Łódzkie

08 kwietnia 2015 07:33 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

No leniwe istoty :-) Dzis jest u mnie Dzien Dobroci wiec Wam ulatwilam czarna robote:-) :-)
Żal d.. mi sciska ,ale coz mam poczac :-) :-)
Milego dnia i Tym co " grzeja" sie w domu tez :-) :-) :-) :-)

Dziękuję ......Ty moja mróweczko .....miłego dnia 
10 kwietnia 2015 07:11 / 2 osobom podoba się ten post
Hej !! Je tu ktos?, pewnie ze je,tylko od tego obzarstwa leniwe sa ,oj Łodzianki,Łodzianki a za takie pracowite sie maja
Milego piatku
10 kwietnia 2015 07:54 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Hej !! Je tu ktos?, pewnie ze je,tylko od tego obzarstwa leniwe sa :-) :-) ,oj Łodzianki,Łodzianki a za takie pracowite sie maja:-) :-)
Milego piatku:-) :-)

Są , są , tylko czekają , żeby ktos topik wygrzebał .....milego dnia ))
10 kwietnia 2015 08:17 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Są , są , tylko czekają , żeby ktos topik wygrzebał :-).....milego dnia :-)))

Czekały,czekały i się doczekały!Miłego dzionka wszystkim Łodziankom i Okolicznym życzę.
10 kwietnia 2015 12:48 / 2 osobom podoba się ten post
Żegnam się z Wami łodzianki ale tylko na 4tygodnie trzymajcie się i nie dajcie się papapa.
13 kwietnia 2015 20:06
Witam serdecznie, nie wiem, czy piszę w odpowiednim miejscu, ponieważ rzadko wypowiadam się na forach. Szukam koleżanki zmienniczki na dwa miesiące u babci, chorej na Alzheimera pod Frankfurtem, warunki bardzo dobre. Wyjazd przez firmę. Pozdrawiam serdecznie i proszę o kontakt osobę zainteresowaną. skype: jestemsoba27
24 kwietnia 2015 07:48 / 3 osobom podoba się ten post
Z tego co widzę nikt nie dba o nasze "łódzkie".Co się z Wami Łodzianki i Krajanki dzieje?Czyżby to był leń?Witam wszystkich i pozdrawiam:)
24 kwietnia 2015 07:54 / 2 osobom podoba się ten post
balutka

Z tego co widzę nikt nie dba o nasze "łódzkie".Co się z Wami Łodzianki i Krajanki dzieje?Czyżby to był leń?Witam wszystkich i pozdrawiam:)

Bóg mi świadkiem , że napisałam posta , ale wtrącił się jakiś " przewrotowiec " i mi wcięło !!!!!.....Miłego dnia ....:))))))).......a ! nikt się nie wtrącił ! sama se zle pstryknęłam )))))
27 kwietnia 2015 06:51 / 1 osobie podoba się ten post
Łeeee uuuu,feeeee cos Tu pachnie nieladnie czuc na dystans,aj aj !!! LENISTWO to sie nazywa
Milego dnia dziewczynki
27 kwietnia 2015 06:54 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Łeeee uuuu,feeeee cos Tu pachnie nieladnie:-) :-) czuc na dystans,aj aj !!! LENISTWO to sie nazywa:-)
Milego dnia dziewczynki:-) :-)

A tam ! od razu lenistwo ? chciałyśmy tylko sprawdzić , czy z wprawy wyszukiwania topików nie wyszłaś . Miłego dnia )))))
27 kwietnia 2015 07:00 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A tam ! od razu lenistwo ? chciałyśmy tylko sprawdzić , czy z wprawy wyszukiwania topików nie wyszłaś . Miłego dnia :-))))))

No popatrz jakue to mundre @@@@( Y)!!!
27 kwietnia 2015 18:51 / 1 osobie podoba się ten post
Dobry wieczór łodzianki, krajanki :)
Lenistwo świadczy o inteligencji ;) Inni robią za nas :)
A te niespracowane, to leżą i pachną ;) Pachną dobrymi perfumami, zarabiają wszak ;)
Pozdrawia wygodna, albo leniwa...?
29 kwietnia 2015 07:39
EEE
Milego dniai brak mi slow
29 kwietnia 2015 12:04 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

EEE:-) :-)
Milego dniai brak mi slow:-) :-)

Witam łodzianki i te zaprzyjaźnione :)))

O takiej dzikiej porze koleżanko wzdychająca, to coniektórzy na drugi boczek się obracają :)))

Poza tym cosik po łebkach  to powitanie było, bo i tak topik z odmętów forumowych wygrzebywać musiałam ;)
Miłego dnia  

30 kwietnia 2015 21:08
Ja się moge okreslić dopiero w czerwcu, powód podałam na poskarzyjkach. Pozdrawiam Łodzianki i sympatyków Łodzi :))))))))))