzę.
11 marca 2015 07:24
balutka

Witam Łodzianki i Krajanki.Muszę to "łódzkie"ocalić od zapomnienia.

Dzieki kochana , ze nie zapomnialas skad pochodzimy !.... Dzien dobry regionie lodzki )))))
11 marca 2015 12:23 / 2 osobom podoba się ten post
Dla dobrego zwiedzania Łódż najlepsza jest z rana.
12 marca 2015 07:35 / 3 osobom podoba się ten post
Witacie Lodzianki , milego dnia )))
12 marca 2015 08:22 / 3 osobom podoba się ten post
Cześć dziewczyny, witam region i nie tylko , wróciłam już ze spaceru z Elvisem oblecieliśmy rynek i część Gdańskiej , pogoda na razie spacerowa , ale potem ma padać. Wczoraj miałam '' dzień matki'' ,   i moja najstarsza zabrała mnie do Term Uniejowskich, 2 godziny w solance zrobiły swoje , wyzbyłam się kompleksów , bo do południa pływają przeważnie wieloryby i Termy zmieniają się w ''oceanarium'' Fajnie było i polecam wszystkim, już zaczynam tęsknić za wyjazdem , wiem że brzmi to jak bełkot chorego , ale jak mam bezproduktywnie siedzieć i zjadać własny ogon to robię się niecierpliwa. Czekam na konkrety ze strony firmy i jeżeli nie dostanę lepszej propozycji to pewnie z nimi wyjadę. Finansowo nie jest żle , a reszta wyjdzie w praniu , jak sprawdzę opiszę w opiniach. Pozdrawiam gorąco i niech Wam czas szybko płynie.