Łódzkie

28 maja 2015 14:26 / 3 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich nareszcie na Bawarii wyszło słońce po dwóch tygodniach deszczu ciekawe na jak długo?
29 maja 2015 07:11 / 2 osobom podoba się ten post
Hej!Hej Łodzianki i okoliczne Krajanki.Słoneczko pięknie świeci to i najwyższa pora zacząć dzień.Przyjemnego piątku(i nie tylko) życzę.
29 maja 2015 09:47 / 1 osobie podoba się ten post
Witajcie .....nic mi się nie chce !.....zadzwoniłam dzisiaj do takiej jednej do Zielonej Góry i żalę się , że chyba mam jakieś stany depresyjne , bo nic mi się nie chce . Wiecie jaką odpowiedz usłyszałam ? " a wez się za wyszywanie to i depresja przejdzie " .....O ! nie ! takiej odpowiedzi to się nie spodziewałam ! czy to tak ciężko zrozumieć , że jak nas łapią stany depresyjne to się nawet wyszywanek z szafki wyciągnąć nie chce ?
29 maja 2015 11:12 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Witajcie .....nic mi się nie chce !.....zadzwoniłam dzisiaj do takiej jednej do Zielonej Góry i żalę się , że chyba mam jakieś stany depresyjne , bo nic mi się nie chce . Wiecie jaką odpowiedz usłyszałam ? " a wez się za wyszywanie to i depresja przejdzie " .....O ! nie ! takiej odpowiedzi to się nie spodziewałam ! czy to tak ciężko zrozumieć , że jak nas łapią stany depresyjne to się nawet wyszywanek z szafki wyciągnąć nie chce ? :-(

Nie narzekaj bierz ten rower bez siodelka i wio przed siebie przejda wszelkie stany depresyjne jak zadowolenie bedzie ,no chyba ze rurka od siodelka bedzie cieniutka i nie bedzie spelniac oczekiwan,ale i na to jest rozwiazanie- wymiana rurki na rure  
A jeszcze nie powiedzialam dzien dobry,to wiec mowie i zycze milego dnia jednak,jeszcze mamy maj - miesiac zakochanych ,wiec zycze Wam duzo,duzo milosci  
29 maja 2015 16:33 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Nie narzekaj bierz ten rower bez siodelka i wio przed siebie:-) przejda wszelkie stany depresyjne jak zadowolenie bedzie ,no chyba ze rurka od siodelka bedzie cieniutka i nie bedzie spelniac oczekiwan,ale i na to jest rozwiazanie- wymiana rurki na rure:-) :-) :-) 
A jeszcze nie powiedzialam dzien dobry,to wiec mowie i zycze milego dnia jednak,jeszcze mamy maj - miesiac zakochanych ,wiec zycze Wam duzo,duzo milosci:-) :-) 

Może by zaczęła czytać uważnie ? .....rower mam , nie można siodełka z niego zdjąć ......ktoś przyspawał , czy co ? jakiś " bezmózgowiec " musi był ! )))))))
30 maja 2015 06:45 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Może by zaczęła czytać uważnie ? .....rower mam , nie można siodełka z niego zdjąć ......ktoś przyspawał , czy co ? jakiś " bezmózgowiec " musi był ! :-))))))))

No i taki niedomyslny ,ze kobita moze byc w potrzebie ,no ale czego mozna sie spodziewac po Naszych przyjaciolach  
Dzien dobry Lodzianki i milego dnia zycze 
30 maja 2015 06:52 / 1 osobie podoba się ten post
Witam wszystkich i życzę słonecznego dnia.
30 maja 2015 17:24 / 1 osobie podoba się ten post
Witajcie lodzianki i reszta kraju
31 maja 2015 06:54 / 1 osobie podoba się ten post
Dobrze,że nasze "łódzkie"nie jest głęboko schowane to poszło bardzo szybko.Miłej niedzieli i tylko słonka życzę.
31 maja 2015 08:39 / 1 osobie podoba się ten post
balutka

Dobrze,że nasze "łódzkie"nie jest głęboko schowane to poszło bardzo szybko.Miłej niedzieli i tylko słonka życzę.

Dzień dobry regionie łódzki )..... dobrze , że wyciągnęłaś ten nasz region , bo ja to z tych co nie za bardzo wyciągać lubią , raczej odwrotnie ...............znaczy się pisać , pisać lubię
31 maja 2015 13:01 / 2 osobom podoba się ten post
brydzia

Witajcie lodzianki i reszta kraju:adorator:

Wita się z łodziankami reszta kraju.Dzień dobry.
03 czerwca 2015 07:07 / 2 osobom podoba się ten post
A już myślałam,że "łódzkie"mi "zaorali"bo za pierwszym razem pojawiło się"ups!".Ale już jest i witam wszystkich serdecznie.Przyjemnego dzionka życzę.
07 czerwca 2015 07:05 / 3 osobom podoba się ten post
No i znowu musiałam wyciągać "łódzkie" z czeluści forumowych.No Łodzianki czemu się "obijacie"?Wszystkim duuużo słońca i samych dobrych chwil.
07 czerwca 2015 07:14
balutka

No i znowu musiałam wyciągać "łódzkie" z czeluści forumowych.No Łodzianki czemu się "obijacie"?:brak wiary:Wszystkim duuużo słońca i samych dobrych chwil.

Witaj Balutko i reszta łódzkij bandy ...... już wczoraj myślałam , że dawno nie było naszego regionu na wierzchu , tylko czekałam , żeby ktoś wyszukał , bo jakiegoś takiego lenia załapałam - nudzę się a nic mi się nie chce robić !......a może to początki depresji jakiejś ???...
07 czerwca 2015 09:56 / 1 osobie podoba się ten post
balutka

No i znowu musiałam wyciągać "łódzkie" z czeluści forumowych.No Łodzianki czemu się "obijacie"?:brak wiary:Wszystkim duuużo słońca i samych dobrych chwil.

Dzień dobry miłym krajankom :)
Obijam się z powodu upałów, słoneczko zniechęca do zbytniej aktywności. Ładuję swoje akumulatory przed wyjazdem. Cieszę się każdą chwilą w domu.

Pozdrawiam Was serdecznie :)
Miłego dnia