Łódzkie

15 czerwca 2015 19:26
balutka

Brydziu, niestety nie jestem rodowitą Łodzianką ale mieszkam w tym województwie.Ale to prawie to samo-no nie?

Ja też tylko mieszkam w łódzkim ale bliżej mam do Opola czy Wrocławia niz do Łodzi.
15 czerwca 2015 19:39 / 2 osobom podoba się ten post
brydzia

Ja też tylko mieszkam w łódzkim ale bliżej mam do Opola czy Wrocławia niz do Łodzi.

Podobno , tak mi się coś o uszy obiło , najładniejsze te Łodzianki zamiejscowe są co to tylko do województwa przynależą )))))).....Witajcie ziomalki )))))
16 czerwca 2015 07:13 / 1 osobie podoba się ten post
Ha!Złapałam "łódzkie" w ostatniej chwiliWitajcie wszyscy tutejsi i przybysze.Miłego wtorku.
17 czerwca 2015 07:05 / 1 osobie podoba się ten post
No macie mile panie,dawno mnie tu nie bylo ,kawe prosze z dobrym ciastem ,no ktora mnie ugosci??
Milego
17 czerwca 2015 07:15 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

No macie mile panie,dawno mnie tu nie bylo ,kawe prosze z dobrym ciastem ,no ktora mnie ugosci??
Milego:-) :-)

Dzień dobry ))).....kawa już się zaparza , ciasta nie mam , ale drożdżówki z rabarbarem i kruszonka , mogą być ? )))0
17 czerwca 2015 07:24 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Milego:-) :-)

Jak już u Arabasi skończysz to zapraszam do siebie Was obie.Kawusię wypijemy,ciasta pojemy i wreszcie się poznamy A tak wogóle to możecie wszyscy wpadać.Zrobimy niezłą imprezkę  

Witam Łodzianki i Krajanki.Pogodnego dnia życzę.
17 czerwca 2015 07:39 / 1 osobie podoba się ten post
balutka

Jak już u Arabasi skończysz to zapraszam do siebie Was obie.Kawusię wypijemy,ciasta pojemy i wreszcie się poznamy :yeah:A tak wogóle to możecie wszyscy wpadać.Zrobimy niezłą imprezkę :tanczy: 

Witam Łodzianki i Krajanki.Pogodnego dnia życzę.

U Arabrab juz skonczylam,byla szybka drozdzowka wlasnorecznie robiona ,dobra choc troche sucha ,musialam moczyc a kawie ,pedze do Ciebie zaparzaj kawke i kroj ciasto,tylko zeby suchotnik nie byl,bo lubie takie mokre  
17 czerwca 2015 10:06 / 2 osobom podoba się ten post
No Magdzie co z Tobą?Ile razy jeszcze będę świeżą kawę zaparzać?A co do ciasta to świeżo kupione w Lidlu i spokojna Twoja rozczochrana,zębów nie połamiesz.
19 czerwca 2015 06:46 / 1 osobie podoba się ten post
No i macie i Te Leniwe tez,nie wstyd !!! A niby takie ranne ptaszki
19 czerwca 2015 06:50 / 1 osobie podoba się ten post
balutka

No Magdzie co z Tobą?Ile razy jeszcze będę świeżą kawę zaparzać?:yo:A co do ciasta to świeżo kupione w Lidlu i spokojna Twoja rozczochrana,zębów nie połamiesz.:yeah:

Eee nie w Lidlu??? A tak by sama cos moze ukrecila?? Widac ze jedne leniwe a drugie wygodne 
Milego dnia kobitki,ale i tak Was lubie,no moze poza jednym wyjatkiem takiej jednej @@@  
19 czerwca 2015 06:59 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Eee nie w Lidlu??? A tak by sama cos moze ukrecila?? Widac ze jedne leniwe a drugie wygodne :prosze o cisze:
Milego dnia kobitki,ale i tak Was lubie,no moze poza jednym wyjatkiem takiej jednej @@@:-) :-) 

..i z wzajemnością - też Cię nienawidzę .......miłego dnia mróweczki .......
19 czerwca 2015 07:16 / 2 osobom podoba się ten post
No "żółwik" Łodzianki i Krajanki.Słoneczka życzę
20 czerwca 2015 20:51 / 2 osobom podoba się ten post
wpadłam podpisać liste łódzke
20 czerwca 2015 21:20 / 2 osobom podoba się ten post
brydzia

wpadłam podpisać liste łódzke:pisanie na forum:

To ja też się podpiszę : dobry wieczór Łodzianki )))))))  
20 czerwca 2015 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

To ja też się podpiszę : dobry wieczór Łodzianki :-))))))))  

czy dobry to sie okarze?