Łódzkie

07 czerwca 2015 10:01 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Witaj Balutko i reszta łódzkij bandy :-)...... już wczoraj myślałam , że dawno nie było naszego regionu na wierzchu , tylko czekałam , żeby ktoś wyszukał , bo jakiegoś takiego lenia załapałam - nudzę się a nic mi się nie chce robić !......a może to początki depresji jakiejś ???...:-):-):-)

:) Uwaga, jeszcze uwierzymy w tą "depresję". Zawsze to lepiej brzmi od lenia, którym częstuje nas pewna lubuszanka ;)
07 czerwca 2015 10:04 / 2 osobom podoba się ten post
No nie ? ale sama widzisz , że można tak ładniej , poważniej napisać jak się na chorobę zwali wszystko , nie ?
Lubuszanką się nie przejmujmy , dziś niedziela , więc pewnie " dogorywa " po imprezowaniu na działce , zanim zajrzy to ze 3 dni upłyną .........nygus jeden !!!
09 czerwca 2015 07:28 / 2 osobom podoba się ten post
Oo co ja tu czytam,no co za @ jedna taka brak slow.
Chyba przeniose sie tutaj ze swoimi łopatkam ,bo tutaj moge wbic Komus igielke pod boczek
Wstawac Łodzianki i dnia nie marnowac,moze jakas mala gimnastyka by sie przydala
Milego dnia .
09 czerwca 2015 07:33 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Oo co ja tu czytam,no co za @ jedna taka brak slow.
Chyba przeniose sie tutaj ze swoimi łopatkam ,bo tutaj moge wbic Komus igielke pod boczek:-)
Wstawac Łodzianki i dnia nie marnowac,moze jakas mala gimnastyka by sie przydala :-)
Milego dnia .

Magdzie wyciągnij mazowieckie ,tam to dopiero nic się nie dzieje .Chyba nikt nie jest z tamtąd poza mną.                        Dzień dobry łodzianki wita was reszta kraju.

09 czerwca 2015 08:38 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Łodzianki i Gościówy , miłego , spokojnego dnia , milszego niż mój się zaczął , bo już od rana od @ mnie zwyzywano!
09 czerwca 2015 08:43 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dzień dobry Łodzianki i Gościówy , miłego , spokojnego dnia , milszego niż mój się zaczął , bo już od rana od @ mnie zwyzywano!

- znaczy , ktoś rano spojrzał w lustro i zobaczywszy swoje oblicze -    pomyślał że to Ty ....    
09 czerwca 2015 08:53 / 2 osobom podoba się ten post
tyciek

:-( - znaczy , ktoś rano spojrzał w lustro i zobaczywszy swoje oblicze -    pomyślał że to Ty ....    

Masz rację ! wypisz , wymaluj to ona , tylko te ślepka na zdjęciu są koloru brązowego a " jei " to takie bardziej " lazurowe " są , ale zacięte usteczka , uszka , zgrabny nosek to się wszystko zgadza !!!!....to ona , ona jak nic )))))))))))))))
09 czerwca 2015 12:57 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Masz rację ! wypisz , wymaluj to ona , tylko te ślepka na zdjęciu są koloru brązowego a " jei " to takie bardziej " lazurowe " są , ale zacięte usteczka , uszka , zgrabny nosek to się wszystko zgadza !!!!....to ona , ona jak nic :-))))))))))))))))

No masz!!!! Tak to niby ja a Ty swojego podobienstwa nie widzisz??, dziwne bardzo tylko jak kiedys za dobrych czasow bylysmy razem w sklepie Polka zapytala sie czy my to siostry bo takie niby podobne haha.
09 czerwca 2015 13:26 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

No masz!!!! Tak to niby ja a Ty swojego podobienstwa nie widzisz??, dziwne bardzo tylko jak kiedys za dobrych czasow bylysmy razem w sklepie Polka zapytala sie czy my to siostry bo takie niby podobne haha.

Może by tak za jakąś uczciwą robotę wzięła co ? a nie na forum buszowała ! ogórki na małosolne by wstawiła , po koper pobiegła , bo za mało może być !....że się ta cholerna pamięć nie cofnie zarazie jednej .......patrzta ją , teraz se przypomniała o " siostrach " a wtedy to mało co a wściec się chciała , że niby taka młoda jest , żę prędzej na matkę jej wyglądam ! )))))))))))))) 
14 czerwca 2015 12:59 / 1 osobie podoba się ten post
Witam łodzianki tym razem ja odkopałam nasze województwo życze miłej niedzieli
14 czerwca 2015 14:36 / 2 osobom podoba się ten post
brydzia

Witam łodzianki tym razem ja odkopałam nasze województwo życze miłej niedzieli:modlitwa:

dzięki Brydzia , bo mi to się nawet odkopywać już nie chce , ale na " gotowca " to jestem pierwsza ......dzień dobry mieszkańcy regionu łódzkiego , miłej niedzieli  
14 czerwca 2015 15:18 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie, u mnie dziś leżing, smażing, opieraling :)))))))Wróciłam z ogrodu, gdzie wylegiwałam się na leżaczku w promieniach słońca. Pozdrawiam łodzianki i symaptyków :)))))))
15 czerwca 2015 07:06 / 2 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich z Łodzi i okolic.Miłego dnia.
15 czerwca 2015 07:49 / 1 osobie podoba się ten post
balutka

Witam wszystkich z Łodzi i okolic.Miłego dnia.

Witam łodzianke w ten pochmurny poniedziałkowy poranek i życze wszystkim bezstresowego dnia.
15 czerwca 2015 13:44
brydzia

Witam łodzianke w ten pochmurny poniedziałkowy poranek i życze wszystkim bezstresowego dnia.

Brydziu, niestety nie jestem rodowitą Łodzianką ale mieszkam w tym województwie.Ale to prawie to samo-no nie?