Brydziu, niestety nie jestem rodowitą Łodzianką ale mieszkam w tym województwie.Ale to prawie to samo-no nie?
Brydziu, niestety nie jestem rodowitą Łodzianką ale mieszkam w tym województwie.Ale to prawie to samo-no nie?
Ja też tylko mieszkam w łódzkim ale bliżej mam do Opola czy Wrocławia niz do Łodzi.
No macie mile panie,dawno mnie tu nie bylo ,kawe prosze z dobrym ciastem ,no ktora mnie ugosci??
Milego:-) :-)
No macie mile panie,dawno mnie tu nie bylo ,kawe prosze z dobrym ciastem ,no ktora mnie ugosci??
Milego:-) :-)
Jak już u Arabasi skończysz to zapraszam do siebie Was obie.Kawusię wypijemy,ciasta pojemy i wreszcie się poznamy :yeah:A tak wogóle to możecie wszyscy wpadać.Zrobimy niezłą imprezkę :tanczy:
Witam Łodzianki i Krajanki.Pogodnego dnia życzę.
No Magdzie co z Tobą?Ile razy jeszcze będę świeżą kawę zaparzać?:yo:A co do ciasta to świeżo kupione w Lidlu i spokojna Twoja rozczochrana,zębów nie połamiesz.:yeah:
Eee nie w Lidlu??? A tak by sama cos moze ukrecila?? Widac ze jedne leniwe a drugie wygodne :prosze o cisze:
Milego dnia kobitki,ale i tak Was lubie,no moze poza jednym wyjatkiem takiej jednej @@@:-) :-)
wpadłam podpisać liste łódzke:pisanie na forum:
To ja też się podpiszę : dobry wieczór Łodzianki :-))))))))